CONNECTRA rendszer bevezetése

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Óraregisztrálási modul
Hálózatkezelés, Internet 3. óra Előadó: Jánosik Tamás.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
IMIR monitoring és információs rendszer
Skype telepítése és használata
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Bemutatkozás Mádi Gábor BME – 3. év villamosmérnök (Bsc) MobilNetPályázat I. – BME I. helyezés – mywalk.
Felhasználói felületek és üzleti logika Bollobás Dávid ASP.NET
Electra IP cím módosítása
Operációs rendszerek Beállítások.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Tectia MobileID Express – Kétfaktoros erős autentikáció – 5 percen belül üzemkészen! január 16.
Készítette: Kőrösi Péter. Lépj be a Unaico irodádba, majd kattints a tagsági csomagodra. Készítette: Kőrösi Péter.
Jogában áll belépni?! Détári Gábor, rendszermérnök.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
A gondviselői modul az enaplóban
Elektronikus levelezés
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Exchange Server 2007 Client Access Role
Levelezés, és a többiek Takács Béla Irodalom Bodnár –Magyari: Az Internet használata I. (Kiskapu) Bodnár –Magyari: Az Internet használata.
Outlook 2003 Második rész.
LOGO Webszolgáltatások Készítette: Kovács Zoltán IV. PTM.
Az Interneten az állományok mozgatására leggyakrabban az FTP program használatos. Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek: kapcsolódás.
Operációs Rendszerek 1 Felhasználókezelés Windisch Gergely
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Kommunikációt segítő programok a hálózaton
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Web Architecture. Development of Computing Architectures Monolithic mainframe programming Client Server Real Client Server Web Programming.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Országos Mentőszolgálat A TETRA rádió szerepe az OMSZ új mentés irányító rendszerében 7. Professzionális Mobiltávközlési Nap „Fókuszban a növekedés” 2014.
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Felhő PC demonstráció Gergely Márk MTA SZTAKI Laboratory of Parallel and Distributed Systems
HTML ÉS PHP (Nagyon) rövid áttekintés. ADATBÁZISRENDSZEREK MŰKÖDÉSI SÉMÁJA Felh. interakció DB Connector MySQL ? A gyakorlaton:
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Készítette: Bodor Zsolt
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Készítette: Derecskei Nikolett
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
Felhő authentikáció demonstráció Gergely Márk MTA SZTAKI Laboratory of Parallel and Distributed Systems
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
A távoli asztal, valamint az Endnote használata a távoli asztalon Skultéti Attila
COMPU-CONSULT Ltd. Saját kábeltv IP kamerával Előadók: Szabó Bence, COMPU-CONSULT Kft. Imre Gábor Panasonic, Előadás közben telefonálhat:
A SIMPLE jegy validáció. 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a.
Elektronikus dokumentumkezelés
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
Total commander.
ADESPRESSO – A KEDVENCED LESZ
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek:
Számítógépes alapismeretek 3. gyakorlat
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Internet és kommunikáció
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Hozzáférés az Ügyfél portálhoz szeptember 27.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Szegedi Tudományegyetem
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

CONNECTRA rendszer bevezetése 2010.03.03

Connectra – AEGON Mo. rendszereinek új elérési módja Connectra = Internetes portál (biztonsági) A világ bármely pontjáról, ahol van Internet és PC… Nem kell már hozzá token, vpn kliens vagy előre telepített PC! De a mobil telefonod legyen Nálad! - SMS-es authentikációval működik Csak gépeld be a böngésződ címsorába: https://AOC-bp.aegon.hu

Connectra bevezetése Felhasználói csoportok kialakítása (Központ, Pénztár, Hitel, Alapkezelő) – tetszőlegesen bővíthető, módosítható Már használhatja mindenki akinek van érvényes Cisco VPN / token jogosultsága – csak mobil szám legyen aktuális! Levelezés (Outlook Web Acces) Távoli asztal Rendszerek közvetlen eléréssel: WebAgent, iLearning, ASP-s Front End, Kármen, LHR, CA, SRG… File szerver – közös könyvtárak

Connectra – további tervek… Igények szerint folyamatosan bővítjük az elérhető alkalmazásokat Kiterjesztés – Üzleti, partneri VPN (kliens) helyett is Nekik nem kell sms sem (csak DMZ-ben lévő rendszerek) SSO – egykapus bejelentkezés Connectra-n

És most nézzük meg hogy is néz ki, hogyan működik a Connectra….

Connectra – felület https://aoc-bp.aegon.hu A „Continue to this website (not recommended)” „Továbblépés erre a webhelyre (nem javasolt) „ gombbal lehet továbblépni (a fenti ábra csak átmeneti állapot, később ez ablak nem fog megjelenni!).

Connectra – felület AEGON-os aktuális Felhasználónév és jelszó begépelése után << Sing In >> gomb

Connectra – felület Az authentikáció első sikeres fázisánál a következő képernyő jelenik meg. A rendszer kiírja a felhasználóhoz rendelt telefonszám utolsó 4 karakterét (Például: +xx xx xxx-9665), amit ellenőrizni kell! Pár percen (2-3 perc) belül a mobiltelefonra elküldi a rendszer az authetikáció második részét, egy kódot, amelyet be kell írni a fenti képen látható mezőbe. Amennyiben nem kapsz sms-t 5 perc után, akkor az „ I didn’t get the verification code” gombbal lehet újrakérni az sms-t. Egy példa a kapott sms-re: Connectra one-time verification code: 123456

Connectra – felület Felugró ablakok állandó engedélyezése ActiveX telepítés engedélyezése

Connectra – felület Home -- a kezdő felületre való visszalépés. Settings -- különböző felhasználó szintű beállítások Sign Out -- A Connectra felületéről való kilépés.

Connectra – felület

Connectra – felület

Connectra – felület

Connectra – felület

Connectra – felület Ügyeljünk a szabályos kilépésre A Connectra a következő esetekben automatikusan megszakítja a kapcsolatot: - A bejelentkezés óta eltelt idő eléri a 8 órát - 60 perces tétlenség esetén Be van állítva, hogy csak egy kapcsolat engedélyezhető egy felhasználótól. Connectra felhasználók köre A további fejlesztésekről

Connectra – felület Nézzük a gyakorlatban