Borajánlás szempontjai Borválasztás Borajánlás szempontjai veghdavid@2017
Pincér, éttermi szakember veghdavid@2017 Általános irányelvek Borász Pincér, éttermi szakember Termőterület Fajta, fajtajelleg Klimatikus viszonyok Technológia Primer, szekunder jegyek Tapasztalatok Technológiai újítások Piaci igények Fajta Stílus Marketing Keresettség, kereslet Termelő Ételválaszték párosítása Közízlés Bloggerek tapasztalatai
Primer / szekunder tényezők veghdavid@2017 Primer / szekunder tényezők
Fajtajellegek vizsgálata veghdavid@2017 Fajtajellegek vizsgálata Olyan, mint amilyennek született!
veghdavid@2017 Technológia
Értékeket hordoz veghdavid@2017
„Boranatómia” Primer és szekunder tulajdonságok Tercier jegyek veghdavid@2017 „Boranatómia” Primer és szekunder tulajdonságok Tercier jegyek Gasztronómiai értékek = Ételkészítési technológia Alapanyag ismeret Fűszerek viselkedése
Találjuk meg a megfelelőt! veghdavid@2017 Találjuk meg a megfelelőt! Mi az alkalom? Vendégkör? Időpont? Üzlet jelleg? menüt készítünk Mennyit áldoznak minderre? Allergén anyagok? Van-e konkrét elképzelés?
veghdavid@2017
veghdavid@2017
veghdavid@2017
veghdavid@2017
Köszönöm szépen a figyelmet! veghdavid@2017 Köszönöm szépen a figyelmet!