Programban résztvevők

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A komplex tehetségfejlesztési program moduljainak tartalma
Advertisements

Hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskola.
KÖZÖSSÉGI HÁZ KISVASZAR 2012.
Tehetséggondozás a testnevelés órán
A Szily TISZK közösségfejlesztési szolgáltatása /2009/ Bemutatkozás a tagiskoláknak Fejlesztő pedagógusi szakszolgáltatás Iskolapszichológusi szakszolgáltatás.
Az olvasástanítás módszere:
A motiváció fenntartása
Mindenki tehetséges lehet valamiben!
Jóvá Tett Hely Közösségi Foglalkoztató
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
Széchenyi tehetségműhely
Tehetségpont létrehozása
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Iskolai Közösségi Szolgálat – teher vagy lehetőség?
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET
Hatékonyság, eredményesség, méltányosság a köznevelési rendszerben:
2000 Sydney olimpia Érmeseink.
A köznevelési törvény tehetséggondozási aspektusai, felkészítés a minőségi felsőoktatásra a közoktatásban Dr. Kaposi József Oktatáskutató és Fejlesztő.
Az Én Belső Szín-Házam Inkluzív pedagógia, drámapedagógia és színházi tevékenység fogyatékkal élő célcsoportokkal Budapest, 2012.május 14. MESÉT MÁSKÉNT.
Önismeret Horváth Renáta.
TÁMOP / Humánszolgáltatások szabaduló fogvatartottak részére.
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
Beszámoló a szeptember-októberi szabadidős programokról
Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Családsegítő Szolgálat Gyermekjóléti Központja.
Szaktanácsadói támogatás az életpályamodellben
Egymás mellett összművészeti vetélkedő
Matematika munkaközösség
Befogadó iskolák, befogadó pedagógus-közösségek
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Társadalmi Megújulás Operatív Program Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása TÁMOP /10/1.
Kéttanítós modell Bethlen Gábor Református Általános Iskola, Óvoda, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Nevelési Tanácsadó Törökszentmiklós.
„Ü GYES KEZEK, OKOS FEJEK ” TEHETSÉGKERESŐ PROGRAM május 11. A tehetséggondozás 25 éve a törökszentmiklósi Bethlen Gábor Református Általános Iskolában.
A kurzus céljai:  A szociális és foglalkozatási szakemberek közötti együttműködés fejlesztése.  Pedagógusok és foglalkozatási szakemberek közötti együttműködés.
NutriLAB-Angelic Sweet Babies közös versenye Szundifotó Pályázata Válogatás.
A tehetségtantervek készítésének módszertana
„Vásárhelyi Tehetségpont”
„ LÉPTÉK az ÉRTÉK” Művészeti Tehetséggondozó Projekt TÁMOP / Nyitókonferencia és sajtótájékoztató május 6.
A komplex tehetségfejlesztő program
Pedagógiai munka a Nevelési Tanácsadóban
V ARJÚ L AJOS R EGIONÁLIS T ERMÉSZETTUDOMÁNYI E MLÉKVERSENY Bevált Jó Gyakorlat.
A NYANYELVI ISMERETEK ÉS KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE A T EHETSÉGHIDAK P ROGRAMBAN Abaújszántó, május 22. Tehetségnap Vezető fejlesztő: Nagy Ottóné Fejlesztő:
Előadó: Dr. Nagy Erzsébet Debrecen, január 29.
A tehetséggondozás az esélybiztosítás kiemelt területe tehetségazonosítás tehetség-tanácsadás együttműködések mentorálás tehetségfejlesztés hálózati tanulás.
HEVESY GYÖRGY ÁLTALÁNOS ISKOLA TURA
A Magyar Tehetséggondozó Társaság tehetségfejlesztést segítő tevékenysége a gyakorlati programokban Debrecen, szept Dr. Polonkai Mária a.
Tehetséggondozás 1962 óta ének-zene tagozat indításával.
VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV | az előadás címe „Pont ÉRTED, pont VELED, pont NEKED. Érték-tehetség-siker” Szeretettel köszöntjük a Kollégákat a „Pont ÉRTED, pont.
A BKF tudástranszfer modellje a
Kollégiumi csoportvezetők módszertani munkaközössége
ERNYŐ PROJEKT Záró 2013/ TÁMOP /
„FIGYELJÜNK EGYMÁSRA!” KOMPLEX MEGELŐZŐ, EGÉSZSÉG ÉS KOMPETENCIA FEJLESZTŐ MODELL PROGRAM a Szent József Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban Berényi.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
CURIE TEHETSÉGPONT. A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Tehetségpontok mind Magyarországon, mind a határon túl élő magyarlakta részekre kezdeményezi és támogatja.
A pályaorientációs konzultáció. A pályaorientáció fogalma: A pályaorientáció egy olyan folyamat, amely az igénybevevő egyéni igényeinek figyelembevételével.
Közösségi gyakorlat A Gyakorlóiskolában. TUDÁS Ismeri azokat a főbb módszereket, amelyekkel megismerheti a gyerekek kognitív, emocionális és erkölcsi.
II. Kerületi PSZSZ Honfiné Nagy Andrea Gál Nóra
„automata élet” Berettyóújfalui SzC Veress Ferenc Szakképző Iskolája NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM NTP-KKI-B Köznevelési és a kulturális intézményekben.
Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,
Gyulai Dürer Albert Általános Iskola VERSENYEREDMÉNYEK 2016/2017 tanév
EGY PESSZIMISTA MINDEN LEHETŐSÉGBEN LÁTJA A NEHÉZSÉGET, EGY OPTIMISTA MINDEN NEHÉZSÉGBEN MEGLÁTJA A LEHETŐSÉGET Dr. GLOVICZKI ZOLTÁN SONKÁD, június.
Országos mérési eredmények
Szakszolgálati feladatellátás a JNSZMPSZ Kunhegyesi Tagintézményben
A tehetséggondozás helyzete a nagykanizsai térségben
HAT pályázat beszámolója
Újra ültetés vagy visszatörés?
Geometria Érettségi feladatok
A Szatmári Kistérségi Tehetségsegítő 2017-es beszámolója
KÉT DIPLOMA 10 FÉLÉV ALATT!
A Kodály Zoltán Általános Iskola és AMI komplex tehetségfejlesztő munkája Készítette: Moskovics Marianna --- tehetséggondozó.
Örömmel értesítünk mindenkit arról, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT. Határtalanul! Programigazgatóság által meghirdetett pályázatán az Apáczai Nevelési.
Mindent lehet még jobban tenni
Előadás másolata:

Programban résztvevők Pályázatunk célja, sporttehetségeket fejlesztő komplex tehetséggondozó programok indítása, mely olyan alternatívákat mutat be, amely elősegíti a tehetségek gondozását és nevelését Ezeken belül biztosítja a kognitív készségek kreativitás fejlesztését. Mire eljutnak az érettségiig, tisztában legyenek értékeikkel. A gyengeségeiket javítsák ki és fejlesszék, az erősségeiket pedig fejlesszék még magasabb szintre. Fontosnak tartjuk a képességeik feltárását és ezeknek az intenzív fejlesztését. Programban résztvevők Nagy Tibor Becski Lambert Patkós Botond Gávris Attila Horváth Bence Erős Evelin, Kiss-Molnár Nikolett Manczal Dóra Nyéki Anna Gulyás Zsófia

Foglalkozások Sárkányhajózás Agárdon Csodák Palotája Szabaduló Szoba Önismereti játékok Harcművészet Táplálkozási tanácsadás Chikung Táblajátékok Sportpszichológus Konfliktuskezelés Relaxációs gyakorlatok

Heti 2 óra megbeszélés szerint Időpontok Heti 2 óra megbeszélés szerint 2017. szeptember-2018. május