MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Keresés a számítógépes katalógusokban
Advertisements

A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE.
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Internet ismeretek II..
1 ONYF BM OEP Az EMMA működési modellje Munkavállalók adatai Munkáltatók adatai Munka- viszonyok adatai Munkavállalók EU FH OMMF KSH EMNY Központ Munkáltatók.
Electra IP cím módosítása
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
TÁMOP /A
Jó gyakorlatok specifikációja
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Ügyfél Elégedettségi Vizsgáló és Elemző Program
Naptárak a Zimbrában Készítette Révész Márton
Elektronikus levelezés
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
A Virtuális Munkaerőpiac Portál bemutatása
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Outlook 2003 Második rész.
MTMT adatbázis Gyakorlati útmutató.
Előadó: Kocsik Zsuzsanna
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
SDI Selective Dissemination of Information Az Aleph integrált rendszer szolgáltatása az SDI, amely egy elektronikus témafigyelés a könyvtári rendszeren.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Menüpontok szerkesztése.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 7.
CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált.
Internet tudományos használata Skultéti Attila 2015.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
MIFIR adatszolgáltatás – Technikai információk
A felsőoktatási felvételi eljárás
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Bartók Györgyi Mire jó az ODR lelőhely adatbázis?
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
„Mi is az mtmt?” KÖFOP VEKOP
1. Írja be a böngészője címsorába:
Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer
Szegedi Tudományegyetem
Vasas Lívia, PhD 2018 MTMT Vasas Lívia, PhD 2018.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program

Kinek segít az oldal? Magánorvosoknak, akik szeretnék bővíteni a pácienseik számát, szak- és nyelvtudásukban egyaránt felkészültek a hazai és a külföldi betegek ellátására.

Kinek segít az oldal? A hazánkban tartózkodó külföldieknek, akiknek hirtelen orvosi ellátásra van szükségük, és kiemelkedő segítség számukra, ha panaszukkal a saját anyanyelvükön beszélő szakemberhez tudnak fordulni.

Kinek segít az oldal? 3. Mindenkinek, aki szívesebben veszi igénybe a magánorvosok által nyújtott kiemeltebb egészségügyi szolgáltatást.

Hogyan működik a kereső? Mit kell tennie a felhasználónak (betegnek) egy időpont lefoglaláshoz?

Kereső megnyitása A panaszainak megfelelő szakorvost kereső beteg megnyitja a böngészőjében a kereső oldalát és beírja, hogy milyen panasza van, milyen szakorvost keres, illetve mikor szeretné igénybe venni az orvos szolgáltatását.

Szakemberek áttekintése Ezután a keresőmotor megkeresi azokat az orvosokat, akiknek a kulcsszavainál meghatározásra került a felhasználó által begépelt szakterület, illetve a megadott időben/intervallumban a naptáruk szerint van szabad időpontjuk, és listázza a találatokat távolság szerint rendezve (azaz a felhasználóhoz legközelebb eső szakorvos fog előre kerülni a listában (geotargeting))

Kiválasztott időpont lefoglalása Miután a beteg a számára megfelelő szakorvost, rendelőt, időpontot megtalálta, az orvos által kért adatok megadása után a felületen történő „Időpontfoglalás elküldése” gombra kattintva megerősíti a foglalási szándékát.

Időpontfoglalás jóváhagyása Az időpontfoglalásról a rendszer egy kérést küld az orvosnak a saját naptárán keresztül, amelyet elfogadhat vagy elutasíthat, attól függően, hogy tudja-e fogadni a beteget vagy sem. Az elfogadásról, illetve elutasításról a kereső jelzést kap a megadott elérhetőségén. Amennyiben az időpontfoglalás sikeres volt, a továbbiakban arra az időpontra már nem lehet foglalást rögzíteni.

Találkozó Szükség esetén az orvosnak lehetősége nyílik egyéb információk egyeztetésére, pontosítására a potenciális beteg megadott elérhetőségein.

Hogyan regisztrálhatom magam? Mit kell tennie ahhoz, hogy szolgáltatásával bekerüljön az MTA Hungary által működtetett Orvoskereső Programba?

Regisztráció Néhány alapadat (e-mail cím, naptár elérhetősége, stb.) megadása és a regisztráció elküldése után ellenőrizzük a megadott adatok valódiságát, majd lehetővé válik az adatlap információkkal történő feltöltése.

Testreszabás A regisztrációt követően a szolgáltatói profil tovább alakítható. Megadhatók a szolgáltatás kulcsszavai, az időpontfoglaláshoz szükséges adatok listája és a szolgáltatás helye is, aminek rögzítésével a találati listában és a térképen is megjelenik a rendelő helye. Rövid szakmai önéletrajz, bemutatkozás és a rendelőről készült fotók feltöltésére is adott a lehetőség.

Időpontfoglalások adminisztrációja A beteg által foglalt időpontról az Orvoskereső Program egy értesítőt küld a regisztrációkor megadott Gmail-es e-mail címre, amelyben szerepelnek a foglaláskor megadott egyedi adatok is. Ebben az értesítőben tudja az orvos jóváhagyni vagy elutasítani az időpontfoglalást, elutasítás esetén új időpontot javasolni.