A két nővér története és

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Isten célja a gyülekezettel 2: Közösség
Feltehetek egy kérdést?
„ Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen.”
A HÁROM FA.
Gondolatok a barátságról
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
A vízhordó története.
A vízhordó története.
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Jézus (tudományos) halála
(A tudomány szemszögéből)
A Venn-diagram használata
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
KUTYASORS.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
A vízhordó története.
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
„Törekedjél inkább igaz lelkületre, életszentségre, hitre, szeretetre, türelemre és szelídségre!” (1 Tim 6, 11).
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt.
Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
KÉT IGE Isten és Jézus dicsőségéről IMA
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Lelkem Istenben lel nyugalmat, segítség csak tőle jön. Egyedül ő a sziklám és az üdvösségem, ő az én váram, nem rendülök meg.
Jézus főpapi imádsága Egy imádság az emberért Imádkozzunk Ővele.
2011. Október Október 17. Bobby Fischer.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
2009. március Az Élet Igéje „Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek.” (Jn 16,23)
A vízhordó története.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Az öregség filozófiája
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Kis történet kedves embereknek!.
Az elátkozott krumpli-s mese
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Mt 19,16-30.
Igazságban szellemben. 1. Igazságban, szellemben, életem átadom. Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el Istenem, Oltárodra.
A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.
Beszélgessetek arról, amikor hálásak voltatok valamiért!
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Urunk megkeresztelkedése
A HÁROM FA.
Június 21. QUIZ Minek a Napja? – Rejtvény
Református istentisztelet
„48Azután így szóltak hozzá a zsidók: „Vajon nem jól mondjuk, hogy samáriai vagy te, és ördög van benned?” 49Jézus így válaszolt: „Bennem nincsen ördög,
A húsvét.
Erasmus + pályázat Józsa Elek 10/D.
Ökumenikus imahét bezárása
JÓ REGGELT !.
A vízhordó története.
A teremtő és gondviselő Atya
Isten lakhelye.
Előadás másolata:

A két nővér története és Logika nővér és Matematika nővér

Logika nővér és Matematika nővér hazafelé tartanak a kolostorba Egy erdőn keresztül kellett átmenniük…

meg akar minket erőszakolni. Észrevetted, hogy egy férfi követ minket 38 és fél perce? Vajon mit akarhat? Logikus: meg akar minket erőszakolni.

Az egyetlen logikus dolgot: fussunk gyorsabban. Óh, jaj! Ennél a sebességnél és távolságnál legkésőbb 5 perc múlva utolér minket! Mit tegyünk? Az egyetlen logikus dolgot: fussunk gyorsabban. Nem megy. Persze hogy nem megy. Hisz a férfi is gyorsabban fut.

Az egyetlen logikus dolgot: elválunk. Tehát mit tegyünk? Ezzel a sebességgel 2 perc múlva utolér. Az egyetlen logikus dolgot: elválunk. Te ezen az úton mégy, én a másikon. Mindkettőnket nem tud követni.

A férfi Logika nővért követte A férfi Logika nővért követte. Matematika nővér elérte a kolostort és nyugtalan volt Logika nővér miatt. Végre megérkezett Logika nővér.

Istennek hála, hogy itt vagy! Mondd, mi történt? Az egyetlen logikus dolog: a férfi mind a kettőnket nem tudott követni, tehát utánam jött. Igen, igen! De mi történt aztán? Az egyetlen logikus dolog: olyan gyorsan kezdtem futni, ahogyan csak bírtam.

aminek történnie kellett: a férfi utolért. És aztán? Az történt, aminek történnie kellett: a férfi utolért. Te szegény, és mit tettél? Az egyetlen logikus dolgot: felkaptam a szoknyámat

Óh, nővér? És mit tett a férfi? Az egyetlen logikus dolgot: leengedte a nadrágját… Óh, nem! És? Mi történt azután?! Hát nem logikus, nővér?

leengedett nadrágban! … ??????????? Egy apáca felemelt szoknyával gyorsabban tud futni, mint egy férfi leengedett nadrágban! …

SZÉGYEN!!! .. És ti mindannyian, akik azt hittétek, hogy itt most egy piszkos történet következik,... SZÉGYEN!!! Menj a sarokba, és térden állva imádkozz el, két Miatyánkot, Üdvözlégyet és Dicsőséget!