Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Cím - Title. 1. szó word 1.kép picture 2. szó word.
Advertisements

Microsoft ® Lync ™ 2010 Válaszcsoportok használata – oktatás.
HOGYAN RENDELJÜNK LOYAL BANK KÁRTYÁT.
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
BCD Travel Hungary – Vista Utazási Iroda
Az OTP Travel fő értékesítési stratégiái és csatornái
 Az egyetemi évek alatt a legcélszerűbb külföldön élni egy darabig > támogatott, legkevesebb függőség itthon  Kalandvágy, önállóság, nyelvi akadályok.
Karácsonyi óhaj.
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
Tartalomjegyzék és tárgymutató
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
A szövegszerkesztés alapjai
KÖRDOKUMENTUM készítése
Így tanítanám a tabulátorok használatát
Törzsutas program.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
Köszöntjük a Kedves Résztvevőket !. Az OTP Travel bemutatása Alapítás éve: Fiókirodák száma: 15 6 budapesti fiókiroda6 budapesti fiókiroda 9 vidéki.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Szociális regiszter publikus felület használata
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.
1458/17. tétel. 17/A Ez ideig ismeretlen külföldi partner kereste fel ben, és ajánlott fel a Földközi-tenger egyik szigetén szolgáltatásokat az.
Katalógusok szerepe az értékesítésben. Katalógusok szerepe A turisztikai termék egyik tulajdonsága, hogy szolgáltatásokból áll, megfoghatatlan, nagyon.
1. feladat  Készíts olyan függvényt, mely paraméterül kapja két egész típusú változó címét, s hívása után a két változó értéke helyet cserél.
A jövő (e-)könyve Készítette: Szűcs Roland. Témáink Tények Miért jó olvasni? E-könyv és az olvasó eszközök Aki keres az talál A XXI. század e-könyve (demó)
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 2.
Internet a családban Székely Levente –
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Informatika Oktató: Bock Ádám. Prezentáció készítés PowerPoint program segítségével.
Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
1 Szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatások, intézmények ágazati azonosítója, országos nyilvántartási rendszere Szociális regiszter publikus.
Modern fényképalbum. Ez a fényképalbum mintaoldalakkal segíti az első lépések megtételét. Saját lapok felvételéhez kattintson a Kezdőlap fülre, majd az.
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
utazási iroda Margit Margit utazási iroda
Osztály neve, száma Oktató Csapattagok
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
Microsoft® Office PowerPoint® 2007 – ­oktatóanyag
Az esemény neve Esemény dátuma Esemény időpontja
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
PROKO karácsonyi KVÍZ Logók.
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Margit Utazási Irodája
Itt azon munkacsoportokat kell látnia, amelyre Ön jelentkezett!
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
Oktatóbemutató címe Előadó: Név.
Cím elrendezése képpel
Szociális regiszter publikus felület használata
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Northwind Traders Kik vagyunk?
együttesek versengése
észternek szülinapja lesz!
A dia beszúrása a bemutatóba
[Plakát címe] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Az alábbi neveket és titulusokat cserélje.
travel margie’s margie’s travel
boldog születésnapot, eszterke!
Nagytakarítás? Segítünk!
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
Mihály Mihály Ünnepelj velünk! Ünnepelj velünk! 18 éves lesz!
Üdvözöljük! [Év]. évi tanév.
Közösségi médiás képek sablon
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 18 Hajtás
Előadás másolata:

Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését! Ha a nyaralásból jól szeretne kijönni, jöjjön be a Margie’s Travel utazási irodába. Több mint 20 éve állunk környékbeli ügyfeleink rendelkezésére. Büszkék vagyunk szolgáltatásaink magas színvonalára és egyedülállóan udvarias kiszolgálásunkra. A brosúra módosításához a mintatartalmat cserélje saját szövegére. Ha inkább tiszta lappal kezdene, a Kezdőlap lapon kattintson az Új dia gombra, és szúrjon be egy új diát. Az üres helyőrzőkbe írja be a kívánt szöveget, és szúrjon be képeket. Ha címekhez, alcímekhez vagy szövegtörzshöz további helyőrzőkre van szüksége, készítsen másolatot az egyik meglévő helyőrzőről, és húzza a kívánt helyre. Észrevette, hogy készítettünk Önnek hajtási jelölést? Szinte alig láthatóan halvány, de ha teljesen el szeretné tüntetni a brosúrájából, jelölje ki és törölje a jelölést még a nyomtatás előtt. margie’s travel margie’s travel 1234 Budapest Fő utca 123. 543 12 34 www.margiestravel.com

A Margie’s Travel ajánlata: Szolgáltatásaink: „A Margie’s Travel utazási irodát mindenkinek jó szívvel ajánljuk. Előre tudták minden igényünket, és megoldottak minden problémát.” - Borbély Henrietta Bármilyen típusú utat lefoglalhat. Gyors és alapos választ kap a kérdéseire. Képzett és sokat utazó kollegáink mindenben rendelkezésére állnak. Nemzetközi szolgáltatások. Az útlevél elkészíttetése Az út és a programok megtervezése A szállodai szoba, a repülőjegy és más közlekedési jegyek lefoglalása Utazásbiztosítás Borbély Henrietta és családja szinte még a várost sem hagyta el sosem, de egyszer szerettek volna egy téli kalandban részt venni, csak aggódtak, hogy megbetegedhetnek, vagy elveszettnek érzik majd magukat egy idegen országban. Ügynökünk összeállított számukra egy garantáltan biztonságos utazást – ellenőrzőlistákkal, az utazás célhelyén elérhető megbízható személyekkel és más forrásokkal együtt. A család megfiatalodva, újabb utazásokra készen tért haza. Nemcsak a szállást foglaljuk le, hanem álmai megvalósításában is segítünk – csak mondja el, mit szeretne. Büszkék vagyunk arra, hogy a helyi cégek, a Northwind Traders, a Contoso Limited és az Adventure Works fő utazási irodája lehetünk.