BLISS ALAPÍTVÁNY 1112 Budapest, Neszmélyi út 36.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit lehet tudni a célcsoportról?
Advertisements

A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
Educatio Kht. Országos Felsőoktatási Információs Központ Felsőoktatási Felvételi 2008.
Készítette: Vári Lászlóné Szolnok,
Vizsgabizottsági tag nyilvántartó rendszer működése, koordinálása
Közép-Magyarországi Operatív Program Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése KMOP és Szociális.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
2013. november 15. A központi írásbeli felvételi vizsgát szervező középiskolák jegyzékének közzététele.
Kitöltési útmutató a felsőoktatási felvételi jelentkezési laphoz
Mikrovezérlők, perifériák laboratóriumi gyakorlat
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Pális Ferenc szakképzési vezető. Tanácsadói hálózat Pális Ferenc szakképzési vezető 2000-ben indult a hálózat Jelenleg több.
Pályaválasztási szülői értekezlet 2012 Csapókerti Általános Iskola Debrecen.
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása A 237/2006. (XI. 27.) Kormányrendelet alapján.
Iskolánk: a Bencs László Szakiskola és Általános Iskola
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Számonkérés Vizsga, vizsgaidőszakban szóbeli Témakörök: tematika sorai Megajánlott jegy: órai feladatok teljesítése.
Tájékoztató NGB_ak073 Környezetmenedzsment. Megajánlott jegy 3 hallgatói prezentáció Minden csoport legalább 2 – 3 fős csoportok, Egy „kapcsolattartó”
kapcsolatos tennivalók
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
Ügyfélszolgálatok minőségi fejlesztése Hallgatói és Oktatói „BAT” ügyfélszolgálat a Nyíregyházi Főiskolán Márföldi Józsefné alprojekt vezető.
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
Hallgatói jogviszony igazolások igénylése és kiadása Szeged, április 10.
ROP 3.1.2Tájékoztató 1 Regionális Fejlesztés Operatív Program intézkedés 2. komponens A területfejlesztésben érintett intézmények valamint a civil.
MENTORTANÁRI ÉRTEKEZLET TÁMOP /1-2F MENTORTANÁRI ÉRTEKEZLET A MENTORTANÁROK TEVÉKENYSÉGE JANUÁR
Attitűdök – viselkedés – kognitív disszonancia Mikor kényszerülünk saját tetteink – attitűdjeink konzisztenciájának vizsgálatára?
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
‎ A TÖRZSTŐKE ÚJ SZABÁLYAI ÉS A VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐ FELELŐSSÉGE AZ ÚJ PTK. RENDSZERÉBEN Budapest, április 16.
Dia áttekintése n Tanuljon nyelveket n Szintfelmérés n Angol és német tanfolyamok n További tanfolyamaink n Látogasson el hozzánk és válasszon tanfolyamaink.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Angol alap és középszint, számítástechnika alap és középszint A programban egyéni pályázó vehet részt, a képzésekre milliárd forint európai.
Középiskolai továbbtanulás 2014/15
Töltsd ki és küldd el! Küldd el! A Bemutatkozó tartalma A jelentkező neve =Kiss Katalin címe=1234 Budapest, Kiskati u. 12. telefonszáma=
A felvételi eljárás elemei
Felsőoktatási Szakképzés
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Kézenfogva Alapítvány módszertani újdonságok 2009 november, Nyíregyháza 1.Aktív Műhely a fenntartható foglalkoztatásért! - pályázat 2.Európai Gondozási.
Anyagtudományi tehetséggondozó program. A program célja Olyan anyagtudomány-anyagtechnológia oktatás, amelyben a résztvevő hallgatók összefüggéseiben.
a segítő kommunikáció (AAK) oktatásához
Rólunk Cégnév: proACTIVE kommunikációs ügynökség Cím: 1056 Budapest Molnár u. 26. Tel./Fax: Alapítás éve: 2001.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
TÁJÉKOZTATÓ a 2015/16-os tanévi Erasmus+ teendőkről.
Minősítésre jelentkezés Mire jelentkezünk? A jogszabályok szerint mindig a következő évi minősítési eljárásokra jelentkezünk. Vagyis aki idén jelentkezik,
FELVÉTELI 2014 Berzsenyi Dániel Gimnázium ISKOLÁNKRÓL …  Idén (október 4.) ünnepeljük iskolánk alapításának 156. évfordulóját  ‘Minőségi nevelési-oktatási.
Utazási Irodákat érintő, jogszabályváltozásból adódó kötelezettség Határidő: december 31. Érintettek köre: valamennyi utazási iroda Tárgya: szakmai.
TOVÁBBTANULÁSI SEGÉDANYAG MERRE TOVÁBB A KÖZÉPISKOLA UTÁN?
Kistérségi szociális gondozó-ápoló képzés United Way Kisalföld Alapítvány Kistérségi szociális gondozó-ápoló képzés United Way Kisalföld.
Felvételivel kapcsolatos információk Hrabacsik Mihály.
Középiskolai továbbtanulás 2016/17
Szakmai és személyes portfólió elkészítése
A felsőoktatási felvételi eljárás
Mechanikus karbantartó
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)
kapcsolatos tennivalók
Minőségirányítási szakértő
Előadó: Németh Péter tanulmányi koordinátor
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakgimnázium
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
FELVÉTELI Berzsenyi Dániel Gimnázium 1858
FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Újpesti Bródy Imre Gimnázium
FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Tájékoztató MSc. Képzésre jelentkezőknek
Merre tovább a középiskola után?
tanév 1. félévében szakmai gyakorlatot teljesítőknek
Előadás másolata:

BLISS ALAPÍTVÁNY 1112 Budapest, Neszmélyi út 36.   BLISS ALAPÍTVÁNY 1112 Budapest, Neszmélyi út 36. Tel/Fax: 310-3583 E-mail: info@bliss.org.hu; www.blissalapitvany.hu Számlaszám: OTP XII. 11712004-20070579 Adószám: 18005426-1-43 ********************************************************************************** JELENTKEZÉSI LAP a Bliss Alapítvány által meghirdetett Az augmentatív és alternatív kommunikáció (AAK) alapjai: a sérült emberi kommunikáció korai felismerése, diagnosztikája, valamint kognitív, pszichés és szociális következményeinek kompenzálása gyógypedagógiai módszerekkel c. pedagógustovábbképzési programját Alapítási engedély száma: 43/143/2014 Visszaküldési határidő: 2017. április 25. A jelentkező neve: …………………………………..………………………………………………………………………………………….. A jelentkező végzettsége, foglalkozása: ……………………………………………………………………………………………. A jelentkező munkahelye: ……………………………………………..…………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………….………………………………….….. A jelentkező levelezési címe (irányítószámmal): …………………………………………………..………………………………………………………………..………………………………………………. A jelentkező elérhetőségei (telefon/fax körzetszámmal): ……………………………………………………………….…………………………………………………….………………….............................. A jelentkező e-mail címe: …………………………..………………………….. Felvételemet inkább a jövő évre kérem nem kérem Vállalom, hogy a tanfolyamon végig aktívan résztveszek, a beadandó munkákat elkészítem, s esetleges hiányzásomat orvosi igazolással indoklom. Dátum: ………………………………… Jelentkező aláírása A  munkahelyi vezető neve, munkahely neve és címe: ……………………………………………………………………................................................................................................. A jelentkező munkahelyi vezetőjeként vállalom, hogy munkatársam tanfolyami felvétele esetén biztosítom számára a tanfolyami napokon, a gyakorlatokon, konzultáción és vizsgán való megjelenéshez szükséges időt. ...........……………………………… P.H. Munkahelyi vezető aláírása KÉRJÜK, A JELENTKEZÉSI LAPOT POSTÁN VAGY BESZKENNELT .pdf FORMÁTUMBAN E-MAILEN (info@bliss.org.hu) szíveskedjenek visszajuttatni a megadott határidőig Késve érkezett jelentkezést csak akkor tudunk elfogadni, ha a létszám még nem telt be!