ELearning eLearning Célunk: Minden munkatársunk legalább 1 eLearning képzésen vegyen részt évente.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mintacím szerkesztése • Mintaszöveg szerkesztése – Második szint • Harmadik szint – Negyedik szint » Ötödik szint Tartalom- és módszerfejlesztés a Műegyetem.
Advertisements

Az új rendszer a CobraConto.NET.
Változások az iskola pedagógiai programjában (2013/14-től): 1.Nem lesz es rendszer (azaz NYEK-be nem jelentkezhetnek a mostani 5-8. osztályos tanulók)
Az IKSZT-k szakmai beszámolása a tapasztalatok tükrében Budapest, március 5. Erdős Balázs osztályvezető.
Házi projektdolgozat Hardverelemek. Feladatkiírás •Egy előre kiválasztott hardverelemről szóló prezentáció elkészítése •Adott időpontban az elkészített.
Tisztelt Látogatóink! Szeretnénk rövid tájékoztatást adni az általános iskolában megvalósuló új tanulásszervezési eljárásokról és azok tartalmáról a TÁMOP.
Dobbantó program. Kik vesznek benne részt? Országosan 15 iskola Tervezett: 22.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / A pedagógus(tovább)képzés kérdései és lehetőségei az egész napos iskola-
Támop 3.1.4/ A kompetenciaalapú oktatás, egyenlő hozzáférés – innovatív intézményekben.
Újfajta tanulási módszerek alkalmazása a felnőttképzési konzulens képzésnél Nyíregyháza, március 18.
ECDL ELEKTRONIKUS HITELESSÉG, ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁS MODUL
E URÓPAI P EDAGÓGIAI IKT J OGOSÍTVÁNY EPICT tanfolyam a Calibrate projektben Kárpáti
Ahol a nők nincsenek hátrányos helyzetben Patai Ágnes humánpolitikai igazgató november 15.
dr. Szalai Zsuzsanna szakmacsoportvezető főorvos
NAGY LÉTSZÁMÚ KÉPZÉS LEBONYOLÍTÁSÁNAK TAPASZTALATAI MOODLE ÉS ILIAS KÖRNYEZETBEN.
BOLYAI JÁNOS GIMNÁZIUM
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola II. alprogram: Képzők képzése.
TÁMOP ÚJ Oktatásszervezés -és várható hatásai Nagy Anna Magdolna Eger, szept.03.
Ábrám Tibor Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon
A HEM kialakulása és fejlődése
Témahét 2014 FÓKUSZBAN A DEMOKRÁCIA. Miért szervezünk témahetet minden évben? Azért,… hogy a jelen valós problémáit boncolgatva együtt tanulhassunk hogy.
Központosított rendszerfelügyelet System Center Essentials 2007 Micskei Zoltán.
„Mércénk az ember” Fodor Információk átadása, tájékoztatás  folyamatos kapcsolattartás a HUMÁN TISZK iskolái között – igazgatói értekezletek 
„Mércénk az ember” Fodor Információk átadása, tájékoztatás  folyamatos kapcsolattartás a HUMÁN TISZK iskolái között – igazgatói értekezletek 
Hatékony HR költség-tervezés a válság idején
Zentai László : Az ELTE intézményakkreditációs tapasztalatai – XI. 18. Az ELTE intézmény- akkreditációs tapasztalatai (2009–2010)
Harmadik országbeli hallgatók beilleszkedésének elősegítése
SZAKKÉPZÉS- FEJLESZTÉS NÓGRÁD MEGYÉBEN. A KEZDET tavasza az Oktatási Minisztérium Alapkezelő Igazgatósága pályázatot hirdetett „a szakképzési programok.
INTEGRÁCIÓ A SZAKKÉPZÉSBEN (avagy TISZK?)
A BSc képzés tapasztalatai BME VBK Műhelykonferencia – ELTE Bolyai Kollégium október 17.
Dr. SEDIVINÉ BALASSA ILDIKÓ SZÁMALK OKTATÁSI ÉS INFORMATIKAI ZRT. KORSZERŰ STRUKTÚRA ÉS TARTALOM, INNOVATÍV MÓDSZEREK A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉSBEN Szolnok,
EASY e-HR ® Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen.
MAGYOTT Közgyűlés február 16. Beszámoló Állatgyógyászati munkacsoport Dr. Kulcsár Gábor.
Óvodai szülői értekezlet Szentgotthárdi Oktatási Intézmény.
2020: HR a virtuális térben A humán erőforrás menedzsment jövője.
F AKULTÁCIÓ A P ÉCSI L EŐWEY K LÁRA G IMNÁZIUMBAN Tájékoztató a 10.a, 10.b, 10.d és 10.f osztályokban tanulók és szüleik számára.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 3. konferencia.
Konferencia a digitális tananyagok alkalmazóinak és fejlesztőinek
Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK
FASORI LABORGYAKORLATOK
EUROPROFESSIONAL HUNGARY KFC Varró István Szakiskola, Szakközépiskola, Általános Iskola és Kollégium KARCAG.
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK BM információs nap
Szülők iskolája program ÉVFOLYAM SZÜLŐI KÖZÖSSÉGE SZÁMÁRA.
Janovics László igazgató Pécs, október 16. Módosítások átvezetése: október 21. Tájékoztató a téli közfoglalkoztatásról.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
KRÉTA Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer
Változás a képzési rendszerben Jogszabályi előírások Szakképzési rendszerünk Jelenlegi képzéseink Képzési rendszer jövője Legfontosabb feladataink.
TÁMOP / „GYÖNGYÖSSOLYMOS ÖSSZEFOG A CSALÁDOKÉRT, A MUNKÁÉRT!”
ZRt.-vé alakulás Készítette: Budánovics Noémi. ZRt.-vé alakulás I. Tulajdonosi elhatározás II. Megvalósíthatósági tanulmány III. Közgyűlési döntés az.
Red Alert Összehangolt külső-belső kommunikáció krízishelyzetben Kreatív Pr Nap,
Az önfejlesztő terület bemutatása Száva Eszter augusztus 31. Salgótarján.
ÁRPÁD SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM, SZÉKESFEHÉRVÁR Tóth Ágnes MÉCS vezető.
ELearning az oktatásban készítette: Melega Kálmán iskola: honlap: eLearning:bubo.pataky.hu.
MÉCS CSEPELI VENDÉGLÁTÓIPAR SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA 1212 BUDAPEST PETŐFI TÉR 1. telefon/fax:
Török Ádám, az MTA főtitkára, az AKT elnöke
Köszöntjük a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar nevében!
Művészeti szülői értekezlet
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
Istvan Simon, CEO & Founder
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
Üzleti terv bemutatása
Osztatlan tanárképzés kompetenciái
Vállalati terv bemutató
Vonalkódos rendezvénybeléptetés és egyebek
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
2018/2019 tanév.
3. osztályban.
Agrárinformatikai ismeretek oktatása az agrár-szakképzésben
[Év beszúrása]. évi iskolaév Intézmény Tanár Osztály
Előadás másolata:

eLearning

eLearning Célunk: Minden munkatársunk legalább 1 eLearning képzésen vegyen részt évente.

eLearning – Modulok induláskor Alapképzés 3 modul: Üdvözöl az Auchan Vonalkód IEV Termék képzés 9 modul: Lakásfelszerelés:LCD/Plazma, GPS, Digitális fényképezőgép, Nyomtató, Mosógép Kertészet:Gyepápolás, Kerti gépek (3 modul) Menedzseriskola:Hogyan tartsunk értekezletet? (vegyes képzés)

eLearning – Modulok 2010 végéig Szakmai képzések: - Minden szektorban a 7P képzés - „Mesterségem a … osztályon” képzések - HACCP képzések Termék képzések: Lakásfelszerelés 5 modul: (Síkmonitor, Hűtőgép, MP4 lejátszó, DVD felvevő, Főzőlap) Kertészet 8 modul: (Gyepápolás, Kúszó és ampolnás növények, Páfrányok, Kaktuszok…) Általános képzések: Baleset és tűzvédelem ismétlő képzés, BMSZ újraképzés Menedzseriskola: Tárgyalástechnika

eLearning – Tesztidőszak Óbuda és Soroksár tesztel. Ütemezés: Február 4: szerver telepítés Február 5-8: modulok feltöltése a tudásportálra Február 10- március vége: a 2 áruház tesztel Február : kommunikáció hr szinergia Március: kommunikáció igazgatók értekezlete, személyzeti szinergia, hr vezetők és személyzeti vezetők képzése Április: kommunikáció a vezetőségnek Május: Képzési Szalon témája és indítás minden áruházban

eLearning – A szereplők A HR Access és az elearning rendszer egymással kommunikál.

eLearning – Auchan Tudásportál

eLearning – Szervezés új belépő Minden új belépőre vonatkozik akár teljes akár részmunkaidős hogy képzési terve tartalmazza a képzések időpontját és óráját. 1. hét Üdvözöl az Auchan (A pártfogó kíséri fel és felel a képzés elvégzéséért.) 2. hét Vonalkód 3. hét IEV 4. hét 7P Majd az alapképzés tantermi része. (gyorsabb ütem kell, ha az alapképzés korábbra esik.) A manager ellenőriz. A pártfogókat ki kell képezni az elearning használatára és el kell végezniük az Üdvözöl az Auchan modult.

eLearning – Szervezés már itt dolgozók A hr vezető/személyzeti osztály minden hónapban tájékoztat: - az új képzésekről (szakmai képzés esetén a szakszinergiát is!) - ki nem vett még részt az adott képzése(ke)n A manager minden hónapban leadja az elearning beosztást. Ennek alapján a személyzeti osztály órára lebontott napi képzési beosztást készít, visszajelez a managereknek és kiteszi az elearning terem ajtajára illetve a képzési faliújságra.

eLearning – Általános szervezés Az első 3-6 hónapjában a személyzeti osztály nyitvatartási idejében lehet tanulni, mert a személyzeti osztály tud segíteni. A teremkulcs is a személyzeti osztályon van. Minden képzésnél a munkatárs jelenléti ívet ír alá, mely a dossziéjába kerül be. A rendszer automatikusan rögzíti a képzés résztvevőjét, a személyzeti osztálynak külön nem kell rögzítenie. Később az áruházi ügyeletes felel az elearning terem használatáért a rugalmas tanulás érdekében. (éjszakai csapat, vasárnapi műszak stb…)

eLearning – Menedzsment A vezetőség érzékennyé tétele: minden vezető 1 elearning képzést végezzen el, javaslat LCD/Plazma vagy Üdvözöl az Auchan A manager/senior manager - felkészíti munkatársát a képzésre (brief) - a képzés elvégzése után megkapja a teszt eredményét, debrief 2 héten belül: gratulálmegbeszéli mi nem ment és mikor ismételi meg a képzést. A junior manager minden szektorát és osztályát érintő képzést elvégez.

eLearning – Mérhető A bejelentkezések száma Az eltöltött idő A tanuló tudása (az általunk készített képzéseknél a tesztet a rendszer megőrzi, ez lehetővé teszi, hogy a HR Accessben meghatározzuk milyen eredmény esetén tekintjük elvégzettnek a képzést. Javaslat: 80%-os teszteredmény)

Köszönjük a figyelmet!