A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Urbán Ferenc Ábel: A KIR megújítási lehetőségei
Advertisements

A időszak végrehajtási intézményrendszere
„A tanfelügyelet kialakuló rendszere, átfogó minőségfejlesztés a közoktatásban” Az intézmények minőségfejlesztési folyamatainak támogatása /4. pillér/
A felsőoktatás fejlesztési lehetőségei
Gyermekvédelmi igazgatás – gyámügyi ismeretek
Szakmai Tanácskozás Miskolc
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Az ÁFSZ szervezetfejlesztési törekvései különös tekintettel.
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
A Szociális Ágazati Portál (SZÁP)
KVN OP 1.1. – TEAM – Képzés a közigazgatás hatékonyabbá tételének érdekében.
Helyi oktatásirányítás fejlesztése TÁMOP /
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat hosszú távú stratégiája, kapcsolata a releváns operatív programokkal.
Győr város szociális ellátórendszerének működtetése az önkormányzati, civil és egyházi szolgáltatók közreműködésével. Páternoszter Piroska főosztályvezető.
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány bemutatása az egyenlő esélyű hozzáférés tükrében Budapest, június 17. Szentkatolnay Miklós.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
Az SZMM lehetséges szerepe Nemzeti tanácskozás a hajléktalanügyet támogató információs rendszerek kialakításának lehetőségeiről december 5.
Információs nap Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért Támop /2 Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért.
Az egészségügy finanszírozásának informatikája
AZ EGRI CSALÁDSEGÍTŐ INTÉZET MÓDSZERTANI GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT MUNKATERVÉNEK BEMUTATÁSA Készítette: Pappné Kormos Zsuzsanna.
TÁMOP /2/B PROJEKT Network-Együttműködés-Tudástár szakmai támogató hálózat kiépítése a Dél-Dunántúli Régióban Szénássy Gábor projektmenedzser 2010.
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
Egységes egészségügyi információrendszer
TAMOP /2/KMR Projekt szakmai vezető: Demeter Attila alezredes március 23. A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális.
IKTA FORUM Budapest november 28. Fehér Éva Projektvezető I. rész 1 IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése.
TÁMOP 3.1.5/ PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA.
PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA
Adattár Alapú Vezetői Információs Rendszer Az adatküldés aktuális kérdései szeptember 14. Fejérvári Bence.
TÁMOP fenntartás és további fejlesztések tervek november 17. Szeged Németh Antal Educatio Nonprofit Kft. felsőoktatási osztályvezető.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Könyvtári informatika I.
A referencia – intézmények működésének eljárásrendje Harkány, 2009.november 13.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Tapasztalatok - aktuális kérdések
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Az igénybevevői nyilvántartás
Személyes gondoskodást végző személyek körében végzett igényfelmérő kutatás bemutatása Nemzeti Csal á d- é s Szoci á lpolitikai Int é zet C í m: 1134 Budapest,
„Kihívások és válaszok” - szakmai nap Előadó: Pántya Erika projektmenedzser Szombathely, október 24.
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium EKOP projektjeinek jelene és jövője dr. Rupp Zoltán főosztályvezető E-közigazgatásért felelős helyettes államtitkárság.
Országos Egyházi TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
A HEFOP / /4.0 „A társadalmi befogadás elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével” projekt keretében tervezett.
A projekt általános szakmai célkitűzései
„Központi Szociális Információs Fejlesztések”
A szakképzés és felnőttképzés struktúrájának átalakítása a TÁMOP /2-2F projekt Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Fejlesztési.
A hajdúnánási szociális rendszer és modellprogramok továbbfejlesztésének és összehangolásának lehetősége (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés.
Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK
IKTA-FÓRUM Fehér Éva Projektmenedzser Budapest IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése DARFT Informatikai.
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK BM információs nap
Az Ország Közepe kistérség szociális ellátó rendszerének korszerűsítése a szolgáltatások és a humán erőforrások fejlesztésével, az intézményi együttműködések.
A kistelepülési könyvtári ellátáshoz kapcsolódó támogatások hatékony felhasználása Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárság Kulturális.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
Digitális kompetencia fejlesztés Digitális írástudással a munkaerő- piaci aktivitás elősegítéséért.
„Gondoljunk a jövőre” Szakmai nap előadó: Magyar Mariann projektmenedzser Regionális Szociális Forrásközpont Kht. Szombathely június 22.
Megváltozott munkaképességűek és fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő támogatások és módszerek Tatosné Takács Andrea december 18.
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
Az önkormányzati ASP rendszer jegyzői szemmel Dr. Vincze Ferenc címzetes főjegyző Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Pajna Sándor vezérigazgató eKÖZIG.
TÁMOP B-2-12/ „ÚJ MUNKA – ÚJ ESÉLY” – ROMA NŐK FOGLALKOZTATÁSA A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT.
HPC Portál: Bejárat a szuperszámítógépek világába
TÁMOP B-2-12/ "Munkával a társadalmi integráció elősegítéséért – Roma nők foglalkoztatása a Fejér Megyei Gyermekvédelmi.
„Együtt, eredményesen”
Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program RSZTOP-3 Tájékoztatás a Kísérő Intézkedések részprogram Adatszolgáltatási folyamatairól Hajléktalanokért.
Társadalmi Megújulás Operatív Program - TÁMOP
Balatonboglár, április 1.
Társadalmi Megújulás Operatív Program - TÁMOP
Hauser Zoltán szakmai vezető Oktatási Hivatal EFOP VEKOP
Tájékoztatás jogszabály változásokról
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
TÁMOP kiemelt projekt A „Központi szociális információs fejlesztések” c. kiemelt projekt bemutatása Vincze Viktória Budapest, december 18.
Előadás másolata:

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg TÁMOP kiemelt projekt A „Központi szociális információs fejlesztések” c. kiemelt projekt bemutatása A „Központi szociális információs fejlesztések” c. kiemelt projekt bemutatása Vincze Viktória Budapest, december 18.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt alapadatai A projekt költségvetése:1,279 milliárd forint Időtartama: 24 hónap Kezdete: november 1. Résztvevők: –Szakmai közreműködők –kb. 160 fő –Projektiroda (Szociális Főosztály) - 19 fő 4 alprogramból áll

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A TÁMOP program céljai: a szociális ágazat működésének modernizációja, az ágazati szolgáltatások átláthatóvá tétele, a központi elektronikus szolgáltatások fejlesztése, az ágazati adminisztráció elektronikus rendszerének kialakítása, a központi ágazati adatszolgáltatási és információs rendszer továbbfejlesztése.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A program célcsoportjai: ágazati irányítás (központi szakmai és pénzügyi tervezés, állami támogatás felhasználása, ellenőrzése), szociális hatóságok (szociális és gyámhivatal, városi jegyzők), a szociális feladatok megszervezésére kötelezettek (települési és helyi önkormányzatok), szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatást nyújtók (állami, nem állami és egyházi fenntartók és intézményeik), a szociális ágazatban dolgozó szakemberek, szociális képzést szervezők, a szociális ellátást igénylők és azok hozzátartozói.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Programelemek I. I. alprogram Hatósági feladatok elektronizálása: Intézményi adatok elektronikus gyűjtése, rendszerezése Adatszolgáltatási tartalmak (jelentések továbbfejlesztése) A működési engedélyezés, ellenőrzési rendszer egységesítése, elektronizálása Elektronikus információs és dokumentációs rendszer kifejlesztése

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Programelemek II. II. alprogram A szociális ágazati portál kifejlesztése: Informatikai keretrendszer megtervezése A különböző modulok tartalmi és formai kialakítása Web-alapú tájékoztatási módok és tartalmak, kapcsolati hálók tervezése A tevékenység-adminisztrációt segítő alkalmazások Szolgáltatói és lakossági tájékoztatási rendszerek kiépítése

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Programelemek III. III. alprogram Elektronikus nyilvántartások rendszerének kidolgozása: Települési, megyei önkormányzatok szolgáltatástervezési koncepciójának összegyűjtése, megjelentetése Országos szolgáltatástervezési koncepció készítése A helyi döntéstámogatások elősegítése Szakmai-módszertani anyagok elérhetővé tétele

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Programelemek IV. IV. alprogram Szakmai- szolgáltatói alkalmazások: Szociális szakemberek információhoz juttatása Szakmai bemutatók, videó-konferencia Adattárak, publikációs lehetőségek Fórum oldal Help-desk szolgáltatások Távoktatás lehetősége

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Kimeneti és eredményindikátorok Központi elektronikus adminisztrációs folyamatok száma Látogatottság a portál különböző funkciói szerint Felhasználói képzésbe bevont szakemberek száma Publikált szolgáltatástervezési koncepciók száma A projektben elkészült elektronikus dokumentációs rendszerek száma

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Elérhetőség A projekttel kapcsolatos szakmai anyagok elérhetők a oldalon. További kérdések esetén:

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Köszönöm a figyelmet!