(F)Lúgos víz. Kevés víz sok műanyagban, sok pénzért (350 HUF/0,5liter) Sport pH>10 szénsavmentes lúgos víz lúgosító, immunrendszer erősítő, sejtvédő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Advertisements

A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
2012 Március 22:A Víz világ napja.
Alap Termékek.
Alacsony hatáskeresztmetszetek mérése indirekt eljárásokkal Kiss Gábor Gyula ATOMKI Debrecen.
A túlzott informatikai eszköz-használat veszélyei
1 VERSENY és SZOLIDARITÁS a gyógyításban Bokros Lajos közgazdaságtan és közpolitika professzora vezérigazgató Közép-Európai Egyetem Budapest.
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Helyes táplálkozás.
A kiválasztás Dr. Járos Ildikó.
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
ÉLETTANI SÁRGASÁG Hyperbilirubinaemia - éretlen vörösvérsejtek fokozott széteséséből származó epefestékszint-emelkedés.
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
A CUKORBETEGSÉG.
Varga Ritmus Sándor Nyakas Péter Dávid
Radioaktív anyagok szállítása
Tartalom Az atom fogalma, felépítése Az atom elektronszerkezete
Tartalom Az atom fogalma, felépítése Az atom elektronszerkezete
Sav-bázis egyensúlyok
Százalékszámítás.
Adatgyűjtés, mérési alapok, a környezetgazdálkodás fontosabb műszerei KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek.
Fülemüle informatika verseny
Indításkor Kattints a hangszóróra Kikapcsolás ESC gomb.
Sav bázis egyensúlyok vizes oldatban
A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22. A lények és törekvések.
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Reakciók vizes közegben, vizes oldatokban
Mit tudunk már az anyagok elektromos tulajdonságairól
25. Nátrium-karbonát, kálium-bromid és kalcium-karbonát azonosítása
Citromsav, Nátrium-acetát és szőlőcukor azonosítása
Analitika gyakorlat 12. évfolyam
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
Csimag.hu Bemutatkozó.
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
A helyes táplálkozás.
Dozimetria, sugárvédelem
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Egyszerű ionok képződése
Munka.
A kvantum rendszer.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Glutén-érzékenység, Lisztérzékenység
A funkcionális tréning jelentősége és alkalmazása a kosárlabdában
PiMag ® Sportkulacs. Bemutatjuk a PiMag ® vizet egy hordozható palackban Gazdaságos, környezetbarát alternatívája a palackozott víznek.
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
Vizes oldatok kémhatása. A vizes oldatok fontos jellemzőjük a kémhatás (tapasztalati úton régtől fogva ismert tulajdonság) A kémhatás lehet: Savas, lúgos,
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
Molekula A molekula semleges kémiai részecske, amely két vagy több atom összekapcsolódásával alakul ki.
Savak és lúgok. Hogyan ismerhetők fel? Indikátorral (A kémhatást színváltozással jelző anyagok)  Univerzál indikátor  Lakmusz  Fenolftalein  Vöröskáposzta.
Káros szenvedélyek.
A csoda-tó 6.a DTH
Milyen kémhatásokat ismersz?
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Caracalla udvarában Kalandjáték 7.
Nikken PiMag Waterfall®
Ki tud többet kémiából?.
Sok ember sétál ki-, be az életedben
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

(F)Lúgos víz

Kevés víz sok műanyagban, sok pénzért (350 HUF/0,5liter) Sport pH>10 szénsavmentes lúgos víz lúgosító, immunrendszer erősítő, sejtvédő hatású speciálisan kezelt éves Főnix ásványvíz Funkcionális víz Kalóriamentes természetes energia! Már ez is elég tömény hülyeség, de a részletes leírás még több jóval kecsegtet:

Termékleírás Módosított molekulaszerkezetének köszönhetően nem képez sókat a szervezetben. Magas negatív elektrontartalmát a gyomorsav nem tudja teljes mértékben közömbösíteni és így a véráramba bejutva segítheti a szervezet sav-lúg egyensúlyban tartását. Ajánlott mindennapos fogyasztása sportolóknak, izmok savasodásának megakadályozására, gyomorégés esetén, másnaposság okozta következmények enyhítésére, beteg szervezetek lúgosítására.

Kérdések 1. Pontosan mit jelent a módosított molekulaszerkezet? Milyen formában módosul a vízmolekulák szerkezete? Mit jelent az, hogy nem képez sókat a szervezetben? A felirat szerint tartalmaz karbonát ionokat. Miként módosul ezek molekulaszerkezete, hogy ne képezzenek sókat? 2. Mit takar pontosan a magas negatív elektrontartalom? Nem kell attól tartanom, hogy víz esetleg megráz? (Milyenek a nem negatív elektronok?) Mi köze van az elektrontartalomnak a semlegesítéshez, ami tudtommal sav-bázis folyamat?

3. A gyomorsav mennyisége 100 ml, pH-ja 2, ez a 10-es pH-jú vízből 100 litert tud semlegesíteni. Milyen puffer rendszert tartalmaz a Sport pH>10 víz, ami ilyen nagságrendű pufferhatással rendelkezik? 4. Miben jelentkezik a sejtvédő hatás? Milyen sejteket és mitől véd a víz? Milyen vizsgálatok támasztják ezt alá? Védi a rákos sejteket is? 5. Mit jelent, hogy a víz éves? A vízmolekulák keletkeztek ennyi idővel ezelőtt, vagy az atomok? 6. Pontosan mit takar a kalóriamentes természetes energia? Milyen formájú energiáról van szó, kémiai, helyzeti vagy mozgási, esetleg az atommagokból felszabadítható nukleáris energiáról?

Komment A gond az, hogy Magyarországon nem létezik fogyasztóvédelem. Ennyi. Marad az elhivatott szakemberek felvilágosító munkája, amit a blog írójának (is) nagyon köszönök. azért a vörösiszap valószínűleg kissé megkoptatta a lúgosítás kifejezés jótékony csengését még az ilyenre fogékonyak fülében is. Ja, és a súlyzó formájú csomagolástól minden jóérzésű embernek feláll a hátán a szőr. Nehéz lenne ennél nagyobb mennyiségű műanyagot elhasználni ennyi víz csomagolására.

Lúgos……….. SuperGreens pH csoda kezdőcsomag (kulacs nélkül)bruttó Ft AKCIÓ! bruttó Ft A Colonix csomag ára most csak Ft és Ft forint között van a rendelt mennyiségtől függően. A program egyszerű, biztonságos, hatékony és jó az íze! Most a kiszállítás is ingyenes és amennyiben 3 csomagot rendel egyszerre, ajándékba adjuk Katarína Horáková professzornő "A szervezet méregtelenítése" című könyvét! INDEX-fórumból: Kösz, de én napi 5-6 liter vizet iszom,mert nekem eddig is 2-3 liter volt a napi adag(annyi volt a természetes), úgyhogy azért emeltem meg 5 literre:) ( igaz hogy egész nap wc-re járok:)))) Sziasztok! Én két hete kezdtem el ezt a kúrát, de semmi, nem történik. :( Bár a székletem több, de ez csak a rostok miatt van, és fel is vagyok puffadva, de ez sem bíztat, mert éppen a puffadás ellen kezdtem el a colonixot használni.

A pattanások még különbek is lesznek, ezen ne lepődj meg. Biztos a tisztulástól, de nekem a fülemben is jött egy nem kicsi. A lényeg, hogy ne nyúlj hozzá, ezek másképp működnek, piszkálásra begyullad és sohasem akar elmúlni. A reggeli szapora majd idővel enyhül, nekem rettenetes volt az első két hétben. Ezért csak 2-3 naponta ittam a teából, most is így iszom. Maradt is, így a harmadik havi adaghoz csak Paranilt vettem, mert 2 doboz rost is elég. További szép napot és kellemes tisztulást!