„ Európai Gasztro-Portré” Leonardo mobilitási programok 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév 86 résztvev ő vel 2012/2013 projektév 80 résztvev ő vel Erasmus+ program 2013/2014 projektév 70 résztvev ő vel 2014/2015 projektév 70 résztvev ő vel Pályázatkiíró Magyarországon: Tempus Közalapítvány Budapest Résztvev ő k: Szakközépiskolai és szakképz ő évfolyamok pincér és szakács tanulói
Program célja: tapasztalatszerzés szakmai ismeretek b ő vítése külföldi gyakorlatok itthoni elismerése, beszámítása (ECVET) idegen kultúrák megismerése idegen nyelvi ismeretek fejlesztése Fogadó országok: Németország, Ciprus, Ausztria, Norvégia, Szlovákia Külföldön eltöltött gyakorlati id ő : 1 hónap-7 hónap
Az eredményes külföldi gyakorlat elismerése: Europass mobilitási igazolvány Külföldi referencia a fogadószállodától Séf Szakképz ő Iskola elismer ő oklevél
Mit nyújt a mobilitás? könnyebb elhelyezkedést a jöv ő ben a választott szakma jobb megismerését tágabb ismereteket több gyakorlati tapasztalatot sikeresebb záróvizsgákat nyelvvizsga lehet ő ségeket sikeres fejl ő dést, haladást
Fotók a kinti id ő szakról : Asterias Beach Hotel Ayia Napa:
Éttermi f ő nökünkkel és f ő szakácsunkkal: Munka közben:
A gyönyör ű Ciprus:
Atlantica Aeneas Hotel***** Ayia Napa Ciprus:
Flachauban (Ausztria) gyakorlaton Robi és Attila ( ): Terítés közben:
Friedrichrodaban és között Berghotel
A csapat:
Szilveszteri fellépésünk:
Brigi, Betti és Dávid Norvégiában gyakorlaton ig a Grill&Steakhouse-nál:
Bergen:Vízesés:
Oberhofi (Németország) program Útban a fogadó szállodánk felé:
Brigádunk az Oberland hotelban:Civilben a csapat:
Fotók a kinti id ő szakról : Asterias Beach Hotel Ayia Napa:
Ciprus, itt dolgozunk:
Cipruson a csapat:
Fogadószállodánk Limassolban:
A Csapat Limassolban:
Friedrichroda:
Larnaca repül ő tér:
Türingiai gyakorlat:
Képek a kinti időszakról
Egy kis bemutató a faluról és környékéről! Bad Mitterndorf
Hotel Kogler
Szobalány (Maria) Mosogató (Nade) Gyakornok (Szandi) Konyhafőnök (Thomas) Főpincér (Kattrine)
A kép magáért beszél! Nincs olyan ember, aki ne lenne beöltözve valaminek. Itt a farsang 5 napig tart. Ez alatt minden nap mindenki beöltözve mászkál az utcán, a szórakozó helyeken, na és persze a munkahelyeken is
Munka közben
Általunk készített ételek
Képek a kinti időszakról A főnök és a lányok
A Séfes csapat az Aeneas hotelban
Ausztriában gyakorlatonMagyar tanulók és vendégek rangadója
Buli-Ciprus Ayia Napa
Ciprus, munka előttCiprus, tengerpart
Egy kis szabadidő„Végeztem a terítéssel!”
Lavinia étterem Németországban
Plori cocktail bar a Hotel Aeneasban Repülünk!-Ciprus Lunapark
Szabadidő
Erasmus+ program Fogadószállodánk terasza-Atlantica Aeneas Hotel Ciprus:
Gyakorlat a bárban Cipruson:
Készülődés az ünnepi vendégfogadásra Semmeringben:
Rövid pihenő a szállodai műszakban Voralbergben:
Kilátás a szálláshelyünkről:
„Séf”-es pincérek Tirolban:
Aktív szabadidő cipruson:
Erasmus+ program Első megmérettetések-idegen nyelvi interjúk külföldi szállodaigazgatókkal a „Séf”-ben:
Munka és szabadidő Cipruson:
Magyar tanulóink a ciprusi Tsokkos hotelben:
Ausztriai fogadószállodánkban (Hotel Schrempfhof):
Szilveszterre készülődve az ausztriai Antoniushof-ban:
Erasmus+ program folytatódik ban Köszönjük a figyelmet!