DUNAFERR „FOGLALKOZTATÁSÉRT ACÉLALAPÍTVÁNY VÁLLALKOZÓI PROGRAM.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kisgyermekes szülők és a munkaerő-piac Őry Beáta Projektvezető
Advertisements

Etikai Kódex.
Belépés a Szociális Ágazati Regiszterbe
Informatikai szakképzés és munkaerő-piaci tendenciák BUDAPEST, január Budapest, Montevideo utca 9. | Telefon: | Fax: +36.
Jó gyakorlatok a norvég foglalkozási rehabilitációban Kihívások és válaszok konferencia Szombathely Støren- Váczy Blanka szociálpolitikus.
kiemelt projekt szolgáltatásainak bemutatása
Mi a SzIA Minőségi Modell?  A SzIA Minőségi Modell olyan szervezet-, és minőségfejlesztési rendszer, amelyet először speciálisan nonprofit területen.
ELLENTMONDÁSOK A FELNŐTTKÉPZÉSBEN II. Kántor András vezető tanácsadó szakképzési szakértő.
A komplex rehabilitáció Új feladat – új szemlélet! Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ november 26.
A kamara szerepvállalása a szociális képzések területén
Lestyánné Hricsovinyi Julianna, Krauszné Simon Nóra
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
1. Előzmények -Munkavállalói és Munkáltatói érdekképviseleti szervezetek együttműködése -Meglévő MSZOSZ jogsegély szolgálat és a Partnerek helyszíneinek,
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
A foglalkozási rehabilitáció helye és szerepe a munka- ügyi szervezetben Harkány, október 16. Szellő János.
1 Kormányszóvivői tájékoztató március 31. Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis (emma)
Tranzit foglalkoztatás a Civil Nonprofit Kft-nél
A TÁMOP / „FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban” elnevezésű kiemelt projekt közvetlen célcsoportját érintő SZÜKSÉGLETFELMÉRÉS.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
Foglakoztatás pályázati projektekben Általános áttekintés Tóth István, tanár.
Regionális Civil Egyeztetések (RECE) Program Helyzetelemzés tapasztalatai Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője október.
ROP 3.1.2Tájékoztató 1 Regionális Fejlesztés Operatív Program intézkedés 2. komponens A területfejlesztésben érintett intézmények valamint a civil.
1 GÁZIPARI SZAKSZERVEZETI SZÖVETSÉG Budapest,
Tagszervezeti munka erősítése
Esély a munkára – Civil együttműködés a hátrányos helyzetű rétegek munkaerő-piaci integrációjáért Projektazonosító: NCA-DP-09-A-0185 Dolgozzunk együtt!
Új Munka Törvénykönyve: új lehetőségek a munkaügyi működésben
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
A foglalkoztatási paktumok célja Megismerni a térség foglalkoztatási helyzetét Összehangolni a térség gazdasági és humánerőforrás fejlesztési tevékenységeit.
Foglalkoztatási Fórum Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum 2011
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
„Hajrá Csepel! Hajrá Csepel! Egy a cél: ma itt győzni kell!”
„Infrastruktúra-fejlesztés az egészségpólusokban” TIOP-2.2.7/07/2F.
Digitális kompetencia-fejlesztés TÁMOP /3
Balatonszemes Az Európai Unió szintű szociális párbeszédben való részvétel tapasztalatai.
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
Tisztességes munka és európai szociális párbeszéd Kihasználatlan jelen?
A középszintű érdekegyeztetés és szociális párbeszéd Magyarországon.
HEFOP/ /2 Szerződéskötési alapismeretek. HEFOP/ /22 Tartalomjegyzék Szerződéskötés folyamata Támogatási szerződés.
Alternatív munkaerő-piaci szolgáltatás
A TÁMOP / „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt A foglalkoztatási megállapodások (PAKTUM) tématerületen megvalósuló.
A kötöttpályás szakma perspektívái konferencia június 12. Az egész életen át tartó tanulás és a foglalkoztathatóság javítása Országos Foglalkoztatási.
AZ IFJÚSÁGI GARANCIA RENDSZER ÉS A GINOP 5. 2
Bentlakásos intézmények kiváltása – TIOP /1
JÁRULÉKKEDVEZMÉNY az álláskeresők mikro-, kis-, és középvállalkozásoknál, valamint a civil szervezeteknél történő foglalkoztatásának támogatása (2005.
TAMOP /1 „CÉHÁLÓZAT KAPACITÁSFEJLESZTÉSE” Kézenfogva Alapítvány Projektnyitó Szakmai Nap
KÖZPONTI MUNKAHELYMEGŐRZŐ TÁMOGATÁSI RENDSZER (1991. IV. tv. Flt; 6/1996. MÜM rendelet; 1/2009. MAT határozat) Németh Zsolt igazgató Nyugat-dunántúli Regionális.
Vállalkozási feltételek Németországban vállalkozási szerződések teljesítéséhez Koji László elnök Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége 1013.
EVDSZ Budapest, A vizsgálat célja annak feltérképezése, hogy a magyar gyakorlatban hogyan érkeznek el a hazai ágazati vállalati dolgozókhoz.
18. születésnapunkra avagy: a 18 éves munkahelyi egészségfejlesztésről képekben, számokban szeptember 16.
BEVEZETÉS A KOLLEKTÍV MUNKAJOGBA
TÁMOP „Út a munka világába” Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ dr. Nyári Tibor projektvezető.
„ÚJRAKEZDÉS” ISD Dunaferr Zrt a gondoskodó létszámleépítés „ az Acélalapítvány lehetőségei”
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
TÁMOP-2.1.2/ Az eTanácsadó hálózat szerepe a TÁMOP kiemelt projektben.
Postapartner Program: IV. ütem meghirdetése és információs nap Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Zalaegerszeg, 2009.
1 Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
TÁMOP /1 Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Szegfű Rita projektvezető Kecskemét, február 27.
SZAKMAI GYAKORLAT Levelező tagozatos hallgatóknak SZEDMÁKNÉ DR. LAJTAI VIRÁG.
Az elvárt béremelés végrehajtása esetén igénybe vehető adókedvezmény.
M UNKAÜGYI KAPCSOLATOK Dr. Fodor T. Gábor ügyvéd Székesfehérvár, május 17.
A foglalkoztatáshoz nyújtható támogatás forrása, célja, alanya és felhasználása Magyar Köztársaság éves költségvetéséről szóló törvényében Célja: foglalkoztatás.
Munkaerőpiaci-szolgáltatásokat végző szervezetek lehetőségei
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
Kóródi Miklós Autonómia Alapítvány
Follow-up national seminar Implementation of European social partners’
Follow-up national seminar Implementation of European social partners’
Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
Tagszervezeti munka erősítése
Előadás másolata:

DUNAFERR „FOGLALKOZTATÁSÉRT ACÉLALAPÍTVÁNY VÁLLALKOZÓI PROGRAM

A Z A CÉLALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓI CÉLJA „ A DUNAFERR Dunai Vasmű Rt., illetve az Rt. részvételével működő és a DUNAFERR Rt. Kollektív Szerződésének hatálya alá tartozó dunaújvárosi székhelyű, illetve telephelyű gazdasági társaságok olyan munkavállalóinak támogatása, újrakezdésük elősegítése, akiknek munkaviszonya gazdasági vagy iparszerkezeti okból megszűnt vagy megszűnik.”

Képzés Szociális Vállalkozói Újrakezdés A Z A CÉLALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSAI

V ÁLLALKOZÓI TÁMOGATÁSOK JELLEMZŐI Személyre szabott konstrukció Gyors döntési mechanizmus Kiszámítható támogatás „Munka közelben” tartó program Kimozdítani a támogatottat otthonról Munkatapasztalat szerzése A munkáltatók és munkavállalók „próbája”

V ÁLLALKOZÓI TÁMOGATÁSOK IGÉNYLÉSÉNEK FORMÁI 6 LÉPÉSBŐL MEGÁLLAPODÁS A munkáltató megjelenik az igényével Az alapítvány leválogatja az alkalmas jelölteket A munkáltató a jelöltek önéletrajza alapján választ A kiválasztott jelöltek találkoznak a munkáltató képviselőjével A munkáltató és a jelölt nyilatkozik Sikeres „egymásra találás” esetén az alapítvány és a munkáltató támogatási megállapodást köt

E LÉRHETŐSÉGEINK DUNAFERR „Foglalkoztatásért” Acélalapítvány 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3. Ügyintézés helyszíne: 2400 Dunaújváros, Vasmű út 41. II. emelet 206. szoba Telefonszám: 25/ , Fax: 25/ Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft 1037 Budapest, Lajos u 80. Levelezési cím: 1301 Budapest, Pf

K ÖSZÖNÖM A FIGYELMET ! P OSZPISCHIL L ÁSZLÓ DFA. DUNAFERR. HU A FÓRUM PREZENTÁCIÓI MEGTEKINTHETŐK : WWW. ACELALAPITVANY. HU DFA. DUNAFERR. HU