A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Az újszászi.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

Szombathely turisztikai fejlesztése és a TDM Szombathely,
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT „21. századi módszerek.
„Adj egy esélyt!” Sajtónyilványos projektzáró rendezvény Fekete Gabriella projektmenedzser.
„Döntés a kezedben van: egészség- és környezettudatos szemléletformálás a Magyar Táncművészeti Főiskola Nádasi Ferenc Gimnáziumában” április 22.
Pályázati források a határon átnyúló fejlesztések ösztönzésére Kárpát-medence kincsei - Eger, Dr. Horváth Annamária.
„A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány a Munkaerő-piaci Alapból támogatja” Záró konferencia június „ Új esély:
Közművelődési szakmai továbbképzések, helyük a felnőttképzés rendszerében; az akkreditáció folyamata A közösségi művelődés felnőttképzési feladata Nemzeti.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
Intézményi Férőhelykiváltást Támogató Országos Hálózati Találkozó Kalocsai Szociális Szakellátási Központ kiváltása.
BEPTRA „Legjobb Gyakorlatok” kis- és középvállalkozások számára Szakmaspecifikus képzéssorozat Projektsz á m: HURO/0901/138/2.1.2 HURO0901/138/2.1.2 A.
A Szociális Szövetkezeti forma bemutatása Tanai Tünde Rehabilítációs tanácsadó.
A családsegítő és gyermekjóléti szolgálatokat érintő változások A család és gyermekjóléti szolgáltatás.
MIBŐL VALÓSULHATNAK MEG A HELYI STRATÉGIÁK? REGIONÁLIS PÁLYÁZATI FORRÁSOK.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Modernizáció.
Közlekedésfejlesztés Magyarországon XVII. Nemzetközi Közlekedési Konferencia Szeged Dr. Becsey Zsolt, közlekedésért felelős helyettes államtitkár Nemzeti.
Kocsis Tibor Kaposvár, március 01. Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A DAOP-4.1.3/B SZ. PROJEKT ZÁRÓRENDEZVÉNYÉNEK RÉSZTVEVŐIT!
Az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények által nyújtott szolgáltatások fejlesztése és a szolgáltatást támogató eszközök beszerzése a sajátos.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
1 VIII. VASÚTI PÁLYÁK TERVEZÉSÉTŐL A KIVITELEZÉSIG VASÚTI PÁLYÁS MÉRNÖKTOVÁBBKÉPZŐ Magyar Mérnöki Kamara Budapest, EU támogatású projektek.
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Projektbemutató.
TÁMOP B-13/ SZAKMAI-MÓDSZERTANI TÁMOGATÁS A KOMPLEX TELEPPROGRAM ÉS AZ ELNÉPTELENEDŐ FALVAK TÁRSADALMI GAZDASÁGI FOLYAMATAINAK MEGFORDÍTÁSÁT.
„A kis- és középvállalkozások együttműködésének erősítése a szlovák-magyar határmenti régióban” Projekt indító konferencia Losonc, szept. 27. Időtartam:
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Közmeghallgatás.
GYERMEKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM A HEVESI KISTÉRSÉGBEN TÁMOP /
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
EMBERI ERŐFORRÁS FEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM KULTÚRSZIGET – AGÓRA NYÍREGYHÁZA TIOP /
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
A TISZA MENTŐCSOPORT MŰKÖDÉSE
Lieszkovszky József Pál (PhD hallgató, RGDI
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
Párbeszéd a rehabilitációról
A víziközmű-szolgáltatásról szóló évi CCIX
Magyar-szlovák turisztikai konferencia
Határtalan lehetőségek a kisvállalkozások támogatására
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
AZ AUTÓBUSSZAL VÉGZETT MENETREND SZERINTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ELINDÍTÁSA, HÁROM HÓNAPOS TAPASZTALATA DEBRECENBEN Budapest, Millenáris,
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ február 6.
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Fazekas Ágnes – Halász Gábor-Horváth László
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Beszámoló TOP Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola épületeinek energetikai fejlesztése, korszerűsítése Iskola épületeinek felújítása.
A évi pályázati felhívás legfontosabb szabályai
Áttekintés a HÉTFA Kutatóintézet Önkormányzati témájú kutatásaiból
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Baranya Megyei Paktum Konferencia
„Adjunk esélyt mindenkinek
A Dunához kapcsolódó lehetőségek Budapest közlekedésfejlesztésében
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Zalaegerszeg, 21 February 2018
műszaki osztályvezető
LEADER LEADER Intézkedések a Déli Napfény LEADER Egyesület területén
Köszöntjük kedves vendégeinket!
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
A KERÉKPÁROS TURIZMUS LEHETŐSÉGEI
Baranya Megyei Önkormányzat
Utazás kiállítás Előadó:Papp Gábor Hévíz város polgármestere
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 7
A részekre bontás tilalma és annak gyakorlati alkalmazása
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Kórházi és ágazati gazdálkodást érintő informatikai fejlesztések és az azokban rejlő lehetőségek Horváth Tamás Vezérigazgató CompuTREND Zrt.
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Szolnoki gyakornoki program dr. Versitz Éva Szolnok, március 01.
Előadás másolata:

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Az újszászi Dózsa György út fejlesztése a közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítás érdekében ” ÉAOP-3.1.2/A A PROJEKT BEMUTATÁSA

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A PROJEKT CÉLJA A Dózsa György út fejlesztése: a projekt keretében a csapadékvíz elvezetés rekonstrukciója lehetőséget teremet az úttest szélesítésére, akadálymentes közlekedést lehetővé tevő járdaépítésre, valamint városi arculatot javító zöldfelület fejlesztésre.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNYEK Lakossági igényfelmérés nyomán feltárt probléma, hogy a városközpontban elérhető közszolgáltatásokat nyújtó intézmények megközelíthetősége nehézkes, a Dózsa György út leromlott állapota miatt.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNYEK -Biztosítja a vasút megközelítését -Helyi és helyközi autóbusz közlekedés útvonala -Ezen utca mentén helyezkedik el a polgármesteri hivatal, a középiskola, orvosi rendelők, posta, valamint számos kereskedelmi egység es forgalomszámlálás adatai szerint a számított átlagos napi forgalom értéke 1902 egység jármű érték. A Dózsa György út a település legforgalmasabb utcája:

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. PROJEKT ELŐKÉSZÍTÉS Tervek készítése:  csapadékvíz elvezetés  úttest szélesítés és aszfaltozás  járda építés és felújítás  zöldfelület rendezés. A as akcióterv időszakában a projekt benyújtásra került, akkor azonban támogatásban nem részesült.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A TÁMOGATÁS ADATAI évi akciótervben újra benyújtott pályázat támogatásban részesült. Teljes költség: Ft Elnyert támogatás: Ft (85 %) Önerő: Ft További kötelezően megvalósítandó, nem támogatott tevékenység: Útburkolati jelek felfestése: Ft Megvalósítás időtartama: július 1. – március 31.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Projektmenedzsment: Újszász Város Polgármesteri Hivatala Projektmenedzser: Pap Gábor Pénzügyi munkatárs: Szűcsné Horváth Ágnes Közreműködő szervezet: ÉARFÜ Nonprofit Kft. ROP Közreműködő Szervezet 4028 Debrecen, Simonyi út 14. PARTNEREINK

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. PARTNEREINK TERVEZŐK: Csapadékvíz elvezetés Keviterv-Akva Kft Szolnok, Ságvári krt. 4. Felelős tervező: Csima Sándor Út- és járdaépítés Herczegh Géza 5000 Szolnok, Szántó krt. 55. Zöldfelület fejlesztés Art Vital Kft. Nyíregyháza, Selyem út 21. Felelős tervező: Pataky Orsolya

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. PARTNEREINK Kivitelező: Duna Aszfalt Kft Tiszakécske, Béke út 150. Felelős műszaki vezető: Varga József Műszaki ellenőr: Nagy György 5000 Szolnok, Csokonai út 23. és Kovács Ferenc 5000 Szolnok, Konstantin út 34.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A BERUHÁZÁS FŐ ELEMEI Csapadékvíz elvezető rendszer teljes rekon- strukciója, az árokrendszer befedése.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A BERUHÁZÁS FŐ ELEMEI  Az úttest 5,5 méterről történő szélesítése 7 méterre, az útburkolat aszfaltozása 909 méter hosszúságban, a vasútállomástól a Hunyadi úti csatlakozásig.  Az út mindkét oldalán teljes hosszúságban aka- dálymentes közlekedést biztosító térkő burkolattal ellátott járda építése.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A BERUHÁZÁS FŐ ELEMEI  Zöldfelület fejlesztés: 88 db gömbkőris fa- csemete telepítése, az érintett terület füvesítése  Padok és hulladék- gyűjtők kihelyezése

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÖSSZEGZŐ ADATOK A projekt eredménye:  a város számos közintézményének, közszolgáltatási egységeinek javuló elérhetősége  akadálymentes közlekedés a gyalogos forgalom és a mozgásukban korlátozott emberek számára  városias településarculat kialakítása  közszolgáltatásokhoz történő hozzáférés javításával a város mikrotérségi központ szerepkörének erősítése.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÖSSZEGZŐ ADATOK A projekt számszerűsíthető eredményei: Felújított út hossza: 909 m Fásítás, facsemeték ültetése: 88 db Járda építés: 2 x 909 m Fejlesztett zöldterület: 2745 m2

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ Újszász Város Polgármesteri Hivatal 5052 Újszász, Szabadság tér 1. Tel: 56/ Web: