Chinese music Esküvő Új királyság a Vörös Kínában... és én még azt hittem, mindent láttam... esküvő Shanxi-ban!. Shanxi hagyományosan egy nagyon szegény.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jézus megmérte a vérnyomásomat
Advertisements

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
SZICÍLIA ahogy én láttam 1. rész Saját fotóiból készítette:
BMW.
Start : F5 Ének : Németh Juci Képek : fortepan
A M E R C É D E S.
A Formula-1 világa.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
KÓRÓGYI HAGYOMÁNYOK ÉS SZOKÁSOK
Cum Deo pro patria et libertate. - Istennel a hazáért és a szabadságért....II. Rákóczi Ferenc...II. Rákóczi Ferenc.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
EUROPA A DUNA hosszában A Duna, mint a második legnagyobb folyó földrészünkön(az els ő a Volga) kilométer hosszan nyújtózik. A Fekete-erd ő ben.
„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó.
Családi vállalkozások - prezentáció
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Kőbe vésve.... Két barát ment a sivatagban. Összevesztek, és az egyik képen törölte a másikat, aki megsértődött. Anélkül, hogy szólt volna bármit is,
EUROPA NAGY FOLYAMA A DUNA.
Szarvasmarhák Neuquén, Argentina A Sha kibuc, Izrael.
A GYÖNYÖRŰ NŐ Életfilozófia.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Automatikus képváltás Gaudi kápolnája Barcelona közelében, Santa Coloma de Cervelló kisvárosban található Eusebi Güell gróf, a textilgyára köré munkáskolónia.
Kőbe vésve ....
Asztal- és életközösség Jézussal
Kőbe vésve ....
Kína Huyen Khong Tu (Hanging monostor) A Hanging monostor Kína Shanxi nevű tartományában, Datong várostól 65 km-re van. Kína 5 szent hegyének egyike.
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Életet az éveknek! A Népjóléti és Esélyegyenlőségi Minisztérium Nyugdíjasellenőrző Albizottsága pályázatot indít „Géperejű nyugdíjasok” címmel. A pályázat.
La Carretera del Atlántico (Atlantic Road, Atlanterhavsveien, en noruego) es una espectacular vía que desde la costa continental salta de isla en isla.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Dubai "Egy más világ".
Kőbe vésve ....
Hihetetlen utak a földön
1 Genertel Kgfb kiegészítő szolgáltatások Kiegészítő biztosítások miniCasco Extra: A saját gépjárművén keletkezett töréskárra térít, olyan esetben,
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Anglia- Portsmouth.
Kis történet kedves embereknek!.
1 3 Üdvözöljük az infónkon! Üdvözöljük az infónkon!
Egy kis érdekesség, A történet röviden arról szól, hogy egy New York-i nyugdíjas a nyugdíjából szeretett volna venni egy házat Portugáliában. Talált is.
Prémium Autóápolás.
Kína - Guilin Kína.
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
El gigantesco agujero es para extracción de diamantes. Está en Rusia, Sibéria Central, junto a la ciudad de Mirna. Tiene 525 metros de profundidad y su.
Alfred Hitchcock teát szolgál fel Leónak, az MGM oroszlánjának
A Novohrád-Nógrád Geopark értékei – oktatási segédanyag.
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
Es conocida como “la isla de los gatos” porque existen en ella 6 felinos por cada residente humano. La principal actividad de la isla era la pesca,
 Curso de la Lengua Española 1  Lección 7.. Los verbos reflexivos LAVAR ~ LAVARSE me lavo nos lavamos te lavas os laváis se lava se lavan.
Buckingham palace – A Buckingham palota Map - térkép.
Szarvasmarhák Neuquén, Argentina
Shakespeare Globe Színháza
A mi apró örömeink.
Atlantic Road (Atlantic Road, Atlanterhavsveien, norvég)
 Curso de la Lengua Española 1 
Mara Salvatrucha (MS-13)
a hét verse Federico García Lorca:
8 személy asztalonként, 10 asztal a helyiségben, plusz a főasztal
Hihetetlen utak a földön
Kína - Guilin Kína.
Kína - Guilin Kína.
Előadás másolata:

Chinese music Esküvő Új királyság a Vörös Kínában... és én még azt hittem, mindent láttam... esküvő Shanxi-ban!. Shanxi hagyományosan egy nagyon szegény régiója volt Kínának, amíg fel nem fedeztek hatalmas szénkészleteket. Vessen egy pillantást az esküvőre, ahol egy családtag tulajdonában van a "Minita" szénmező

Ez a Ferrari itt csak kisérő autó lehet ! ¡Sólo Ferraris para el cortejo!

Esküvői limo: Rolls-Royce Phantom La limusina de la pareja: un Rollo-Royce Phantom

A vőlegény háza La residencia del novio

A hozomány egy része (csekk, arany rudak és arany rizses tál készlet ) Una parte de la dote : un cheque, barras de oro y cuencas arroceras de oro.

A Lambo ( Lamborghini, a második ) ez is a hozomány része ! ¡Este Lamborghini también es parte de la dote!

A vőlegény a legjobb barátokkal El novio y el equipo de padrinos

Residencia de la novia A menyasszony háza ¡Alfombrado hasta más allá de media calle! A szőnyeg kiér az utca feléig !

A szerencsés menyasszony La novia

A kiséret egy része Parte del cortejo

Costosa manicura de \ ¡Ni hablar del anillo de diamantes!. A 3,000 dolláros manikűr, ne számítsuk bele a gyémánt gyűrűt!

Lindas las chinitas …

A menyasszony családja La novia y su familia

Az esküvői fogadás színhelye El salón de la recepción

A következő fotókon a 2009 jun. 20-i esküvői menet autóflottája következik. A helyszín Datong, Shanxi megye egyik nagyobb városa. A vendégek között más helyi szénbánya-tulajdonosokat is találunk. En las fotos que siguen se muestra la flotilla de una boda que se reali- lizó 20 de junio de 2009 en Datong, una de las grandes ciudades de Shanxi. La boda, claro, estaba relacionada con otro chino, magnate del carbón.

Rolls-Royce Phantom

40 Porsche Cayennes, Range Rovers, BMW X5 és Audi Q7 nem tartoznak az esküvői flottához, ők csak kisérők. Classic Ferrari 575M 40 Porsche Cayennes, Range-Rovers, BMW X5 y Audi Q7 no son parte de la caravana de la boda, sólo se usan para los escoltas.

¡El trabajo de la escolta es ir delante para abrir camino! A kisérő csapat feladata, hogy az esküvői flotta előtt haladva megtisztítsák az utat !

A fotósok csapata Los chicos de la prensa 6 Jeep a fotósoknak 4 Ferrari vezeti a fő flottát 4 Rolls Royce 6 Mercedes 6 Bentley 20 Audi A8 Hummer -ek a végén Cayenne -ek a különleges feladatokra !!!!!!!! 6 jeeps para el equipo de cámara 4 Ferraris adelante 4 Rolls-Royce la flota principal 6 Mercedes 6 Bentleys 20 Audi A8s Hummer en la parte de atrás ¡Cayennes por un si acaso!

¿ Estos son COMUNISTAS ?...és hol vannak a kommunisták?