Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

(Bokrétás András) továbbítás kattintással A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, ahol e h ű vös nyárid ő ben ballagó életem folyik, A.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "(Bokrétás András) továbbítás kattintással A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, ahol e h ű vös nyárid ő ben ballagó életem folyik, A."— Előadás másolata:

1

2 (Bokrétás András) továbbítás kattintással

3 A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, ahol e h ű vös nyárid ő ben ballagó életem folyik, A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, ahol e h ű vös nyárid ő ben ballagó életem folyik,

4 jár a sok jó falusi ember, gyerek szalad, szekér döcög, el-elnézem és meg-megállok és mindenkinek köszönök. jár a sok jó falusi ember, gyerek szalad, szekér döcög, el-elnézem és meg-megállok és mindenkinek köszönök.

5 A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, ha járok, mást sem tesz a szívem, mindegyre csak találkozik. A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, ha járok, mást sem tesz a szívem, mindegyre csak találkozik.

6 A legtöbben visszaköszönnek, van, ki továbbmegy ridegen, van, aki bambán visszabámul, csak egy nincs köztük: idegen. A legtöbben visszaköszönnek, van, ki továbbmegy ridegen, van, aki bambán visszabámul, csak egy nincs köztük: idegen.

7 A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, minden kis házhoz nagy közöm van: minden házban ember lakik. A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, minden kis házhoz nagy közöm van: minden házban ember lakik.

8 S ha embert látok, Isten szólít, meg kell el ő tte állanom, mert szentségtartó minden ember, s minden ház tabernákulum. S ha embert látok, Isten szólít, meg kell el ő tte állanom, mert szentségtartó minden ember, s minden ház tabernákulum.

9 Mikor az Úrnap ünnepére virágot hint a körmenet, négyszer lendít keresztes áldást a pap a négy oltár felett. Mikor az Úrnap ünnepére virágot hint a körmenet, négyszer lendít keresztes áldást a pap a négy oltár felett.

10 Hát énnekem, ki minden házból kinézni látom Istenem, hányszor kellene s hány irányból áldás keresztjét hintenem! Hát énnekem, ki minden házból kinézni látom Istenem, hányszor kellene s hány irányból áldás keresztjét hintenem!

11 De áldást, imaszót, örökké malomként nem mormolhatok, hát ennyit mondok tiszta szívb ő l: „Adjon az Isten jónapot!” De áldást, imaszót, örökké malomként nem mormolhatok, hát ennyit mondok tiszta szívb ő l: „Adjon az Isten jónapot!”

12 És ő, hiszem, meg nem hazudtol, ki társlakómként itt lakik s mellém szeg ő dik minden reggel, temet ő t ő l a templomig. És ő, hiszem, meg nem hazudtol, ki társlakómként itt lakik s mellém szeg ő dik minden reggel, temet ő t ő l a templomig.

13 www.bokretasandras.com


Letölteni ppt "(Bokrétás András) továbbítás kattintással A templomtól a temet ő ig, temet ő t ő l a templomig, ahol e h ű vös nyárid ő ben ballagó életem folyik, A."

Hasonló előadás


Google Hirdetések