Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk."— Előadás másolata:

1 Szövegminta Szövegminta szövegminta

2 Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudományok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. A korábban a növénytermesztésre, állattenyésztésre, állatorvoslásra összpontosító agrár jellegû képzés mára jelentôsen bôvült és kínálatunkban a vidékfejlesztés, környezetévdelem és a mûszaki tudományok, valamint a bölcsészet és gazdaságtudomány is megtalálható. Karaink között egyaránt van 220 éves múltra visszatekintô és ennél jóval fiatalabb intézmény, de egyben valamennyien közöse: a Szent István Egyetem fennállásának nem egészen egy évtizede karai révén hírneve vívott ki magának itthon és külföldön. Fakultásaink szerteágazóan válják az ember, a természet, a környezet, a gazdaság és a társadalom – a valóságban is egymásba kapcsolódó – kérdéseit, amelyekre a gyakorlat számára is érvényes válaszokat keresnek. Ismereteinket a tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstôl a mérnök- és közgazdászképzésig számos változatban kínáljuk. Célunk, hogy a jövôben is elismert tagja legyünk a hazai és az európai felsôoktatásnak, ahol egyaránt jó tanulni és dolgozni. Az egyetem a minôségi képzésre helyezi a hangsúlyt: olyan diplomát akarunk végzôseink kezébe adni, amellyel jó esélyük van elhelyezkedni a munkaerôpiacon. Szent István Egyetem, 2100 Gödöllô, Páter Károly utca 1. Tel.: 06-28-522-000. Fax: 06-28-410-804. E-mail: info@szie.huinfo@szie.hu ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––

3 Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudományok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. A korábban a növénytermesztésre, állattenyésztésre, állatorvoslásra összpontosító agrár jellegû képzés mára jelentôsen bôvült és kínálatunkban a vidékfejlesztés, környezetévdelem és a mûszaki tudományok, valamint a bölcsészet és gazdaságtudomány is megtalálható. Karaink között egyaránt van 220 éves múltra visszatekintô és ennél jóval fiatalabb intézmény, de egyben valamennyien közöse: a Szent István Egyetem fennállásának nem egészen egy évtizede karai révén hírneve vívott ki magának itthon és külföldön. Fakultásaink szerteágazóan válják az ember, a természet, a környezet, a gazdaság és a társadalom – a valóságban is egymásba kapcsolódó – kérdéseit, amelyekre a gyakorlat számára is érvényes válaszokat keresnek. Ismereteinket a tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstôl a mérnök- és közgazdászképzésig számos változatban kínáljuk. Célunk, hogy a jövôben is elismert tagja legyünk a hazai és az európai felsôoktatásnak, ahol egyaránt jó tanulni és dolgozni. Az egyetem a minôségi képzésre helyezi a hangsúlyt: olyan diplomát akarunk végzôseink kezébe adni, amellyel jó esélyük van elhelyezkedni a munkaerôpiacon. Szent István Egyetem, 2100 Gödöllô, Páter Károly utca 1. Tel.: 06-28-522-000. Fax: 06-28-410-804. E-mail: info@szie.huinfo@szie.hu ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––


Letölteni ppt "Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések