Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Idézetek panaszkönyvekből

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Idézetek panaszkönyvekből"— Előadás másolata:

1 Idézetek panaszkönyvekből
Valós bejegyzések valódi panaszkönyvekből, írta az élet

2 Panaszos: A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött.
Válasz: Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk működött, igaz, mi tettünk bele elemet. Panaszos: Vitába keveredtem a szerviz egyik dolgozójával, aki rövidlátónak nevezett, és ki akarta tépni a kezemből a panaszkönyvet. Válasz: Kedves Ügyfelünk! Figyelmeztettük munkatársunkat, hogy máskor legyen udvariasabb, és ne avatkozzon közbe, ha valaki össze akarja firkálni a Kincses Kalendáriumot.

3 Válasz: Kedves Vásárló! Mi sem bírtuk, mégsem panaszkodunk.
Panasz: Önöknél vásároltam egy "Roberto" márkanevű pantallót, és nem bírom felhúzni a cipzárját. Válasz: Kedves Vásárló! Mi sem bírtuk, mégsem panaszkodunk. Panasz: Én egy kiló zselés szaloncukrot vásároltam, de a fele kókuszos volt. Válasz: Kedves Vásárló! Legyen kedves majd 145 forintot fizetni, az árkülönbözet miatt.

4 Panasz: A feleségem által vásárolt vibrátor nem vibrál, és hamar túlmelegszik.
Válasz: Kedves Uram! Vibrátort nem tartunk, de a felesége által vásárolt hotdog-sütő munkatársaim szerint kifogástalanul működik. Panasz: Tisztelt Uram! Az Önöknél vásárolt kínai úti hajszárítót nem tudom használni, mert a készülék kábelét már a kimenetnél elvágták. Válasz: Kedves Uram! Az említett hajszárító érintésvédelmét csak így tudtuk az európai szabványoknak megfelelően megoldani.

5 Panasz: A postán küldött fogyasztóportól habzik a szám és kihullott a hajam!
Válasz: Tisztelt Fogyasztó! Amennyiben visszaküldi a megmaradt Super Polish autópolírozó vegyszert, korrigáljuk a sajnálatos kézbesítési hibát. Panasz: Néhány napja vásároltam Önöknél egy alsónadrágot, amely elszíneződött. Válasz: Kedves Vásárlónk! Mindenkivel előfordulhat ilyen baleset, köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a titkát!


Letölteni ppt "Idézetek panaszkönyvekből"

Hasonló előadás


Google Hirdetések