Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK"— Előadás másolata:

1 AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK
PANASZKÖNYV AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK

2 VÁSÁRLÓ : A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. BOLT : Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk működött, igaz, mi tettünk bele elemet.

3 VÁSÁRLÓ : Vitába keveredtem a szerviz egyik dolgozójával, aki rövidlátónak nevezett, és ki akarta tépni a kezemből a panaszkönyvet. BOLT : * Kedves Ügyfelünk! Figyelmeztettük munkatársunkat, hogy máskor legyen udvariasabb, és ne avatkozzon közbe, ha valaki össze akarja firkálni a Kincses Kalendáriumot.

4 VÁSÁRLÓ : Önöknél vásároltam egy "Roberto" márkanevű pantallót, és nem bírom felhúzni a cipzárját. BOLT : * Kedves Vásárló! Mi sem bírtuk, mégsem panaszkodunk.

5 VÁSÁRLÓ : A Gazdálkodj okosan! társasjátékban nem volt annyi játékpénz, hogy az egész családunk, azaz négy fő játszhasson. BOLT : * Kedves Vásárló! Nagyon sajnáljuk, de a játék tervezői - mint az a dobozon is olvasható - bevallottan az életszerűségre törekedtek.

6 VÁSÁRLÓ : Én egy kiló zselés szaloncukrot vásároltam, de a fele kókuszos volt. BOLT : * Kedves Vásárló! Legyen kedves majd 145 forintot fizetni, az árkülönbözet miatt.

7 VÁSÁRLÓ : A feleségem által vásárolt vibrátor nem vibrál, és hamar túlmelegszik. BOLT : * Kedves Uram! Vibrátort nem tartunk, de a felesége által vásárolt hotdog-sütő munkatársaim szerint kifogástalanul működik.

8 VÁSÁRLÓ : Tisztelt Uram! Az Önöknél vásárolt kínai úti hajszárítót nem tudom használni, mert a készülék kábelét már a kimenetnél elvágták. BOLT : * Kedves Uram! Az említett hajszárító érintésvédelmét csak így tudtuk az európai szabványoknak megfelelően megoldani.

9 VÁSÁRLÓ : A postán küldött fogyasztóportól habzik a szám és kihullott a hajam! BOLT : * Tisztelt Fogyasztó! Amennyiben visszaküldi a megmaradt Super Polish autópolírozó vegyszert, korrigáljuk a sajnálatos kézbesítési hibát.

10 VÁSÁRLÓ : Néhány napja vásároltam Önöknél egy alsónadrágot, amely elszíneződött. BOLT : * Kedves Vásárlónk! Mindenkivel előfordulhat ilyen baleset, köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a titkát.

11 E GYÖNGYSZEMEK VARÁZSOLJÁK ILYENNÉ A NAPODAT :


Letölteni ppt "AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK"

Hasonló előadás


Google Hirdetések