Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PANASZKÖNYV AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK VÁSÁRLÓ : A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. BOLT : Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PANASZKÖNYV AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK VÁSÁRLÓ : A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. BOLT : Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk."— Előadás másolata:

1

2 PANASZKÖNYV AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK

3 VÁSÁRLÓ : A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. BOLT : Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk működött, igaz, mi tettünk bele elemet.

4  VÁSÁRLÓ : Vitába keveredtem a szerviz egyik dolgozójával, aki rövidlátónak nevezett, és ki akarta tépni a kezemből a panaszkönyvet.  BOLT : * Kedves Ügyfelünk! Figyelmeztettük munkatársunkat, hogy máskor legyen udvariasabb, és ne avatkozzon közbe, ha valaki össze akarja firkálni a Kincses Kalendáriumot.

5  VÁSÁRLÓ : Önöknél vásároltam egy "Roberto" márkanevű pantallót, és nem bírom felhúzni a cipzárját.  BOLT : * Kedves Vásárló! Mi sem bírtuk, mégsem panaszkodunk.

6  VÁSÁRLÓ : A Gazdálkodj okosan! társasjátékban nem volt annyi játékpénz, hogy az egész családunk, azaz négy fő játszhasson.  BOLT : * Kedves Vásárló! Nagyon sajnáljuk, de a játék tervezői - mint az a dobozon is olvasható - bevallottan az életszerűségre törekedtek.

7  VÁSÁRLÓ : Én egy kiló zselés szaloncukrot vásároltam, de a fele kókuszos volt.  BOLT : * Kedves Vásárló! Legyen kedves majd 145 forintot fizetni, az árkülönbözet miatt.

8  VÁSÁRLÓ : A feleségem által vásárolt vibrátor nem vibrál, és hamar túlmelegszik.  BOLT : * Kedves Uram! Vibrátort nem tartunk, de a felesége által vásárolt hotdog-sütő munkatársaim szerint kifogástalanul működik.

9  VÁSÁRLÓ : Tisztelt Uram! Az Önöknél vásárolt kínai úti hajszárítót nem tudom használni, mert a készülék kábelét már a kimenetnél elvágták.  BOLT : * Kedves Uram! Az említett hajszárító érintésvédelmét csak így tudtuk az európai szabványoknak megfelelően megoldani.

10  VÁSÁRLÓ : A postán küldött fogyasztóportól habzik a szám és kihullott a hajam!  BOLT : * Tisztelt Fogyasztó! Amennyiben visszaküldi a megmaradt Super Polish autópolírozó vegyszert, korrigáljuk a sajnálatos kézbesítési hibát.

11  VÁSÁRLÓ : Néhány napja vásároltam Önöknél egy alsónadrágot, amely elszíneződött.  BOLT : * Kedves Vásárlónk! Mindenkivel előfordulhat ilyen baleset, köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a titkát.

12 E GYÖNGYSZEMEK VARÁZSOLJÁK ILYENNÉ A NAPODAT :


Letölteni ppt "PANASZKÖNYV AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK VÁSÁRLÓ : A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. BOLT : Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések