Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tisztelt Igazgató Úr! Nem tudom Önt elérni mobil telefonon, ezért emailben adok Önnek magyarázatot, hogy miért nem tudtam ma megjelenni a munkahelyemen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tisztelt Igazgató Úr! Nem tudom Önt elérni mobil telefonon, ezért emailben adok Önnek magyarázatot, hogy miért nem tudtam ma megjelenni a munkahelyemen."— Előadás másolata:

1

2 Tisztelt Igazgató Úr! Nem tudom Önt elérni mobil telefonon, ezért emailben adok Önnek magyarázatot, hogy miért nem tudtam ma megjelenni a munkahelyemen. Sajnálatos módon, ma éjjel alvás közben egy szúnyog kegyetlenül megcsípett. Résnyire nyitva hagytam az ablakokat, hogy egy kis friss levegő jöhessen a szobába és egy egyszerű trikóban aludtam a nagy melegre való tekintettel, ami azonban sebezhetővé tett az átkozott szúnyog támadásaival szemben, mely a szúnyogriasztó ellenére sem döglött meg! Tudom, hogy kifogásom banálisnak tűnhet, Igazgató Úr, de most tényleg nagyon rossz egészségi állapotban vagyok! Remélem, hogy nem fog elbocsátani hiányzásom miatt, mert biztos vagyok benne, hogy ha a fényképre klikkel, melyet magamról készítettem és mellekélve küldök, akkor meggyőződik valódi fizikai állapotomról. Mindazonáltal jelentkezni fogok, amint lehetséges. Mélységes tisztelettel üdvözlöm, Zacskó Béla zacsko.bela@balek.hu munkaugy@csavargyar.hu Értesítés betegszabadságról. www.nardonardo.it

3 zacsko,bela@balek.hu munkaugy@csavargyar.hu Értesítés betegszabadságról www.nardonardo.it


Letölteni ppt "Tisztelt Igazgató Úr! Nem tudom Önt elérni mobil telefonon, ezért emailben adok Önnek magyarázatot, hogy miért nem tudtam ma megjelenni a munkahelyemen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések