Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TERMÉSZETTUDOMÁNYOS TÉMAHÉT 1.nap A témahét első napján tanulóink új prezentációs technikával a Prezivel ismerkedtek meg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TERMÉSZETTUDOMÁNYOS TÉMAHÉT 1.nap A témahét első napján tanulóink új prezentációs technikával a Prezivel ismerkedtek meg."— Előadás másolata:

1

2 TERMÉSZETTUDOMÁNYOS TÉMAHÉT 1.nap A témahét első napján tanulóink új prezentációs technikával a Prezivel ismerkedtek meg.

3 A Prezi magyar találmány, Magyarországon fejlesztik, emellett világszerte ismert és elismert, ingyenesen is használható, ezért érdemes a diákoknak is megismerkedni vele.

4 A Prezit Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai- Fischer Szabolcs alapították 2009-ben. A Prezi egy nem lineáris, Flash alapú internetes prezentációkészítő szoftver.

5 Könnyen és gyorsan megtanulható, és a végtelen zoomolási lehetőséggel a szokványostól eltérő, látványos prezentációkat készíthetünk…… Majd holnap……

6  Délután előadást hallgattunk a különböző fényforrásokról  FÉNYFORRÁS lehet: ◦Természetes: villám, sarki fény, biolumineszencia ◦Kémiai: kemolum-, fluor-, foszforeszencia ◦Égés alapú: fáklya, Davy-lámpa, karbidlámpa ◦Elektromos: izzólámpa, fénycső, higanylámpa ◦Szilárdtest (félvezető): LED, OLED, AMOLED

7


Letölteni ppt "TERMÉSZETTUDOMÁNYOS TÉMAHÉT 1.nap A témahét első napján tanulóink új prezentációs technikával a Prezivel ismerkedtek meg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések