Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít."— Előadás másolata:

1 Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít.

2 Nálad lett borrá a víz, holtakat életre hívsz. Nincs más Isten, nincsen más! Te ragyogod be az éjt, Te hozod el a reményt. Nincs más Isten, nincsen más!

3 Te vagy az Isten, aki nevére Leborul minden a földön, az égen. Hegyeket mozdít, beteget gyógyít Az Úr ma is! Te vagy az Isten, ki nevére Leborul minden A földön, az égen. Szíveket hódít, Sebeket gyógyít Az Úr ma is!

4 Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít.

5 Nálad lett borrá a víz, holtakat életre hívsz. Nincs más Isten, nincsen más! Te ragyogod be az éjt, Te hozod el a reményt. Nincs más Isten, nincsen más!

6 Te vagy az Isten, aki nevére Leborul minden a földön, az égen. Hegyeket mozdít, beteget gyógyít Az Úr ma is! Te vagy az Isten, ki nevére Leborul minden A földön, az égen. Szíveket hódít, Sebeket gyógyít Az Úr ma is!

7 És hogy ha Isten velünk, Ember mit árthat nekünk? Mert hogy ha Te vagy velünk, Ki lehet ellenünk?!

8 Te vagy az Isten, aki nevére Leborul minden a földön, az égen. Hegyeket mozdít, beteget gyógyít Az Úr ma is! Te vagy az Isten, ki nevére Leborul minden A földön, az égen. Szíveket hódít, Sebeket gyógyít Az Úr ma is!


Letölteni ppt "Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít."

Hasonló előadás


Google Hirdetések