Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb."— Előadás másolata:

1 Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb forgalmú ágaik után kapják a jutalékaikat! A Hibrid Bináris rendszerekben anyagilag érdekeltté teszik a szponzorokat, hogy az erősebb águkon lévő csoportjaikat is szponzorálják! / Matching Bónusz! / Nem! Igen!

2 6.Generációs Matching Bónusz! Hagyományos struktúrafa nézet! Ön Szponzor Team Leader szinttől Ön Matching Bónuszt kaphat a hagyományos struktúrájában lévő emberei bináris keresete alapján,7 generációból! Függetlenül attól, hogy a binárisfában melyik ágon vannak!

3 6.Generációs Matching Bónusz! A Matching Bónusz úgy működik, hogy az adott termelési héten a cég kifizet minden aktuális bónuszt, és a kifizethető nettó bevétel 55%-ának maradékát beteszi egy kalapba. Ez egy 100 %-nyi összeg, melyet a generációkban lévő tagok bináris jutalékai arányában fizet ki a cég, bizonyos %-os felosztásban! Tehát minél több Bináris Bónuszt keresnek 7 generáción belül az Ön emberei, annál több Matching Bónuszt kap Ön a kereseteik alapján!

4 6.Generációs Matching Bónusz! Min. Leader Member Start Up Partner Min. Leader 10 % Ön Min. Team Leader Min. Leader Start Up Partner 30 % 1. Gen. 20 % 2. Gen. 3. Gen. 7. Gen. 6. Gen. 5. Gen. 4. Gen. 10 % A kalapban lévő 100 %-nyi összeg 30 %-a van szétosztva az 1. generációkban lévő tagok Bináris jutalékai alapján. A kalapban lévő 100 %-nyi összeg 20 %-a van szétosztva az 2. generációkban lévő tagok Bináris jutalékai alapján. A kalapban lévő 100 %-nyi összeg 5 x10 %-a van szétosztva a 3.-7. generációkban lévő tagok Bináris jutalékai alapján. Nézzük, hogy hogyan alakul ki egy adott szponzorvonalon lefelé a 7 generáció! Start Up

5 Jogosultság Matching bónuszra! Ahhoz, hogy a Matching bónuszra jogosult legyen, Önnek Team Leader vagy afeletti szintre kell kvalifikálnia! Leader szinttől 160 PV saját aktivitás szükséges! A Lavylites rendszerében nincs korlátozva a direkt tagoknak a száma! Az idők folyamán annyi közvetlen tagot regisztrálhat, amennyit tud! 1436527 Ön Szponzor

6 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult Jogosultság Matching bónuszra!

7 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 Jogosultság Matching bónuszra!

8 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 Jogosultság Matching bónuszra!

9 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 Jogosultság Matching bónuszra!

10 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 Jogosultság Matching bónuszra!

11 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 RUBIUM6 Jogosultság Matching bónuszra!

12 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 RUBIUM6 AURIUM7 Jogosultság Matching bónuszra!

13 Üzleti szintek A generációk száma, amik után bónuszra jogosult TEAM LEADER2 MANAGER3 SENIOR MANAGER4 TITANIUM5 RUBIUM6 AURIUM7 LITEONE7 LITEPRO7 LITEBLUE7 Jogosultság Matching bónuszra!


Letölteni ppt "Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb."

Hasonló előadás


Google Hirdetések