Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul."— Előadás másolata:

1

2

3 A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul is.. A hálózati marketing elismert szakemberei Mindent megtanulhat amit az internetes marketingről tudni kell Viszonteladásból akár 100%-os jutalékot fizet a cég

4

5 AZ LGN ÚJ TERMÉKETRAVEL CARD Mostantól Önnek sem luxus az utazás! Kedvezményes utak a világ 3500 pontján Kényelmes online foglalás 1200 dollár megtakarítás Fantasztikus utak 2-6 főig 299-399 dolárért! Érdekli az ajánlatunk?

6  Ízelítő a kínálatunkból:  Görögország  2 fő részére, Villea Village 399 Dollár  Brazília  4 fő részére, Resort Caravelas 399 Dollár  Bahama-szigetek  6 fő részére 399 dollár

7

8  Ha nem szeret repülni,  Ha Magyarországon szeretne pihenni  Ha felfedezné hazánk szépséges tájait  Mostantól nem akadály!  Utazhat főszezonban, 2-6 főig  Magyarországon is!  Ne feledje, mostantól az utazás nem LUXUS  többé!

9  Nincsen munkahelye?  Nyomasztják az anyagi gondok?  Netán nem becsülik meg a munkahelyén?  Elege van a főnökéből?  Nem fizetik meg eléggé?  Dolgozzon velünk!

10  Mert akár otthonról szabad időbeosztásban  dolgozhat  Nincsenek irreális követelmények  Mert a regisztrációs díjért cserébe hatalmas  kedvezményekhez juthat  Ajánljon minket, a cég folyamatos jövedelmet biztosít számunkra  Újra és újra  Nincsenek havi díjak

11 Munkatársként csatlakozva egyszeri 299 dollár Befizetésével elindíthatja üzletét, Saját weboldala lesz Kap egy Travel kártyát Korlátlan letöltéssel, további luxus nyaralásokat Jogot, hogy pénzt keressen E-book, szoftver, cd-k viszonteladásaiból Helyet a nemzetközi mátrixban

12 Magyarországon most indultunk, tehát akik hozzánk csatlakoznak egy nemzetközi üzlet részeseivé válnak! Csatlakoztasson két új munkatársat akik szintén megkapják a kedvezményes Travel kártyát Amikor ez másolódik, tehát két újabb kártya értékesítésre kerül, Ön azonnal keresett 777 Dollárt! Jól hangzik Ugye?

13 Amikor Ön 6 fővel befejez egy ciklust, és megkapja a 777 Dollárt, újra elindít egy ciklust ahová a munkatársai követni fogják Önt! De nem kell többé egy fillért sem fizetnie! Újra és újra! Gondoljon bele, ahogy nő a csapata, úgy növekszik az Ön keresete! Havonta, hetente, naponta megkeresheti ezt a pénzt! 777 Dollár MINDIG!

14 Emberek ezrei csatlakoznak a programhoz Világszerte: Mert legális Mert egyszerű Mert gyors Nincsenek a mátrixban szétválások, ez egy igazán nagyszerű program Keresse meg az ajánlóját, tegye fel kérdéseit! Csatlakozzon, az ajánlója segíteni fogja mindig!

15


Letölteni ppt "A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul."

Hasonló előadás


Google Hirdetések