Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?"— Előadás másolata:

1

2 Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?

3

4 Ahhoz hogy partner legyen kérjük, válassza ki a megfelelő csomagot, hogy semlegesítse a saját széndioxid kibocsátását.

5 CsomagokUSD Személyes csomag $320 Családi csomag $960 Üzleti csomag $2880 Az online széndioxid kalkulátor segítségével határozza meg, hogy melyik csomag a legmegfelelőbb az ön számára.

6 1. bevétel: Kiskereskedelmi értékesítés

7 Az Ausante börze lehetővé teszi hogy értékesíthető egységeket vásároljon nagyker áron. Ezeket az ön saját kiskereskedői honlapján tudja eladni világpiaci áron. Az itt jelentkező árrés figyelemreméltó profitot generálhat önnek.

8 Akármelyik csomagot választja hogy semlegesítse a széndioxid kibocsátását, további ingyenes egységeket fog kapni. Ezenkívül feltöltjük az ön kötelező tőkeszámláját hogy el tudja kezdeni a kereskedést az Ausante börzén. Minden Ausante jövedelmének 20%-a a kötelező tőkeszámlájára kerül, hogy újabb egységeket vásárolhasson.

9 2. és 3. bevétel: Ajánlói bónusz

10 Amiért másoknak segít, hogy széndioxid semlegessé váljanak, azzal hogy megvesznek egy csomagot, azért ajánlói bónuszt kap. Akár: közvetlen ajánlói bónuszt az ön eladásai után a 3. eladástól számítva, Vagy: kódolt ajánlói bónuszt ami az ön csapatában történt eladások után jár az önhöz csatlakozott partnerek első kettő eladása után, korlátlan mélységben bárhol a világon! Amiért másoknak segít, hogy széndioxid semlegessé váljanak, azzal hogy megvesznek egy csomagot, azért ajánlói bónuszt kap. Akár: közvetlen ajánlói bónuszt az ön eladásai után a 3. eladástól számítva, Vagy: kódolt ajánlói bónuszt ami az ön csapatában történt eladások után jár az önhöz csatlakozott partnerek első kettő eladása után, korlátlan mélységben bárhol a világon!

11 Az ön ajánlói bónuszának a szintjét az határozza meg hogy melyik csomagot vásárolta meg. Ha önnek : SZEMÉLYES csomagja van, akkor akár 30$ is kereshet minden eladott csomag után. CSALÁDI csomaggal akár 90$ t is kereshet minden eladott csomag után. ÜZLETI csomaggal akár 270$ t is kereshet minden eladott csomag után. Az ön ajánlói bónuszának a szintjét az határozza meg hogy melyik csomagot vásárolta meg. Ha önnek : SZEMÉLYES csomagja van, akkor akár 30$ is kereshet minden eladott csomag után. CSALÁDI csomaggal akár 90$ t is kereshet minden eladott csomag után. ÜZLETI csomaggal akár 270$ t is kereshet minden eladott csomag után.

12 Kódolt ajánlói bónusz - hogyan történik a kifizetés ?

13 Amint csatlakoztatta az első 2 partnerét, a továbbiakban már regisztrált ajánlójává válik minden további partnerének, és azok minden első 2 beléptetett partnerének végtelen mélységig.

14 – önhöz kódolt Ön – ön által szponzorált; önhöz kódolt

15 4. bevétel: Partner csapat bónusz (ATR)

16 Amikor az ön gyengébbik lába eléri az 500CV-t, vagy többet egy adott héten, akkor ÖN 15%-ot de min. 75$ partner csapat bónuszt kap. Segítsen másoknak hogy széndioxid semlegessé váljanak azzal hogy megveszik az egyik csomagot. Helyezze el őket az ön BINÁLIS struktúrájában a gyengébbik lábára. Tanítsa meg nekik hogy ugyanezt tegyék.

17 A csapat bónusz maximált összege amely egyes pozíciók megvásárlása esetén hetente kifizetésre kerülhet. akár 600 $ a SZEMÉLYES csomaggal. akár 3000 $ a CSALÁDI csomaggal. akár 15000 $ az ÜZLETI csomaggal. A csapat bónusz maximált összege amely egyes pozíciók megvásárlása esetén hetente kifizetésre kerülhet. akár 600 $ a SZEMÉLYES csomaggal. akár 3000 $ a CSALÁDI csomaggal. akár 15000 $ az ÜZLETI csomaggal. Ez nem foglalja magába a „matching” bónuszokat, ajánlói bónuszokat, kódolt ajánlói bónuszokat, a végtelen bónuszokat és kiskereskedelmi jutalékot – amelyek korlátlan összegűek.

18 Kulcs erősségei az Ausante jutalmazási rendszerének

19

20

21

22

23 5. bevétel: „ Matching ” B ónusz

24 A cég jutalmazza, ha másokat sikeressé tesz a csapatában. Amikor személyesen hoz be partnereket és az ő partnereik csapat jutalékban részesülnek, ön is kap matching bónuszt, ami az ő jövedelmük 3 vagy 5 %-a szponzorvonalának 7 mélységéig az ön minősítésétől függően.

25 Match szint Legalább egy partnernek kell lennie mindegyik lábon. 3 szintbehoz 2 partnert 4 szintbehoz 4 partnert 5 szintbehoz 6 partnert 6 szintbehoz 8 partnert 7 szintbehoz 10 partnert

26 6. bevétel: Végtelen bónusz

27 Amikor elérte a BRONZ szintet vagy feljebb jutott, végtelen bónuszra jogosult. Ez akár a csapatjutalékok 14%-a is lehet annak amit az ön partnerei keresnek az ön szponzorvona- lában. Ezek a minősítések egész életében halmozódnak. (Kumulálódnak)

28 Pozíció Minimum elvárás a gyengébb lábon % ATR örök kifizetés Bronz20,000 CV2% Ezüst3 Bronz4% Arany3 Ezüst6% Platina3 Arany8% Rubin3 Platina10% Smaragd3 Rubin12% Gyémánt3 Smaragd14%

29 7. bevétel: Partner ösztönző alap

30 A ki nem fizetett regisztrált ajánlói bónuszok hozzá vannak adva a partner ösztönző alaphoz. Innen kerülnek kifizetésre a negyedéves ösztönzők. Ennek mértéke a cég által támasztott célok elérésétől függ.

31 Hogyan kezdjük el az üzletet gyorsan…

32 Hogyan keresse gyorsan vissza a kezdeti kiadásait, plusz 900$ profitot? 1.Stratégia: Vásároljon üzleti csomagot és csatlakoztasson 2 olyan partnert a gyengébbik lábába, akik duplikálják azt amit ön csinál.

33 A csapatában már 3 szint mélység után az ön partner csapat jutaléka 3780$ lesz és 900$ lesz amit visszakeres azon a 6000 szabad egységen felül amit a csomag részeként kap.

34 Az ön üzletének növekedési potenciálja Keresse vissza a kezdő befizetését ezen felül a 10- szeresét az 1. stratégia profitjának. Vásároljon üzleti csomagot és hozzon be három partnert a gyenge lábába, akik ugyanezt megcsinálják.

35 A csapatában már 3 szint mélység után az ön jövedelme 9540$ lesz a az üzleti csomag költségén felül, amikor hozzáadja a kódolt ajánlói bónuszát a csapat bónuszához, nem számolva a 6000 szabad egységet amit a csomag részeként kap.

36 Válassza ki hogy melyik csomag felel meg önnek. Mit kell tenni?

37 Bill Gates 3 dolognak tulajdonítja a sikerét: A siker elemei:

38 A karbon semlegesítési piac A karbon kredit kereskedelem mellett 5 éven belül eltörpülhet a 2 trillió dolláros nyersolaj kereskedelem U.S. COMMODITY FUTURES TRADING COMMISSION U.S. Határidős Áruk Kereskedelmi Bizottság $ Billion

39 Saját Ausante weboldalához. Saját üzlet menedzsment rendszeréhez. Az Ausante börzéhez. (nagykereskedelmi piac) Az ön saját kiskereskedői weboldalához. Képzésekhez és rendezvényekhez. Partnerként hozzájut

40 Promóciós anyagokhoz. Első osztályú marketing anyagokhoz. Ausante pénzügyi jutalék rendszeréhez. Személyes Ausante bevételi számlához. Hozzáférése lesz:

41 Személyes Ausante karbon kredit tőke számlához. M otívációs ösztönzőkhöz. Valamint: Magasan képzett és tapasztalt cég csapata dolgozik az Ön sikeréért. Jótékonykodás az Ön nevében. Hozzáférése lesz:

42 Mi a teendő most?

43 Mi a teendő?

44 Látogasson el honlapunkra: www.ausante.com/karbonkredit www.ausante.com/karbonkredit www.ausante.com/karbonkredit Látogasson el honlapunkra: www.ausante.com/karbonkredit www.ausante.com/karbonkredit www.ausante.com/karbonkredit


Letölteni ppt "Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések