Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Life Wave értékesítési terve

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Life Wave értékesítési terve"— Előadás másolata:

1 A Life Wave értékesítési terve
Sie A Life Wave értékesítési terve Általános áttekintés 06-70/

2 BRONZ Partner: 125. 52 USD (kb. 26.000 HUF)
Hogyan csatlakozhat? Sie BRONZ Partner: USD (kb HUF) Tartalma: -Disztribútor csomag (Személyes Lifewave weboldal, web áruházzal, online irodával Egy havi adag Lifewave energia tapasz USD (kb HUF)

3 EZÜST Partner: 365.28 USD (kb. 75.000 HUF)
Hogyan csatlakozhat? Sie EZÜST Partner: USD (kb HUF) Tartalma: -Disztribútor csomag (Személyes Lifewave weboldal, web áruházzal, online irodával 4 havi adag Lifewave energia tapasz * *Lehetősége van ún. kevert csomagot vásárolni, melyben Energia és Alvás tapasz is van. Egy havi adag alvás tapasz ára: USD (kb HUF)

4 ARANY Partner: 600.28 USD (kb. 123.000 HUF)
Hogyan csatlakozhat? Sie ARANY Partner: USD (kb HUF) Tartalma: -Disztribútor csomag (Személyes Lifewave weboldal, web áruházzal, online irodával 7 havi adag Lifewave energia tapasz * *Lehetősége van ún. kevert csomagot vásárolni, melyben Energia és Alvás tapasz is van. Egy havi adag alvás tapasz ára: USD (kb HUF)

5 A Life Wave értékesítési terve
Sie A Life Wave értékesítési terve 1. Gyors Start Bonusz 2. Ciklus Bonusz – Bináris terv 3. Generációs Bonusz

6 Ezzel a Bonusszal GYORSAN KERESHET PÉNZT!
Fast Start Bonus Gyors Start Bonusz A legjobb lehetőség minden minősült partner számára, hogy rögtön a start után pénzt keressen! Ezzel a Bonusszal GYORSAN KERESHET PÉNZT! Kifizetés hetente.

7 Ezzel a Bonusszal GYORSAN KERESHET PÉNZT!
Fast Start Bonus Személyes BRONZ Partner nem jár FSB Személyes EZÜST Partner US$ Személyes ARANY Partner US$ Ezzel a Bonusszal GYORSAN KERESHET PÉNZT! Kifizetés hetente.

8 Ciklus Bonus – Bináris értékesítési terv
Jobb láb Bal láb Ön az első szinten mindössze két személyt “tud“ szponzorálni. Az összes további belépőt, már csak partnerei jobb, vagy bal lábához tudja csatlakoztatni. Ez rendkívüli dinamikát eredményez.

9 Der Life Wave Vergütungsplan
Ciklus Bonus Bal láb Jobb láb Minden további személyt, akit ezután hoz be a csapatába, vagy a bal, vagy a jobb lába külső oldálára kell helyezni. Az esetek többségében így az egyik lábon egy sajátos dinamika alakul ki. FIGYELEM: – az új partnerek számára semmilyen garanciát nem jelent a felső vonal!!!

10 Der Life Wave Vergütungsplan
Ciklus Bonus Az ön szponzora Ön Mivel az Ön szponzora (zöld) is csak két lábon építkezhet, újabb partnereit ő is csak Ön alá, vagy a saját másik lábára helyezheti.

11 Ciklus Bonus Sie Előnyei: 1. Csapatmunka
2. Motiváció a spillover (túlcsordulás) által 3. Minimális fluktuáció

12 Pontok a nemzetközi forgalomból
Ciklus Bonusz Sie Pontok a nemzetközi forgalomból

13 Bronz = 55 pont Ezüst = 165 pont Arany = 275 pont
Ciklus Bonusz Sie Pontértékek: Bronz = pont Ezüst = pont Arany = pont Havi csomag = 55 pont

14 Ad ki egy “Ciklust“, ami = 50 US$
Der Life Wave Vergütungsplan Ciklus Bonusz Power Leg Pay Leg Jutalék láb Dinamikus láb 660 pont a dinamikus lábon, és 330 pont a jutalék lábon Ad ki egy “Ciklust“, ami = 50 US$

15 Ad ki egy “Ciklust“, ami = 50 US$
Der Life Wave Vergütungsplan Ciklus Bonusz Pay Leg Power Leg Jutalék láb Dinamikus láb pont 660 pont a dinamikus lábon, és 330 pont a jutalék lábon Ad ki egy “Ciklust“, ami = 50 US$

16 Ahányszor teljesül a 330 pont, annyiszor
Der Life Wave Vergütungsplan Ciklus Bonusz Pay Leg Power Leg Jutalék láb Dinamikus láb pont Ahányszor teljesül a 330 pont, annyiszor = 50 US$

17 Ahányszor teljesül a 330 pont, annyiszor
Der Life Wave Vergütungsplan Ciklus Bonusz Pay Leg Power Leg Jutalék láb Dinamikus láb pont Ahányszor teljesül a 330 pont, annyiszor = 50 US$

18 - 6 havi csomag, vagy megrendelés
Ciklus Bonusz Sie 330 pont: - 1 arany + 1 bronz - 2 ezüst - 6 bronz - 6 havi csomag, vagy megrendelés

19 Der Life Wave Vergütungsplan
1 ciklus keletkezhet havonta egyszer, hetente egyszer, Naponta egyszer, vagy akár naponta többször. A ciklus bonusz szempontjából teljesen mindegy, hogy a pont melyik szintről jön. Önt a teljes mélységből megilleti a jutalék! A ciklus bonuszok elszámolása hetente történik. A jóváírást bankkártyán kapja meg, amivel a pénzt kényelmesen, bármelyik bank automatából felveheti.

20 Ne szalassza el a legjobb időpontot!!!
Ma ez a hely szabad Ne szalassza el a legjobb időpontot!!!

21 Ne szalassza el a legjobb időpontot!!!
Holnapra talán már csak ez lesz szabad Ne szalassza el a legjobb időpontot!!!

22 A legjobb időpont Nem csak 3 személyt veszített, akik már az ön alsó vonalában lehetnének!!!

23 Mert ebből a három személyből akár több száz fős hálózat is lehet!!!
A legjobb időpont Mert ebből a három személyből akár több száz fős hálózat is lehet!!!

24 Gondoljon csak bele, most kezdünk terjeszkedni Európában.
A legjobb időpont Gondoljon csak bele, most kezdünk terjeszkedni Európában. Amennyiben még ma regisztrál, a rendszerből következően még sok sok- sok- sok ember fog Ön alá csatlakozni.!!!

25 Matching Bonus (Generációs bonusz)
Az értékesítési terv legzseniálisabb találmánya! A generációs bonusszal Ön a terjesztő partnerei által felvett jutalékok arányában kap jutalékot! Ezért Önnek is óriási érdeke, hogy partnerei jól keressenek! A generációs bonuszt a harmadik generáció mélységéig fizetik ki.

26 Matching Bonus (Generációs bonusz)
A generációs bonuszból oly mértékben részesül, amilyen jól szponzorál. Ez azt jelenti, hogy minden személyesen szponzorált partnere az Ön első generációs vonalába kerül, az első generáció által szponzoráltak pedig a második generációhoz, majd ezt követi a harmadik generáció. Az teljesen mindegy, hogy ezek az emberek a bináris tervben hol lesznek elhelyezve Egy Ön által közvetlenül szponzorált partner akár a 17. Szintre is kerülhet, a generációs bonusz szempontjából mindenféleképpen az Ön első generációjába tartozik. Ha ez a partner szintén szponzorál valakit, az az Ön második generációjához fog tartozni. Első generáció Második generáció Harmadik generáció

27 Matching Bonus (Generációs bonusz) Sie
A minősüléstől függően az alábbi részesedések illetik meg: Az Ön partnere ciklus bonuszból származó minden jutalékának százalékos arányában: (A gyors start, és a generációs bonuszok kifizetése után nem jár generációs bonusz.) Első generációból % Második generációból 20% Harmadik generációból 20% Ez azt jelenti, hogy akár több száz terjesztő partnere kifizetési csekkjének 25 vagy 20%-os arányában is részesülhet jutalékban.

28 Akkor Ön annak 25%-át, tehát 125 US$-t
Például: Ha az Ön egyik közvetlen partnere egy hónapban 10 ciklus után keres = 500 US$-t Akkor Ön annak 25%-át, tehát 125 US$-t

29 Sie 5% külön bónusz A Lifewave a világforgalom 5%-át minden hónapban a külön bonusz kifizetésére fordítja. A kifizetés módja minden hónapban változik, a részletek megtekinthetők a hivatalos weboldalon.

30 A Life Wave értékesítési terve
Sie A Life Wave értékesítési terve Egyszerű Igazságos Jövedelmező Az Ön nagy lehetősége!!!

31 A Lifewave tapaszokkal mindig rendelkezésére áll
Sie A Lifewave tapaszokkal mindig rendelkezésére áll a szükséges energia és kitartás, hogy sikeresen fel tudja építeni ezt az üzletet!!!

32 Minden hétfőn, szerdán és pénteken 19.30 - 20.30-ig
Online bemutató Minden hétfőn, szerdán és pénteken ig Amennyiben szeretne részt venni az online konferencián, kérem előtte küldjön egy t, hogy a belépési jelszót elküldessem Önnek! 06-70/


Letölteni ppt "A Life Wave értékesítési terve"

Hasonló előadás


Google Hirdetések