Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gundel Étterem 100 éves a Gundel étterem Egy jó pohár bor társaságában sosincs egyedül az ember Ahova haza megy az ember Szeretettel köszöntjük vendégeinket!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gundel Étterem 100 éves a Gundel étterem Egy jó pohár bor társaságában sosincs egyedül az ember Ahova haza megy az ember Szeretettel köszöntjük vendégeinket!"— Előadás másolata:

1 Gundel Étterem 100 éves a Gundel étterem Egy jó pohár bor társaságában sosincs egyedül az ember Ahova haza megy az ember Szeretettel köszöntjük vendégeinket!

2 Gundel Károly 1910-ben vette át a városligeti étterem bérletét. Édesapja, Gundel János ISTVÁN FŐHERCZEG éttermében tanulta ki a szakmát: mint "pikoló" és "kenyeres fiú" kezdte, majd végigment a szakma összes grádicsán, s a tátralomnici Palace Hotel vezetője lett. Innen költözött családjával együtt Budapestre, hogy a jó nevű, de meglehetősen leromlott korábbi "Wampeticset", Budapest legelegánsabb, legnagyszerűbb éttermévé tegye. Zenészeket és énekeseket szerződtetett, később egy teljes szimfonikus zenekart és egy opera együttest is hozatott, hogy szórakoztassák a vendégeket. Gundel Károly 1910-ben vette át a városligeti étterem bérletét. Édesapja, Gundel János ISTVÁN FŐHERCZEG éttermében tanulta ki a szakmát: mint "pikoló" és "kenyeres fiú" kezdte, majd végigment a szakma összes grádicsán, s a tátralomnici Palace Hotel vezetője lett. Innen költözött családjával együtt Budapestre, hogy a jó nevű, de meglehetősen leromlott korábbi "Wampeticset", Budapest legelegánsabb, legnagyszerűbb éttermévé tegye. Zenészeket és énekeseket szerződtetett, később egy teljes szimfonikus zenekart és egy opera együttest is hozatott, hogy szórakoztassák a vendégeket. Gundel történet

3 Étterem A Gundel egy márkanév. A Gundel egy érzés. Magában hordoz valamiféle klasszikusságot, exkluzivitást, ugyanakkor mégis van benne könnyedség, hanyag elegancia. Hordozza magában azt az üzenetet, hogy a Gundel nem pusztán étterem, hanem ennél jóval több: jó értelemben vett hedonizmus, az élni tudás szimbóluma. Benne van egy pohár finom bor, egy zamatos kávé, egy ebéd utáni szivar a barátokkal, és az az élmény is, ahogy a cigány húzza, és természetesen a pompás ételek is benne húzza, és természetesen a pompás ételek is bennevannak.

4 Konyham Ű vészet Éttermünk különböző választási lehetőségekkel szolgál vendégei számára: Napi ajánlat délben Déli csábításokkal vagy a séf asztaláról

5 Vasárnapi Gábli Jóízű családi kikapcsolódás minden vasárnap 11:30 és 15:00 óra között Welcome drink Bloody Mary vagy egy pohár pezsgő vagy narancslé Bloody Mary vagy egy pohár pezsgő vagy narancslé Korlátlan fogyasztás Büféasztalunkról hideg és meleg fogásokból, desszertekből Hetente változó Gábli-témák Hetente változó Gábli-témák Büfé ebéd, korlátlan étel fogyasztással 5.800 Ft / fő.Büfé ebéd, korlátlan étel fogyasztással 5.800 Ft / fő. Gyerekeknek 5 éves korig ingyenes, 15 éves korig 2.900 Ft / fő.Gyerekeknek 5 éves korig ingyenes, 15 éves korig 2.900 Ft / fő. Árainkhoz 12% szervízdíjat számítunk fel.Árainkhoz 12% szervízdíjat számítunk fel.

6 Gundel palacsinta Nagyon régtől fogva eldöntetlen kérdés, hogy a francia crępe, az osztrák Palatschinken vagy a magyar palacsinta született-e előbb. Ezzel szemben bizonyos, hogy a palacsinták királyát, a Gundel palacsintát a híres budapesti vendéglős, Gundel Károly kreálta városligeti vendéglőjében a XX. század elején. A rumos, mazsolás, citromhéjjal és dióbéllel gazdagított töltelék, a tejszínes, vaníliás csokoládé öntet és a finom palacsintatészta együttese alkotja e közel száz esztendős Gundel-kreációt, amelyet kissé átpirítva, flambírozás nélkül - vagy kívánságra flambírozva - tálalnak a finom, gazdag desszertek kedvelői számára.

7 M Ű vészet Nemcsak az ételkészítés során mutatkozik az a stílus amit a Gundel Étterem képvisel, hanem megjelenésével, a képgyűjtemények tárházával, és a zenei kísérettel, amellyel még magasztosabbá emeli a hangulatot és a körülményeket és magát az Éttermet. Erről árulkodik a Gundel Művészeti díj

8 Rendezvénytermek Különtermeink a diszkrét megbeszélésektől a bálokig a rendezvénylehetőségek számtalan variációját nyújtják. Annak emlékére, hogy az épület emeleti szintje hajdan a Gundel család otthona volt, a különtermeket Gundelék lakásának helyiségeiről neveztük el. Erzsébet királyné bálterem Andrássy terem Családi szoba Zene szoba Könyvtár Kristály terem Télikert és Szalon Andrea szoba

9 Amit még jó tudni rólunk Ajándékutalvány különleges alkalmakra Főzőtanfolyamok a Gundelben „Születésnapi ajándékunk szeretteinknek”


Letölteni ppt "Gundel Étterem 100 éves a Gundel étterem Egy jó pohár bor társaságában sosincs egyedül az ember Ahova haza megy az ember Szeretettel köszöntjük vendégeinket!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések