Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!"— Előadás másolata:

1 Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!
Egy jó pohár bor társaságában sosincs egyedül az ember 100 éves a Gundel étterem Ahova haza megy az ember Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!

2 Gundel történet Gundel Károly 1910-ben vette át a városligeti étterem bérletét. Édesapja, Gundel János ISTVÁN FŐHERCZEG éttermében tanulta ki a szakmát: mint "pikoló" és "kenyeres fiú" kezdte, majd végigment a szakma összes grádicsán, s a tátralomnici Palace Hotel vezetője lett. Innen költözött családjával együtt Budapestre, hogy a jó nevű, de meglehetősen leromlott korábbi "Wampeticset", Budapest legelegánsabb, legnagyszerűbb éttermévé tegye. Zenészeket és énekeseket szerződtetett, később egy teljes szimfonikus zenekart és egy opera együttest is hozatott, hogy szórakoztassák a vendégeket. 

3 Étterem A Gundel egy márkanév. A Gundel egy érzés. Magában hordoz valamiféle klasszikusságot, exkluzivitást, ugyanakkor mégis van benne könnyedség, hanyag elegancia. Hordozza magában azt az üzenetet, hogy a Gundel nem pusztán étterem, hanem ennél jóval több: jó értelemben vett hedonizmus, az élni tudás szimbóluma. Benne van egy pohár finom bor, egy zamatos kávé, egy ebéd utáni szivar a barátokkal, és az az élmény is, ahogy a cigány húzza, és természetesen a pompás ételek is benne vannak.

4 KonyhamŰvészet Éttermünk különböző választási
lehetőségekkel szolgál vendégei számára: Napi ajánlat délben Déli csábításokkal vagy a séf asztaláról

5 Vasárnapi Gábli Jóízű családi kikapcsolódás minden vasárnap
11:30 és 15:00 óra között Welcome drink Bloody Mary vagy egy pohár pezsgő vagy narancslé  Korlátlan fogyasztás Büféasztalunkról hideg és meleg fogásokból, desszertekből Hetente változó Gábli-témák Büfé ebéd, korlátlan étel fogyasztással Ft / fő. Gyerekeknek 5 éves korig ingyenes, 15 éves korig Ft / fő. Árainkhoz 12% szervízdíjat számítunk fel.

6 Gundel palacsinta Nagyon régtől fogva eldöntetlen kérdés, hogy a francia crępe, az osztrák Palatschinken vagy a magyar palacsinta született-e előbb. Ezzel szemben bizonyos, hogy a palacsinták királyát, a Gundel palacsintát a híres budapesti vendéglős, Gundel Károly kreálta városligeti vendéglőjében a XX. század elején. A rumos, mazsolás, citromhéjjal és dióbéllel gazdagított töltelék, a tejszínes, vaníliás csokoládé öntet és a finom palacsintatészta együttese alkotja e közel száz esztendős Gundel-kreációt, amelyet kissé átpirítva, flambírozás nélkül - vagy kívánságra flambírozva - tálalnak a finom, gazdag desszertek kedvelői számára.

7 MŰvészet Nemcsak az ételkészítés során mutatkozik az a stílus amit a Gundel Étterem képvisel, hanem megjelenésével, a képgyűjtemények tárházával, és a zenei kísérettel, amellyel még magasztosabbá emeli a hangulatot és a körülményeket és magát az Éttermet. Erről árulkodik a Gundel Művészeti díj

8 Rendezvénytermek Különtermeink a diszkrét megbeszélésektől a bálokig a rendezvénylehetőségek számtalan variációját nyújtják. Annak emlékére, hogy az épület emeleti szintje hajdan a Gundel család otthona volt, a különtermeket Gundelék lakásának helyiségeiről neveztük el. Erzsébet királyné bálterem Andrássy terem Családi szoba Zene szoba Könyvtár Kristály terem Télikert és Szalon Andrea szoba

9 Amit még jó tudni rólunk
Ajándékutalvány különleges alkalmakra Főzőtanfolyamok a Gundelben „Születésnapi ajándékunk szeretteinknek”


Letölteni ppt "Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések