Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

10. alkalommal A 10. alkalommal megrendezett kiállításon a 74 kiállítót a 74 kiállítót 9 ezer több mint 9 ezer látogató nézte meg a két nap alatt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "10. alkalommal A 10. alkalommal megrendezett kiállításon a 74 kiállítót a 74 kiállítót 9 ezer több mint 9 ezer látogató nézte meg a két nap alatt."— Előadás másolata:

1 10. alkalommal A 10. alkalommal megrendezett kiállításon a 74 kiállítót a 74 kiállítót 9 ezer több mint 9 ezer látogató nézte meg a két nap alatt.

2 előtte - utána

3 A megnyitó pillanatai Nagy László, alpolgármester Szentirmai Judit, szakállamtitkár SZMM dr. Rezsőfi István, általános főigazgató-helyettes Román István, Megyei Közgyűlés alelnöke

4 Sajtótájékoztató Szakmai előadások Oroszvári István igazgató: A Bencs László Szakiskola helye és szerepe a nyíregyházi oktatás rendszerében Nagyné Varga Katalin társelnök: A Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottság feladatai Tapolcai Zoltán osztályvezető: Munkaerő-piaci karriert mindenkinek! Nagy Andrea programvezető: A tehetséggondozás új formája – az Arany János Tehetséggondozó Program

5 Külső helyszínek

6 Szakmai bemutatók első kézből

7 Oktatótermi szakmabemutatók

8 Néhányan a kiállítók közül

9 Néhányan a látogatók közül

10 Néhányan a szervezők közül


Letölteni ppt "10. alkalommal A 10. alkalommal megrendezett kiállításon a 74 kiállítót a 74 kiállítót 9 ezer több mint 9 ezer látogató nézte meg a két nap alatt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések