Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vándorpóló mozgalom ODA TESSZÜK. Varga Mihály Volt pénzügyminiszter, jelenleg nemzetgazdasági miniszter és II. kerületi országgyűlési képviselő jelölt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vándorpóló mozgalom ODA TESSZÜK. Varga Mihály Volt pénzügyminiszter, jelenleg nemzetgazdasági miniszter és II. kerületi országgyűlési képviselő jelölt."— Előadás másolata:

1 Vándorpóló mozgalom ODA TESSZÜK

2 Varga Mihály Volt pénzügyminiszter, jelenleg nemzetgazdasági miniszter és II. kerületi országgyűlési képviselő jelölt. Jelenleg még csak az ország élete függ tőle, a választások után lehet, hogy a kerületé is. 

3 Dr. Láng Zsolt Budapest II. kerület polgármestere A kerület életében igen jelentős szerepet tölt be, hiszen ő a legfőbb irányító.

4 Schanda Tamás Pénzügyi és Vagyonnyilatkozat ellenőrző Bizottság tagja; Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai bizottság tagja. Skublicsné Manninger Alexandra Önkormányzati képviselő

5 Szentirmai-Zöld Máté Környéki önkormányzati képviselő Azzal foglalkozik, ami mindenki életét megfogja a környezettel.

6 Rósa Viktor Iskolánk igazgatója Neki köszönhetően a mi iskolánk a legnagyobb létszámú Pesthidegkúton.

7 Szulák Andrea Énekes és színművésznő Kerületi lakos Mert fontosak számunkra a dalai!

8 Beszédes Rita II. kerületi főépítész

9 AZ EREDMÉNY 


Letölteni ppt "Vándorpóló mozgalom ODA TESSZÜK. Varga Mihály Volt pénzügyminiszter, jelenleg nemzetgazdasági miniszter és II. kerületi országgyűlési képviselő jelölt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések