Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

M E G H Í V Ó Konferencia A BANKTÖRVÉNY ELFOGADÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJA alkalmából.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "M E G H Í V Ó Konferencia A BANKTÖRVÉNY ELFOGADÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJA alkalmából."— Előadás másolata:

1 M E G H Í V Ó Konferencia A BANKTÖRVÉNY ELFOGADÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJA alkalmából

2 A Bankszövetség, az UniCredit Bank Hungary Zrt. valamint a Szegedi Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának Heller Farkas Közgazdaságtudományi Intézete tisztelettel meghívja Önt a BANKTÖRVÉNY ELFOGADÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJA alkalmából december 13. de. 11 órai kezdettel rendezett KONFERENCIÁRA Helyszín: UNICREDIT Bank Tanácsterme (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6. )

3 MEGNYITÓ Patai Mihály, Bankszövetség elnöke, Unicredit Bank elnök-vezérigazgatója BANKRENDSZER ÉS A MAGYAR GAZDASÁG A RENDSZERVÁLTÁS UTÁN. Nagy Márton, MNB igazgató BANKADÓ AZ EU-BAN ÉS MAGYARORSZÁGON Kovács Levente, a Bankszövetség Főtitkára Vita Kávészünet EPIZÓDOK A PÉNZÜGYI FELÜGYELÉS ÚJKORI HAZAI TÖRTÉNETÉBŐL( ) Balogh László alelnök, PSZAF SZABÁLYTALAN BANKSZABÁLYOZÁS Halustyik Anna Intézetvezető docens, PPKE A TŐKESZABÁLYOZÁS ELMÚLT HÚSZ ÉVE: KIHÍVÁSOK, VÁLASZOK, DILEMMÁK Kovács György docens, Szegedi Tudományegyetem Kávészünet, büfé OTP- A LEGNAGYOBB MAGYAR LAKOSSÁGI BANK ÉS A SZABÁLYOZÁS Wolf László vezérigazgató-helyettes BETÉTBIZTOSÍTÁS: MÚLT ÉS JÖVŐ AZ EU-BAN, ÉS HAZÁNKBAN Gálfalvy Géza, OBA vezető jogtanácsos REFORM A PÉNZÜGYEKBEN - A „ZÁSZLÓSHAJÓ” KIHÍVÁSAI Botos Katalin professzor, PPKE, Szegedi Tudományegyetem HOZZÁSZÓLÁSOK, VITA Moderátor: Botos Katalin 16.00ZÁRSZÓ,MINIKONCERT, FOGADÁS


Letölteni ppt "M E G H Í V Ó Konferencia A BANKTÖRVÉNY ELFOGADÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJA alkalmából."

Hasonló előadás


Google Hirdetések