Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján."— Előadás másolata:

1

2 Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján. Az étteremben felfigyeltünk egy idős nénire aki egyedül űlt egy asztalnál a lépcső mellett. Láttuk hogy a személyzet, a hajó tisztjei, pincérek, stb. mind mint ismerőst kezelték. Kérdeztük a pincértől ki az a högy gondolva valaki fontos lehet, mire csak azt felete hogy nem tudja hogy ő kicsoda, de most utazik negyedszer sorozatban. Ahogy hagytuk el az ebédlőt, találkoztak szemeink és megálltunk az asztalánál. Szóba keveredtünk, mondtuk hogy hallottuk legalább négyszer utazott sorozatban ezen a hajón. Válasza meglepő volt: “igen, az úgy van” mondta. Kattincs tovább

3 Mondtuk hogy nem értjük ezt, mire azt válaszolta: “Roppant egyszerü, ocsóbb mint egy szanatórium”, majd magyarázta: A szanatórium átlagban napi 200 dollár. A hajótársaság ad kedvezményt huzamosabb utazásra, ez meg az öregségi jutalék a hajózás költségét lecsökkenti napi 135 dollárra. A megmaradó 65 dollár bőven elegendő a kővetkezőkre:

4 1. Hálapénz ami csak napi 10 dollár. 2. Étkezhetek naponta tízszer is ha úgy tetszik és eltudok totyogni az éttermbe, ha nem, ott van a szoba-szolgálat (ami azt jelenti minden nap ágyban reggelizhetek) 3. A hajón van három uszoda, teljesen felszerelt torna-terem, ingyenes mosó és szárító masinák meg szórakoztató műsor minden este. 4. Ingyenes fogpaszta, borotva, szappan, sampon és k ӧ lni.. 5 Úgy bánnak az emberrel mint egy vendéggel, nem mint egy beteggel. Öt dollár “hálapénzért” t ӧ rik a nyakukat hogy segítsenek. 6. Új emberekkel találkozhatok minden 7 vagy 14 napban. 7. T.V. csütörtököt mond? Villanyk ӧ rte kiégett? Kifeküdt a matrac? Mindez nem probléma! Mindent megcsinálnak, és bocsátkoznak a kellemetlenségért.

5 8. Tiszta ágynemü, törülközők naponta, kérelem nélkül. 9.Ha a szanatóriumban elesel és etörik a csípőd a Betegbiztosító alá tartozol. Ha ez történik a hajón, kiemelkedő kezelésben részesülsz a hajó kórházában, és életed végéig elsőosztályu lakosztályba helyeznek. Most figyelj a legjobbra! Akarod látni Dél Amerikát, a Panama Csatornát, Tahitit, Ausztráliát, Új Zélandot, Ázsiát, vagy bármit amire kíváncsi lennél? Princessnek vannak hajói amik mennek ahova csak akarsz. Ne keress engem semmiféle szanatóriumban, csak hívj “Partról hajóra”

6 Ha meghalok, egyszerüen átlöknek a korlát felett a tengerbe. A jövőben nekem nem lesz szanatórium ! Amikor idős és gyenge leszek, elkezdek utazgatni egy Princess hajón.

7 SZÉP JÓNAPOT KÍVÁNOK !

8 Küld mindazoknak akik álmodoznak egy luxus öregségről magyar verzió arató 2013


Letölteni ppt "Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések