Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szigetszentmiklós Készítette: Deminger Corinna.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szigetszentmiklós Készítette: Deminger Corinna."— Előadás másolata:

1 Szigetszentmiklós Készítette: Deminger Corinna

2 Története: Budapest déli határában a Csepel-szigeten található város. Mint ahogyan az egész sziget, Szigetszentmiklós is az Alföld része. Szigetszentmiklós több, mint 700 éves település, január 1. óta város. Ásatások alapján valószínűsíthető, hogy kelta és ókori római település állt a mai város területén. A településen végzett kutatások alapján, az őskor óta lakott helyen a honfoglaló magyarok fejedelmi törzse telepedett meg Árpád vezetésével. A sziget nevét Árpád főlovásza, Csepel ispán (aki itt telepedett le) kölcsönözte.

3 Látnivalók: Fürdő szolgáltatásaink sportolási lehetőséget, élményeket kínálnak télen-nyáron, minden korosztálynak. Fedett medencéink vízminősége a legkorszerűbb Európai víztisztítási technológia szerint készültek. Oázis:

4 Tanösvény: Az állatvilág leglátványosabb, leginkább megfigyelhető és aktív tagjai a madarak, amelyek szép számmal megtalálhatóak a tanösvény mentén. A sétány által határolt területen alapvetően kétféle nagyobb növénytársulást figyelhetünk meg. Részben a kavicszátonyra és annak partjára megtelepülő bokrokról és fákról van szó, részben pedig a zátony és a part által határolt vízfelületen tenyésző nádas - gyékényes - zsombékos terület változatos flórájáról.

5 Programok: Húsvéti programok
az egész családnak az Oázis Wellness Parkban! - szenzációs szauna szeánsz - kézműves húsvéti foglalkozások: - tojásfestés - tojásmárványozás - nyuszi, bárány készítés - rajzverseny gyermekeknek - diavetítés gyermekeknek - élő nyuszi simogatás - habos kakaó friss kaláccsal gyermekeknek - tojásvadászat a medencékben

6 Vége


Letölteni ppt "Szigetszentmiklós Készítette: Deminger Corinna."

Hasonló előadás


Google Hirdetések