Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az “Együtt a Hajléktalanokért Alapítvány” elindította új programját, melynek célja, hogy az utcán élőket munkahelyhez jutassa. Az első célszemély, L. Géza.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az “Együtt a Hajléktalanokért Alapítvány” elindította új programját, melynek célja, hogy az utcán élőket munkahelyhez jutassa. Az első célszemély, L. Géza."— Előadás másolata:

1 Az “Együtt a Hajléktalanokért Alapítvány” elindította új programját, melynek célja, hogy az utcán élőket munkahelyhez jutassa. Az első célszemély, L. Géza kitűnően teljesített és büszkén újságolta riporterünknek, hogy ismét van munkahelye. “Nagyon hamar beilleszkedtem az új környeztbe, még egy számítástechnikai tanfolyamot is elvégeztem! Hálás vagyok az alapítványnak!”, nyilatkozta L. Géza, “…mivel évtizedekig az utcán éltem, nem tudtam elfeledni néhány dolgot. Kollégáim furcsálják ezt, de amit az ember megszokott, attól nehezen szabadul…” MUNKÁT A HAJLÉKTALANOKNAK! ASTORIA http://astoria.extra.hu

2 “Sokáig éltem az utcán kartondobozokban…” ASTORIA http://astoria.extra.hu

3

4

5

6

7

8

9

10

11


Letölteni ppt "Az “Együtt a Hajléktalanokért Alapítvány” elindította új programját, melynek célja, hogy az utcán élőket munkahelyhez jutassa. Az első célszemély, L. Géza."

Hasonló előadás


Google Hirdetések