Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Erdély 2. nap. Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Erdély 2. nap. Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk."— Előadás másolata:

1 Erdély 2. nap

2 Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk és nevettünk.

3 Segesvár ►2►2►2►2. állomásunk Segesvár volt. Itt megcsodálhattuk az óratornyot és a különleges várat. Osztálytársaink egy kis beszámolót is tartottak a várról.

4 Farkaslaka ►3►3►3►3. állomásunk Farkaslaka volt. Itt megkoszorúztuk Tamási Áron sírját. Csütörtök este meg is hallgattuk tanárnőtől, hogy miért „Farkaslaka Farkaslaka”.

5 Szálláson ► A fárasztó nap után jó volt végre a szállásra érni. Ott nagyon kedves emberek vettek körül minket. Minden nap finom reggelit és vacsorát kaptunk. Még az esti zajongások sem zavarták a vendéglátóinkat

6 Készítette: Pintér Emese Pintér Emese Tisóczki Leila Tisóczki Leila Maróti Angéla Maróti Angéla

7 Köszönjük a figyelmet! Az utazás egyik előnye, hogy egy idő múltán felismerjük: akárhová menjünk is, az emberek olyan nagyon nem különböznek egymástól. ( Joanne Harris ) ( Joanne Harris )


Letölteni ppt "Erdély 2. nap. Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések