Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás."— Előadás másolata:

1

2 Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás mobil OS-ben. Persze mindig vannak akadnak kisebb trükkök és újdonságok, amelyeket csak jóval kés ő bb veszünk észre.

3 Amennyiben valaki Touch ID-képes Apple készülékkel rendelkezik, akkor az iOS 8-ban a képerny ő záron és az iTuneson túl is a hasznát veheti az ujjlenyomat- olvasónak. Többek között a Dropbox, az Evernote és a LastPass is kihasználja a Touch ID-t.

4 A Health apphoz köt ő d ő jöv ő beli szolgáltatások természetesen inkább Amerikát célozzák, de azért orvosi azonosítót mi is létrehozhatunk az alkalmazásban. Ehhez alul az utolsó fület kell kiválasztani, beállítás szerint pedig a vészhelyzeti tárcsázón is megjelennek a legfontosabb adataink - ha valami baj lenne, még feloldani sem kell az eszközt.

5 Az Üzenetek app sokat fejl ő dött az iOS 8-ban, így például már a fizikai helyzetünket is megoszthatjuk az ismer ő seinkkel. Ezt a konkrét beszélgetés Részletek menüpontjában lehet minden esetben engedélyezni.

6 Az értesítési központban gyorsan eltüntethet ő egy-egy jelzés, ha az ujjunkat balra húzzuk rajta, majd a megjelen ő X-re nyomunk.

7 Legyen szó bármilyen városról, az Id ő járás app tíznapos el ő rejelzése már a napkeltét és a napnyugtát is jelzi nekünk. Lentebb görgetve a korábbinál jóval több információt látunk.

8 Bár az akkuval nem tudni, hogy mennyit spórolunk, trükknek jó, ha szürkére állítjuk a kijelz ő t. Ehhez a Beállítások, Általános, Kisegít ő lehet ő ségek menüben kapcsoljuk be a Szürkeárnyalat opciót.

9 Az iOS 8-ban már nem csak az Apple gyári billenty ű zetét lehet használni, hanem küls ő fejleszt ő kt ő l származó klaviatúrák is telepíthet ő ek. Ezekb ő l ráadásul egyre több van, és már a kezdetekt ő l jelen volt az Androidon oly népszer ű SwiftKey és Swipe is.Ebben az írásunkban összegy ű jtöttük az öt legjobb billenty ű zetet az iOS 8-hoz.

10 Az új mobilos rendszerben gyors válaszírásra is van mód, rögtön az értesítésnél. Ennek a pontos megjelenése a jelenlegi beállításainktól függ, de természetesen ez módosítható. Ehhez a Beállításokban az Értesítések menüt kell keresni, majd az Üzenetekben megadni, hogy felül vagy középen jelenjenek meg az app értesítései.

11 Az el ő z ő verzióhoz hasonlóan itt is egyesével sz ű rhetjük, hogy mely appok legyenek képesek követni a földrajzi helyzetünket. Adatvédelmi okokból erre nagy szükség lehet, elvégre nem szükséges az utolsó üzenetküld ő nek is közzétenni, hogy hol vagyunk. A listát a Beállítások, Adatvédelem, Helymeghatározás menüben ellen ő rizhetjük.

12 Mann szerint az iPhone 6/6 Plus sokkal szebb képeket tud készíteni az iPhone 5S-hez képest, és olyan min ő séget, funkciókat ad a kezünkbe, amelyet a fotósok nagyon élveznek majd. Megéri átlapozni Mann anyagait, a fotók és videók magukért beszélnek. iPhone 5S vs. iPhone 6 Plus

13 Most, hogy végre lehet küls ő billenty ű zetet használni az iOS 8-ban, érdemes megnézni a legnagyobbakat. Hogyan adható egy új billenty ű zet az iOS 8-hoz? Els ő ként le kell tölteni a kiválasztott appot. Ezután el kell látogatni a Beállítások, Általános, Billenty ű zetek menüpontba, majd felvenni új beviteli lehet ő ségként a korábban telepített billenty ű zetet. Azután bármikor hozzáférhetünk az új apphoz, írjunk e-mailt, közösségi bejegyzést vagy SMS-t.

14 iPhone-nak milyen az operációs rendszere? IOS Android Miért jó ha szürkére állítjuk a kijelz ő t ? Az akkuhoz való jó a spórolásért. Szép legyen a kijelz ő. Melyik iPhone tud csinál az elképeszt ő fotókat ? iPhone 5s iPhone 6 plus

15

16

17


Letölteni ppt "Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések