Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az új vírus mindennél veszélyesebb!!!!!! Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől e-mailben, semmilyen körülmények között ne nyúlj.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az új vírus mindennél veszélyesebb!!!!!! Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől e-mailben, semmilyen körülmények között ne nyúlj."— Előadás másolata:

1

2 Az új vírus mindennél veszélyesebb!!!!!! Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől e-mailben, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá. Megjelent egy új vírus, amelynek neve: "munka".

3 Ez a vírus teljesen megsemmisíti a magánéleted.

4 Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak, és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába.

5 Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd tapasztalhatod, hogy a "munka" teljesen kitörlődött az agyadból.

6 Azonnal küld el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak

7 Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertőződtél a vírussal, és a "munka„ irányítja az egész életed.

8 Ha így van, haladéktalanul szigeteld el magad 14 napra a külvilágtól.

9 Ne érintkezz emberekkel, amíg a fertőzés el nem múlik, és a vírus eltűnik

10 Mindenkinek előre is,

11 jó vírusirtást!!!!!!


Letölteni ppt "Az új vírus mindennél veszélyesebb!!!!!! Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől e-mailben, semmilyen körülmények között ne nyúlj."

Hasonló előadás


Google Hirdetések