Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás."— Előadás másolata:

1 GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás a termékdíjas termékekre,   elektronikus adóbevallás a vámhatóság felé,   a hasznosítást koordináló szervezetnek készítendő adatszolgáltatás,   a többutas csomagolás nyilvántartása,   megfizetett termékdíj visszaigényléséhez szükséges nyilvántartás   bevallást megelőző adathelyesség ellenőrző rendszer   hatósági ellenőrzést támogató információs modul   bevallásból visszafelé adat-történet visszakereshetősége   nagyfokú egyedi fejlesztési lehetőség, mellyel a cég működésére optimalizálható a szoftver nyilvántartása   adatkapcsolati modul (interfész) más rendszerekkel, egyedileg is fejleszthető változatban (könyvelés, kereskedelmi-számlázó rendszerek, SAP stb.)   hálózati alkalmazásban korlátlan felhasználói szám   könyvelő irodáknak külön kötelezetteket kezelő modul   folyamatos jogszabálykövetés

2 Főmenü Bejelentkezés felhasználói névvel és jelszóval

3 Munkakönyvtárak  A munkakönyvtárak teszik lehetővé azt, hogy a nyilvántartás több kötelezett adatait is képes legyen egy programon belül kezelni, pl. könyvelő irodák esetében.

4 Átvállalás-mentességek törzs  A program törzsadatokkal dolgozik, melyeket vagy a felhasználó visz fel, vagy adatai egy másik rendszerből érkeznek (interfész).

5 Cikkszám (anyag) törzs  A program saját vagy más rendszerből importált cikktörzzsel rendelkezik, melybe rögzíthetők a termékek és azok a tulajdonságok, melyek a termékdíjjal kapcsolatos nyilvántartáshoz szükségesek.

6 Képviselők törzs

7 Kötelezettek törzs

8 Mennyiségi egységek törzs

9 Vámtarifaszám törzs

10 Termékdíj kód törzs

11 KT. 4-5 számjegy törzs

12 Származási módok törzs

13 Nyilvántartás (analitikus) A szoftver alapnyilvántartása, melyet a törzsek segítségével vagy külső adatkapcsolattal (interfész) lehet feltölteni. Az adatok automatikus feldolgozás és ellenőrzés után kerülnek a szoftver jelentés moduljába, vagy közvetlenül a vámhatóság szerverére.

14 Adóbevallások – ABEV2006 A bevallások fejadatait (főlapok) tartalmazó lista, melyből kereséssel lehet kikérni az adott jelentést. Ez a nyilvántartás a programban van – ebből kerül át az ABEV rendszerbe. A küldés előtt tehát maga a jelentés is ellenőrizhető az alapadatokkal.

15 Jelentés lapok – KT08 és 09 A szoftver az összes ABEV lapot tartalmazza kitölthető formátumban. Ennek oka egyrészt az egységes nyilvántartás biztosítása, másrészt az ABEV programtól független adatküldés lehetősége, harmadrészt a visszaellenőrzés lehetősége a küldéstől az alap adatokig. Lehetőség nyílik ezáltal akár előkalkuláció készítésére is, mely biztosítja az adózás előre tervezését.


Letölteni ppt "GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések