Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Utazás 2010. Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, 2010. március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Utazás 2010. Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, 2010. március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest."— Előadás másolata:

1 Utazás 2010. Budapest

2 Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, 2010. március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest X. ker., Albertirsai út 10. (Expo tér 1.) A és D pavilon.

3 Téma Az idén a kiemelt belföldi téma a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) által 2010-re meghirdetett Fesztiválok Éve lesz. Az eseményen mind az MT Zrt. központi standja, mind pedig a turisztikai régiók standjai a Fesztiválok Éve jegyében jelennek meg, emellett a színpadon 3 napon keresztül zenés- táncos programok szórakoztatják a közönséget.

4

5 Kvízjáték A kampány évhez kapcsolódóan a Magyar Turizmus Zrt. az idei Utazás Kiállításon is szervez kvízjátékot a játékos kedvűek számára, amelynek célja, hogy valamennyi régió fesztiválkínálatát megismerje a nagyközönség.

6 Konferencia a rendezvényen A rendezvény ideje alatt több szakmai konferenciát tartanak egyebek mellett adózási kérdésekről, az egészségturizmus helyzetéről és az online marketing szerepéről.

7 Március 4. a szakmai nap Az Utazás kiállítás zártkörű szakmai napjának látogatottsága évről-évre növekszik. Ebben az évben már 4000 főt várnak a március 4-i szakmai napra. A szakma érdeklődésére is számot tarthat az Utazás Kiállítás egyik új témaköre, amely a fogyatékkal élők turisztikai lehetőségeit járja körbe.

8 Külföldi díszvendég A kiállítás díszvendége Törökország ígéretes úticélként pedig India szerepel az idei listán.

9 Belföldi díszvendég: Pécs Ez az év jelentős mindkét országnak kulturális szempontból, hiszen Isztambul és Pécs is Európa kulturális fővárosa 2010-ben. Mindkét város felejthetetlen élményekkel várja idén a turistákat” – tette hozzá Tuzcuoglu Oya török nagykövet.

10 Előrejelzések Felsorakoznak Magyarország régiói a legjobb ajánlatokkal, programokkal. A Balaton ebben az évben is várhatóan az egyik legkedveltebb helyszín lesz a kikapcsolódásra.

11 Várakozások Mintegy 60 ezer látogatót várnak a szervezők a rendezvény 3 napja alatt, ugyanannyit mint tavaly. Az előrelátók a kiállításon jóval olcsóbban tudják lefoglalni a nyaralásukat.

12 First minute „10-20, de akár 25 százalékos kedvezményt is fognak itt kínálni még pedig az úgynevezett first minit árból, ami már eleve kedvezményes” – mondja Tihanyi Klára, a kiállítás igazgatója.


Letölteni ppt "Utazás 2010. Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, 2010. március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest."

Hasonló előadás


Google Hirdetések