Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ArgentGlobalNetwork segédlet. Tartalomjegyzék: 3-9. dia Kereseti lehetőség 10-12. dia Hirdetés feladási kötelezettség 13. dia Video elérhetőség a hirdetésről.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ArgentGlobalNetwork segédlet. Tartalomjegyzék: 3-9. dia Kereseti lehetőség 10-12. dia Hirdetés feladási kötelezettség 13. dia Video elérhetőség a hirdetésről."— Előadás másolata:

1 ArgentGlobalNetwork segédlet

2 Tartalomjegyzék: 3-9. dia Kereseti lehetőség 10-12. dia Hirdetés feladási kötelezettség 13. dia Video elérhetőség a hirdetésről 14. dia Befizetés a Walletra 15-16. dia Minősülés 17. dia Havidíj előfizetés 18-19.dia Csomagvásárlás 20. dia Kikérés

3 Kereseti lehetőség Free tagként Az ArgentGlobalNetwork üzletben 2-féle kereseti lehetőség van: 1. A Free tagoknak a 60 napon keresztül feladott egy darab hirdetés után a 2,5 $ jóváírása a Bonus csomag árának eléréséhez. 2. A Free tagok jogosultak a hozzájuk közvetlenül regisztrált munkatársak havidíj befizetéseinek 20 %-ára, Silver tag után 2 $, Gold tag után 10$, Diamond tag után 20$-ra, sponzor jutalékként.

4 Kereseti lehetőség minősült tagként: Az ArgentGlobalNetwork üzletben minősült tagként 4 -féle kereseti lehetőséget érhetünk el: 1. Minősült /Silver, Gold, Diamond / tagok a Bonus illetve a különböző üzleti csomagok Basic 150$, BasicPlus 300$, Premium 600$, VIP 1200$, VIP Plus 2400$ alapján 150$-os részvényenként heti 10-10 $ jövedelemre jogosultak, ha a megfelelő számú kötelező hirdetést visszaigazolták a hét minden napján. 2. Minősült /Silver, Gold, Diamond / tagok jogosultak a hozzájuk közvetlenül regisztrált munkatársak havidíj befizetéseinek 20 %-ára, Silver tag után 2 $, Gold tag után 10$, Diamond tag után 20$-ra, sponzor jutalékként jogosult.

5 3.Mátrix jutalék Az ArgentGlobalNetwork üzletben 2x21-es kényszerített mátrix működik. A mátrix mélységei a Personal Volumen pontok függvényében érhető el. Silver tag 10PV pontot kap minden havidíj befizetésével. Gold tag 50PV pontot kap minden havidíj befizetésével. Diamond tag 100PV pontot kap minden havidíj befizetésével. A PV pontok a havidíj befizetéssel újulnak, nem göngyölődnek. A közvetlen munkatársaink PV pontjai hozzáadódnak a saját PV pontjainkhoz.

6 Minősült /Silver, Gold, Diamond / tag két minősült közvetlen taggal jogosult 5 szint /62 mátrix tag/ mélységig mátrixjutalékra a minősüléstől függően Silverként 0.25 $ minden havidíj befizetés után. Goldként 0,35 $ minden Silver havidíj befizetés után és 1- 1 $ minden Gold és Diamond havidíj befizetés után Diamondként 0,4 $ minden Silver havidíj befizetés után, 1,5 $ minden Gold és 3,5 $ Diamond havidíj befizetés után.

7 300 PV ponttal a mátrixban helyet foglaló tagok havidíj befizetéséből 10 szint mélységig, /2046 mátrix tag/ havidíj befizetése után kaphatunk mátrix jutalékot, ami az előbbiekben közölt, minősülésünk szerint változhat értékében. 500 PV ponttal a mátrixban helyet foglaló tagok havidíj befizetéséből 15 szint mélységig, azaz /128898 mátrix tag/ után kaphatunk mátrix jutalékot, ami az előbbiekben közölt, minősülésünk szerint változhat értékében. 700 PV ponttal a mátrixban helyet foglaló tagok havidíj befizetéséből 21 szint mélységig / 16370046 mátrix tag/ kaphatunk mátrix jutalékot, ami az előbbiekben közölt, minősülésünk szerint változhat értékében.

8 4. Minősült tagként a hozzánk közvetlenül regisztrált munkatársak, és az ő közvetlen munkatársaik üzleti csomag vásárlása után szponzor jutalékra vagyunk jogosultak. A jutalék mértéke a minősülésünktől függ. Silver tagként 150 $-onként 7,5 $, illetve 3,75 $ Gold tagként 150 $-onként 10,5 $, illetve 5,25 $ Diamond tagként 150 $-onként 15 $, illetve 7,5 $

9 További jövedelemhez juthatunk majd minősült tagként, de ez még a jövő: 1.Az ArgentGlobalNetwork cégnél nem munkatársként regisztrálók fizetett hirdetés feladása után, ha a mi linkünkön regisztrálja a hirdetését, a befizetett hirdetés költségének 10 %-át kaphatjuk meg. 2. A fizetett hirdetéseket majd PTC-szerűen megtekinthetjük, s evvel a munkával is tudunk jövedelemhez jutni. 3. Amennyiben valaki a hirdetésünk alapján a webáruházban vásárol, a kifizetett vételár 10 %-át kaphatjuk meg.

10 Hirdetés feladási kötelezettség a napi minősülésért: Free tagként elég 1 db hirdetés, hogy a napi aktivitásunk meglegyen, megkapjuk a napi 2,5 $ jóváírást. Mivel az oldalon, nyilvántartja a webiroda a feladott és visszaigazolt hirdetéseinket, azt vissza tudjuk nézni, a Comission Log menüpontra kattintva az AGN ads Confirmation almenüben. Akinek van rá ideje és kedve, a linkeket megnyitva vissza tudja nézni, hogy az aktuális területen mennyi látogatója volt, hányan kattintottak a hirdetésére. Tehát egyfajta jegyzetként is működik. A Free tagoknak erre 5 lehetőséget ad naponta. De 1 db hirdetés feladása és visszaigazolása elegendő. Arra figyeljetek, hogy a visszaigazolt link vége mindig html legyen. Ez csak akkor lesz, ha a feladott hirdetésünket megjelenítjük, az első látogatóként megnézzük.

11 A Free tag a 60 napos Free időszakot hosszabb idő alatt is teljesítheti, a Free időszak a 60 db feladott napi hirdetéssel teljesül. Akkor lesz összegyűjtve az úgynevezett Bonus csomag ára, amit az egyszeri 10 $-os Silver tagság befizetésével aktiválhatunk. Itt megjegyzendő, hogy ha nem fizetjük be a 60. hirdetés feladásával, egy időben a 10 $-t, és nem minősülünk a minimum Silver taggá, a Bonus csomag 26 hetes „élete” elkezdődik, ha hirdetünk tovább, ha nem. Tehát, ha valaki nem tudja befizetni a 10$-t, akkor az utolsó hirdetést ne adja fel, 147,5 $-nál álljon meg, amíg nem tud befizetni!!!

12 A Silver, Gold és Diamond tagoknak a napi egy, illetve az üzleti csomagjaik számától függően 10 csomagonként kell egy db hirdetést feladni. A minősült tag, ha a hét napjai közül egyet kihagy, és nem adja fel a hirdetést, akkor 2 $-ral, további kihagyott napok után ismét 2-2 $-ral csökken a heti jövedelem. A negyedik kihagyott nap után az aktuális hét teljes jövedelme kiesik. A heti jövedelmet a 8. napon írja a wallethez.

13 AGN hirdetésfeladásról video magyarul: https://www.youtube.com/watch?v=5fpUdhAShiM

14 Befizetés a Wallet-re A webirodából kell indítani a Make deposit, vagy a Transfer funds menüpontról. Beírjuk a beutalandó összeget, pl. 20.00 kiválasztjuk az STP-t és a Deposit-ra kattintunk a jobb alsó sarokban. A megjelenő STP login oldalon bejelentkezünk és a „kész számlát” kifizetjük. A fizetendő összeg alatt be kell írni az AGN fiók felhasználónevet /így könnyebb visszakerestetni, ha valami hiba történne a befizetéssel/. Havidíj beutalásnál a felkínált menüpontokból a Purchase of services, míg a csomag vásárlásnál a Purchase of products feliratnál kell a karikába kattintani, majd alul a másodlagos jelszót beírva az átutalást elindítani. Ezután a megjelenő kék feliratra kattintva vissza tudunk térni a webirodába. A walleten egy frissítés után látható lesz a befizetett összeg. 10 $ beutalása az STP számláról 10,55 $-ba kerül a költséggel együtt. 150 $ beutalásához 158,25 $ kell legyen az STP számlánkon.

15 Minősülés A walleten /belső pénztárcán/ lévő összegből lehet már a következő havidíjat befizetni. Akinek a Free tagsága előtt már van bent néhány $-ja, mert a közvetlen munkatársai előtte Silverek lettek, annak csak a különbözetet kell befizetnie kívülről, akár 1-2 $ beutalással. A 60. nap után lesz egy db úgynevezett Bonus csomagunk, ami 26 hétig hoz 10 $-t hetente, ha minden nap elvégezzük a napi feladatot. Ha kihagyunk, akkor csökken, vagy elvész a heti kereset. Az üzleti csomag 150$, ami 52 héten keresztül hoz heti 10$-t. Ezt belülről összegyűjtve, vagy kívülről is meg tudjuk venni, akár részösszeg befizetéssel.

16 Free tagságból Silverré minősülés Miután a 147,5 $ az 59 napon keresztül feladott hirdetésekből összegyűlt, a walletra pedig beutaltuk a 10 $-t, a Silver tagságot kell a belső egyenlegből megvásárolni. A Membership menüpontot megnyitva, kiválasztjuk a Silver tagságot, alatta a 30 napot, a walletnél látható összeg előtt a karikába kattintva nyitjuk a belső pénztárcát és a Place order feliratra kattintva a havidíjat befizetjük. Ha valaki hónap közben szeretne Gold, vagy Diamond taggá válni, akkor ugyanígy kell eljárni, csak a megfelelő minősülést választani.

17 Havidíj előfizetés A havidíj 30 napra érvényes. Azért, hogy ne kelljen folyamatosan figyelnünk, hogy pontosan mikor jár le,az oldalon előfizetési lehetőség is van. A Membership menüpontot megnyitva, az oldalt letekerjük. Kiválasztjuk a megfelelő /Silver,Gold,Diamond/ tagságot, alatta a 30 napot, a walletnél látható összeg előtt a karikába kattintva nyitjuk a belső pénztárcát és a Place order feliratra kattintva a havidíjat befizetjük. A walletről az aktuális összeget azonnal leemeli, és az előfizetés naplóba bejegyzi. Amikor a havidíjunk ideje lejár, akkor automatikusan kezdi számolni a napokat 30 naptól.

18 Csomag vásárlás: Aki csomagot tud vásárolni, az először vásárolja meg a csomagot, és csak utána adja fel a napi hirdetést, mert akkor aznap indul a csomag! A csomagokat a nyitó oldal alján is elérjük, vagy a Purchase AGN Packs menüpontban: Le kell tekerni az oldalt, ott kiválasztva a csomagot /Basic 150$, BasicPlus 300$, Premium 600$, VIP 1200$ VIP Plus 2400$/ a Select feliratra kell alul kattintani. A megjelenő mezőben, amennyiben a walleten bent van a megfelelő összeg, az előtte lévő karikába kattintva nyitjuk a walletet, alatta látjuk a fizetendő összeget. A mellette megjelenő mezőben láthatjuk a csomag megnevezését, és a jobb alsó sarokban a PLACE ORDER feliratra kattintva a vásárlást befejezzük.

19 A megvásárolt csomagot több helyen könyveli az oldal. Láthatjuk a nyitó oldalon a Contract Summary pontnál, hogy növekedett a csomagszámunk. Láthatjuk a History menüpontban, a walletből való pénzmozgást. Láthatjuk a Purchase AGN Packs menüpont alján, ahol az élettartamot követi. És láthatjuk a hirdetés feladás menüpont alján, ahol csomaggal elért keresetet, a napokat és a heteket mutatja. Silver tagként 5 db üzleti csomagunk lehet egyszerre, ebbe nem számít bele a Bonus csomag. A 6. csomag megvásárlásával már Gold tagságot, 50 $-os havidíjat kell fizetni, ez pontosan elviszi a havidíj különbözettel a 6. csomag havi hozamát. Ezért a 6-7.csomagot érdemes csak egyszerre megvenni. Gold tagként 20 db üzleti csomagot birtokolhatunk, ez heti 200 $-t jelent. Diamond tagként 100 db üzleti csomagunk lehet.

20 Kikérés Transfer Funds menüpont. A kikérési pont csak akkor látható az oldalon, amikor hétfőn nyitva lesz! Ne okozzon senkinek fejfájást, hogy nem találja máskor! Miután az STP felhasználónevünket és alatta a kikérendő összeget beírjuk, ami minimálisan 40.00 kiválasztjuk az Solidtrustpay-t, mellette a karikába kattintunk, lejjebb egy felirat: Identity Card # magyarul azonosító kártya és utána a kitöltendő mező ide az okmányunk sorozatszámát kell beírni. Végül pedig a kis négyzetbe kattintva elfogadjuk a felhasználási feltételeket, és a lap jobb alsó sarkában tlévő Withdraw feliratra kattintunk. A kikért összeget leemeli a walletről és a Transaction log menüpontba könyveli. 10 nap múlva várhatjuk a kifizetést.

21 Kapcsolat a supporttal A support címe: support@argentglobalnetwork.comsupport@argentglobalnetwork.com Ha levelet kell írni valamiért, a cég kérése,hogy a gyorsabb ügyintézés végett a levél tárgysorába a tárgyon kívül gondolatjellel elválasztva a fiók felhasználónevét és emailcímét is írjuk be.

22 Mintalevél, ha a heti elszámolás nem stimmel: A számú csomagomra nem lett elszámolva az elmúlt heti jövedelem, a számláló pedig nem jól számolja a napokat. Minden nap visszaigazoltam a hirdetéseket. Kérem az elszámolást korrigálni. Visszaigazolt hirdetések: Cím: support@argentglobalnetwork.comsupport@argentglobalnetwork.com Tárgy: accounting problem-felhasználónév-email-cím Dear Support, The No.: / Ide beírod a csomagod sorszámát/ package is not my income was recognized in the past week, the counter is not counting on the good days. Every day I proved to the ads. Please correct the accounts. Confirmed ads: Itt berakod a linkeket, amit visszaigazoltál a dátumokkal együtt. Thanks and best regard XY /username: Z/ A linkeket a Comission log menüpont AGN Ads confirmation ponton látjuk.

23 Pénz kikéréshez a személyazonosságot igazolni kell. A dokumentumok elküldésének email minta szövege: Címzett: withdrawal@argentglobalnetwork.com Tárgy: Requested ID documents -felhasználónév-email cím Szöveg: Name:............................ username:.................... email:..................... address:....................... phone: +36................ Please find attached ID documents for verification purposes. Kind Regards aláírás és csatolt dokumentumként feltölteni 2 dokumentumot 1. a személyit,/ vagy jogosítványt, vagy útlevelet/ 2. és a lakcímkártyát, vagy a lakcímet is tartalmazó számlát

24 A webirodához bekapcsolták a webáruházat. /Pillanatnyilag ugyan nem működik,de elérhető./ A vásárolt csomagjaink tulajdonképpen nem csak 150 $-os befektetések, hanem úgynevezett voucher-ek, azaz részvények. Ezek a részvények darabonként egyszeri 10%-os kedvezményes vásárlást tesznek lehetővé a webáruházban. A webirodában ez a pont a Commission Log menüpont alatt, a Your Vouchers menüpont. Ha rákattintunk, akkor találunk egy útmutatót: Step1: Copy your voucher Step2: Go to our eStore and purchase a product Step3: At the checkout page where it says "Discount Codes", enter your voulcher code and hit "Apply Voulcher" Step4: Check your Grand Total. Your 10% off will be apply to 1 and only 1 item. Google fordítóval: 1. lépés: Másolja az utalványt! 2. lépés: Menj a Webáruházba és vásárolj egy terméket 3. lépés: A pénztár oldalra, ahol azt mondja: "Kedvezményes kódok", adja meg voucher kódot, és nyomja meg az "Apply Voulcher" 4. lépés: Ellenőrizze a végösszeget. Az 10% lesz alkalmazni az 1-ben csak 1 db. A szövegben az eStore felirat kattintható, innen jutunk a webáruházba. A fent idézett szöveg alatt pedig egy „napló” látható, ahol a vásárolt csomagunk ID-je, illetve a megvásárolt „VOUCHER” kódja látható, a végén pedig az állapota, ha levásároltuk a kedvezményt, akkor azt itt rögzíti.

25 Banner illetve szöveges hirdetés feladása: Mivel a 150 $-os csomagunkkal 1000 banner, vagy szöveges hirdetés megjelenésre kapunk kreditet, más üzletünket tudjuk hirdetni a belépő oldalon. Ezt az Advert menüpontnál tehetjük meg. A banner hirdetés feladásánál először a banner képét kell menteni a gépeden. Majd azt fel kell tölteni a webirodában. Utána pedig beírod az üzleted nevét, alatta pedig a linkedet és elküldöd. A szöveges hirdetés a szövegszerkesztő rész használatával könnyen közzétehető.

26 Banner illetve szöveges hirdetés feladása: Mivel a 150 $-os csomagunkkal 1000 banner, vagy szöveges hirdetés megjelenésre kapunk kreditet, más üzletünket tudjuk hirdetni a belépő oldalon. Ezt az Advert menüpontnál tehetjük meg. A banner hirdetés feladásánál először a banner képét kell menteni a gépeden. Majd azt fel kell tölteni a webirodában. Utána pedig beírod az üzleted nevét, alatta pedig a linkedet és elküldöd. A szöveges hirdetés a szövegszerkesztő rész használatával könnyen közzétehető. Ugyanebben a menüpontban találjuk az Argent-es saját bannereinket is.

27 Akinek az STP-vel lenne gondja a változó IP címe miatt, és telefonon diktálnak kódot ezt a levelet küldje el, volt akinek bevált: A számlámat nem tudom használni, mert telefonon közölnek kódot, amit hallássérültként nem értek. Kérem a segítséget. Az IP címem változó. Címzett: status@zazaticket.com Tárgy: Security problem Dear support The account can not be used. because they communicate by telephone code, as I do not understand what the hearing impaired. I ask for your help. The IP address changes. name user name address phone number email address Thank you for your help Aláírás


Letölteni ppt "ArgentGlobalNetwork segédlet. Tartalomjegyzék: 3-9. dia Kereseti lehetőség 10-12. dia Hirdetés feladási kötelezettség 13. dia Video elérhetőség a hirdetésről."

Hasonló előadás


Google Hirdetések