Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van."— Előadás másolata:

1 Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP

2 Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van vonva. Vittünk ajándékot is az iskolásoknak és nagyon örültek neki. Tankönyveket és meséskönyveket adtunk..

3 Székelykőre indulás… Reggel felkeltünk,majd megreggeliztünk és készülődtünk a Székelykő megmászásra. Látva, hogy mennyit kell majd mászni, megrémültünk.

4 Székelykőre felérés és elindulás lefelé… Hosszú volt az út felfelé, de sikerült. A lefelé út nagyon meredek volt és páran el is estek.Fákba kapaszkodtunk, nehogy el- essünk. A föld a lábunk alatt saras volt, ezért csúszott. Jókat nevettünk néha az eséseken.

5 Hegymászás közben … Hegymászás közben beszélgettünk, fényképeztünk, és pihenőket tartottunk. Izomlázunk volt másnap. Gyönyörű volt a kilátás, láttuk a magasból a falut és a buszunkat. Felértünk és fél órát pihentünk, majd elindultunk lefelé…

6 Délután ezeket csináltuk… Délután, amikor visszaértünk a szállásra, megvacsoráztunk.Elmentünk fürdeni, majd a szobáinkban játszottunk, beszélgettünk. Kint az emeleti előtérben üvegeztek a többiek. Ezek után lefeküdtünk aludni.

7 Készítették: Barta Kitti Farkas Brigitta Soós Emilia Vass Viktória


Letölteni ppt "Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van."

Hasonló előadás


Google Hirdetések