Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szakmai gyakorlat Bemutató 2012-02-05. A cég A gyakorlati időmet a család saját vállalkozásában töltöttem Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szakmai gyakorlat Bemutató 2012-02-05. A cég A gyakorlati időmet a család saját vállalkozásában töltöttem Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert."— Előadás másolata:

1 Szakmai gyakorlat Bemutató 2012-02-05

2 A cég A gyakorlati időmet a család saját vállalkozásában töltöttem Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert az informatika terén hardveres, illetve szoftveres részében egyaránt. A következő pár dián szeretném bemutatni a gyakorlati feladataimat illetve magát a céget ahol dolgoztam.

3 MultiScan Bt A cég 1991-ben alapult és székhelye illetve irodája Szirmabesenyőben található. A Bt családi vállalkozásként funkcionál Fő tevékenysége: elektronikai készülékek javítása, karbantartása Ezen kívül kereskedelmi ügyeket is bonyolít

4 Munkakör A cégnél való tartózkodásom idején a feladatom főképpen a számítógépek installálása, illetve azok karbantartása volt. A gyakorlat második hetén főképpen hálózatkiépítési munkában segédkeztem. Telepítési munkálatok határidőre voltak megtervezve így azokat részesítettem előnyben.

5 Üzleti ügyek intézése Volt szerencsém az üzleti életbe való betekintéshez is. Részt sajnos nem vehettem benne de legalább láthattam hogyan is bonyolítják a vevők által megrendelt áruk papírmunkáját.

6 A gyakorlat pozitívumai Tapasztalatszerzés Egy cég életében való részvétel élménye Független munkaidő beosztás Munkahely közelsége

7 A gyakorlat negatívumai Nem tapasztaltam

8 Köszönöm a figyelmet.


Letölteni ppt "Szakmai gyakorlat Bemutató 2012-02-05. A cég A gyakorlati időmet a család saját vállalkozásában töltöttem Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert."

Hasonló előadás


Google Hirdetések