Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készitette:Somogyi Zsanet XI.A 2014.XI.04. Az első feladatban Microsoft Exelt használtam ebben a táblázatban az elsö oszlopban az osztály névsora található,második.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készitette:Somogyi Zsanet XI.A 2014.XI.04. Az első feladatban Microsoft Exelt használtam ebben a táblázatban az elsö oszlopban az osztály névsora található,második."— Előadás másolata:

1 Készitette:Somogyi Zsanet XI.A 2014.XI.04

2 Az első feladatban Microsoft Exelt használtam ebben a táblázatban az elsö oszlopban az osztály névsora található,második oszlopában a diákok lakhelye, valamint a harmadik oszlopban pedig a lakhely távolsága van megadva. Kiszámoltuk az osztaly lakohely távolságának átlagát ami :11,8667 lett A névsorban más szinnel jelöltük a fiúk és lányok neveinek szinét.

3 A második feladatban időjárást vizsgáltunk,kiszámultunk a legkisebb hőmérsékletett és a legmagasabbat Valamint a legnagyobb maximális hőmésékletett és kiszámoltuk e napok átlaghőmésékletét,ehhez a Microsoft Exelt haszaltam

4 Megadtuk meseszeplök nevét az eslo oszlopban,adtunk jegyeket nekik es megvizsgáltuk ho gy melyik mesesszepő bukott meg és ment át,ehhez a Microsoft Exelt hasznaltama táblázat elkészitésére és kiirtuk mellé hogy átment vagy megbukott:

5 Az ötödik feladatban a harmadik feladatott folytattam és egy diagramm segitségével ábráyoltam a hőmérséklet változásokat, Microsoft Exelben dolgoztam :

6

7 A feladatokat vegul feltettem az osztály csoportba amit a wikispacen láthatunk ezzen a weboldalon :http://calasantius.wikispaces.com/Somogyi+Z sanett !

8


Letölteni ppt "Készitette:Somogyi Zsanet XI.A 2014.XI.04. Az első feladatban Microsoft Exelt használtam ebben a táblázatban az elsö oszlopban az osztály névsora található,második."

Hasonló előadás


Google Hirdetések