Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint 1919-ben, amikor az influenza 40 millió embert megölt, az orvosok sok gazdát látogattak meg, hátha segíthetnek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint 1919-ben, amikor az influenza 40 millió embert megölt, az orvosok sok gazdát látogattak meg, hátha segíthetnek."— Előadás másolata:

1

2 A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint

3 1919-ben, amikor az influenza 40 millió embert megölt, az orvosok sok gazdát látogattak meg, hátha segíthetnek az influenza elleni küzdelemben. A gazdák és családjaik között is sok halott volt.

4 Egy ilyen látogatás alkalmával, az orvos meglepetésére, a családban mindenki a legjobb egészségnek örvendett. Mikor megkérdezte, mit csinálnak, hogy ilyen egészségessek, az asszony azt mondta, hogy egy tányérban egy hámozatlan hagymát tettek a ház minden szobájába.

5 Az orvos nem hitt neki. Elkért egy hagymát, és azt mikroszkóp alatt megfigyelte. Az orvos az influenza vírusát megtalálta a hagymában! Minden bizonyíték arra mutatott, hogy a hagyma felszívta a baktériumokat és lehetővé tette, hogy a család egészséges maradjon.

6 Ugyanezt a történetet hallottam a fodrászomtól. Néhány évvel ezelőtt számos ügyfele volt influenzás. Mindenki beteg volt. A következő évben ő is hagymákat helyezett el a szobáiban, és meglepetésére senki sem lett influenzás.

7 Elküldtem ezt az információt egy Oregon-ban dolgozó barátomnak, aki velem eggyütt egészségügyi kérdésekre vonatkozó információkkal foglalkozik..

8 ő a következő esetet mondta el: Mikor még nem ismertem ezt a a történet, tüdőgyulladást szerztem ami nagyon beteggé tett. Egy cikket olvastam miszerint egy gamának le kell vágni mind két végét, egyik végét villával szurkáld meg, és tedd egy tányerra a beteg ágya mellé. Azt tettem, és a következő napon jobban éreztem magam

9 Azt is elmondta, hogy a múltban hagymát és fokhagymát, tettek a szobákba ami védte az embereket a pestis ellen. Mindkét hagyma erős antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik..

10 A történet tanulsága a következő: vásárolj hagymát és helyezd őket hámozás nélkül, mindenütt a házban. Ha irodában dolgozol a munkaterületen is tarts hagymát. Ha megteszed nem fog rajtad az influenza!

11 A hagyma segít; a szeretetteid nem betegednek meg, és ha mégis, hamarabb átvészelik... Nem sokat vesztesz, ha csak 1 € -ért, hagymát veszel !!!

12 Egészséges gyógyszer az egész család számára.

13 Legyen jó a Napod.

14 Vege Diaporama reçu en espagnol Traduit par Dominique B. dominique.regards.free.fr dominique.regards.free.fr Ha tudod terjeszd ezt az információt minden barátodnak! Fordította:


Letölteni ppt "A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint 1919-ben, amikor az influenza 40 millió embert megölt, az orvosok sok gazdát látogattak meg, hátha segíthetnek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések