Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Minden ember egy láthatatlan hátizsákot cipel magával élete során... Ebbe pakolja örömét, bánatát, gondjait és titkait... A jó és a rossz gyűjteménye.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Minden ember egy láthatatlan hátizsákot cipel magával élete során... Ebbe pakolja örömét, bánatát, gondjait és titkait... A jó és a rossz gyűjteménye."— Előadás másolata:

1

2

3 Minden ember egy láthatatlan hátizsákot cipel magával élete során... Ebbe pakolja örömét, bánatát, gondjait és titkait... A jó és a rossz gyűjteménye ez...

4 Gyakran nehéz a hátizsákot cipelni, máskor meg pillekönnyű... van, mikor sok hely marad benne, Többnyire lezárni sem egyszerű!

5 Egy elvesztegetett óra értékét gondold újra át. Gyakran kidobható az, mi elvesztette tartalmát.

6 És így megy ez éveken át, Valamit felveszel, mást meg kidobsz, Néha magától mennek a dolgok, De sokszor mérlegelni fogsz !

7 Lassacskán könnyebb lesz a zsákod, Az élet dele elköszön. És az este eljöttével terheid száma nőttön-nő.... A padon ülve,egy pohárka finom vörösbor mellett Azt kérded magadtól: pár év múlva vajon hol leszek.....

8 De megmarad, mi érték, Mit ápolsz és vigyázol, Bár néha apróságnak tűnnek, Ezek az emlékek,mik aranynál többek.

9 Mindenki cipeli a hátizsákját... Nem veszi át senki, S nem kell attól tartanod....hogy tolvaj kizsebeli! Ez a saját hátizsákod: csak a végén ürül ki.... Csupán a legszebb, legszemélyesebb és legérzelmesebb gondolataid fognak emlékezetedben megmaradni.

10 A történet tanulsága ; Légy kíméletes barátaiddal, mert később ők fogják hátizsákod tartalmát meghatározni. A szép emlékeidet mindig elő kell tudnod bányászni az emlékezetedből. fordította: Harsányi Ágnes ( agnesguide)


Letölteni ppt "Minden ember egy láthatatlan hátizsákot cipel magával élete során... Ebbe pakolja örömét, bánatát, gondjait és titkait... A jó és a rossz gyűjteménye."

Hasonló előadás


Google Hirdetések