Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Portsmouth 2014.02.17-03.16. Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül 10-12 fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Portsmouth 2014.02.17-03.16. Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül 10-12 fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról."— Előadás másolata:

1 Portsmouth 2014.02.17-03.16

2 Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül 10-12 fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról kapta a nevét. A főnök és a munkatársak nagyon rendesek, egy élmény volt itt dolgozni.

3 Szállás A házi gazdánkat Wendy Laker-nek hívják. Kimondottan csak a külföldi diákok elszállásolásával foglalkozik. Elképesztően rendes volt velünk. Az ételek amiket főzött nekünk az egyszerűen tökéletes volt.

4 Szabadidő Szerencsére minden szabadidőnket teljesen ki tudtuk használni. Szinte majdnem minden este vagy a városban, vagy valamelyik házban drinkeltünk. Amint volt szabadnapunk, az első az volt hogy megkerestük az első parkot a közelben egy kis rögbizésre. Persze az úszást sem hagyhattuk ki az utolsó nap a tengerben.

5 Utazás Maga az utazás is egy élmény volt. Persze volt aki élvezte, és volt aki kevésé. A közel 12 órás utazást egy cseppet le fárasztott bennünket, de túl lehetett élni. Főleg miután már a 2. vagy a 3. bögre kávét ittuk, akkor már kezdtünk feltámadni. A haza utazás néhányunknak elég rossz volt, ugyanis ott kellett hagyni 1 hónap után a ”paradicsomot”. Na meg ugyebár már hazai légtérben, az a kis légörvény is elég rázós élményekkel gazdagított bennünket.


Letölteni ppt "Portsmouth 2014.02.17-03.16. Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül 10-12 fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról."

Hasonló előadás


Google Hirdetések