Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bevezető Kreatív, figyelemfelkeltő kezdés Merj más lenni! A színes hátterű diák (1, 3, 5. stb. dia) tartalmazzák az utasításokat (és egy sablont) az információkhoz,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bevezető Kreatív, figyelemfelkeltő kezdés Merj más lenni! A színes hátterű diák (1, 3, 5. stb. dia) tartalmazzák az utasításokat (és egy sablont) az információkhoz,"— Előadás másolata:

1 Bevezető Kreatív, figyelemfelkeltő kezdés Merj más lenni! A színes hátterű diák (1, 3, 5. stb. dia) tartalmazzák az utasításokat (és egy sablont) az információkhoz, amiket a következő fehér dián kell feltüntetni (2, 4, 6. stb. dia). Az utasítást tartalmazó diák rejtett diák – nem jelennek meg a Diavetítés közben.

2

3 Csapatnév Csapattagok

4

5 Fiatalok piacának elemzése - összefoglalás Információ az 1.4 feladatból Összegző számadás a kutatásról, tények és feltételezések mellékelésével. Hivatkozás a kérdőívre A Word dokumentumra mutató hivatkozás készítésének lépései a PowerPoint-Hatásos bemutató dokumentumban olvashatók.

6

7 Miért a mi termékünket válassza? A (a csapat alosztályának neve) a (a termék/szolgáltatás neve) választotta, mert… (Érveljetek a csapat által választott termék mellett) –Érveitekben térjetek ki a következőkre: Mi egyedülálló a termékben? Hogyan felel meg a tinédzserpiac követelményeinek? Miért vennék meg az emberek? Információ a 2.2 feladatból

8

9 A termék csomagolása Használjatok grafikákat, szkennelt képeket, ábrákat a termék csomagolásának bemutatására, vagy mutassátok be a csomagolást egy mintadarabon. Információ a 2.3 feladatból A grafikák, képek, emblémák beillesztésének módja a PowerPoint-Hatásos bemutató dokumentumban olvasható.

10

11 Termékszállítás és terjesztés A (vállalat neve) (termék vagy szolgáltatás neve) (írjátok le le, hogy miben lesz hasznosabb más vállalatokéval szemben) –Az elemzésben térjetek ki a következőkre: Hogyan jutnak hozzá a termékekhez és szolgáltatásokhoz a vásárlók? Hol kellene árusítani a termékeket? Információ a 2.4 feladatból

12

13 Termékárazás Összegzés a csapat eredményeiről a termékfejlesztésben/költségekben, valamint az árazási táblázatról. Hivatkozás az Árazási táblázatra Információ a 2.5 feladatból A Word dokumentumra mutató hivatkozás készítésének lépései a PowerPoint-Hatásos bemutató dokumentumban olvashatók.

14

15 Reklámanyagok Hivatkozás a Reklámkiadványra és/vagy a weboldallá alakított Szórólapra Információ a 2.7 feladatból A Word dokumentumra mutató hivatkozás készítésének lépései a PowerPoint-Hatásos bemutató dokumentumban olvashatók.

16

17 Reklámanyagok Hivatkozás a Sajtóközleményre Információ a 2.7 feladatból A Word dokumentumra mutató hivatkozás készítésének lépései a PowerPoint-Hatásos bemutató dokumentumban olvashatók.

18

19 Lezárás Írjatok egy meggyőző befejezést a vállalat igazgatóságának, hogy miért a csapat a marketingstratégiája és terméke lesz a legjobb választás.

20

21 Észrevételek Fejtsétek ki a csapat észrevételeit a alábbival kapcsolatban: “Mely tényezők késztetik az embert egy termék megvásárlására?”

22

23 Dobjátok fel a bemutatót! A diák animálásának és effektusok hozzáadásának lépései a PowerPoint-Hatásos bemutató dokumentumban olvashatók.


Letölteni ppt "Bevezető Kreatív, figyelemfelkeltő kezdés Merj más lenni! A színes hátterű diák (1, 3, 5. stb. dia) tartalmazzák az utasításokat (és egy sablont) az információkhoz,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések