Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lányok tejruhában Az elképesztő fotósorozat az 50-es évek régimódi stílusát idézi, és a lányokat benne tetőtől-talpig tej borítja. A sorozat Jaroslav.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lányok tejruhában Az elképesztő fotósorozat az 50-es évek régimódi stílusát idézi, és a lányokat benne tetőtől-talpig tej borítja. A sorozat Jaroslav."— Előadás másolata:

1 Lányok tejruhában Az elképesztő fotósorozat az 50-es évek régimódi stílusát idézi, és a lányokat benne tetőtől-talpig tej borítja. A sorozat Jaroslav Wieczorkiewicz fotós alkotása, aki a folyadékokkal való munkákra specializálódott.

2 Hihetetlen, de nincsen semmilyen trükk vagy számítógépes manipuláció – minden lányt valóban több liter tej borított be, hogy ezeket a gyönyörű fényképeket elkészíthessék. A fényképek elkészítése úgy zajlott, hogy az asszisztens, a modell egyes testrészeire öntötte rá a kancsó tejet és közben rögzítették a folyadék mozgását kamerával.

3 Minden fényképhez körülbelül 200 képet kellett elkészíteni
Minden fényképhez körülbelül 200 képet kellett elkészíteni. Ezek az egyedi felvételek ezután összeolvadtak a Photoshop segítségével egyetlen fotóvá, azt az illúziót keltve, hogy a lányok tej-ruhát viselnek. Az egyes részképeket egyszerűen összeillesztették Photoshop segítségével, de nem változtatták meg vagy ” töltötték ki ” azokat semmilyen módon.

4 Jaroslav eredetileg Lengyelországból származik, jelenleg Londonban él és megalapította a AurumLight Studio-t, amely naptár és reklám fotózásra specializálódott. Munkamódszerével kapcsolatban Jaroslav azt mondta: “Nincs varázslat mögötte, speciális fényekkel dolgozunk és jó kamerával.” Az eddigiek és a most következő néhány kép láttán ezt el is kell hinnünk Neki!

5

6

7

8

9

10 \\\\//// Joe (@ @) Gangel -----ooO-(_)-Ooo--------
V É G E \\\\//// Gangel ooO-(_)-Ooo


Letölteni ppt "Lányok tejruhában Az elképesztő fotósorozat az 50-es évek régimódi stílusát idézi, és a lányokat benne tetőtől-talpig tej borítja. A sorozat Jaroslav."

Hasonló előadás


Google Hirdetések