Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával."— Előadás másolata:

1 Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával oszt meghibridült. Aszóta mék roszab a hejzet, tejjesen ronda dógokat müvel a hibbrid tavasszi!

2 Rudi pédául szerelte a binyiglit oszt eccercsak roszul let a hibbridtül. Nemis birta felpumbálni szegén oszt csak másnap menthaza kapot is az aszontul!

3 Göte mekszerveszet 1 jokis bulit meg grupen szekszet is asztán elhítta a Féldecis Julit meg Sallert de leteritete üköt a hibbrid, - nemlet buli!

4 Farkas bácsinak kiujjult a hátzsábája mer ráment nekije a hibbrid virus amikó gyütt haza szegén a borkostolobol. Még mostis keszeli pájinkával a hátát.

5 Takesz kifogyot a péncbül a kocsmába oszt elment abankba péncér oszt az uton elkabta a hibbrides imfulencát oszt nembirt viszajöni a kocsmába fizetni oszt regel négyig mosogattunk kivéve Horvát Paját mer asz mekszököt feneapofáját.

6 Karesz akart enni adni a joszágnak de kinnt a hidegbe mekkapta a virushibbridet oszt nem birta kitöteni a moslékot, asz öszes malac megpusztult nekije!

7 Sasa mekmutata a csalának hoty szokták asz ingyánok kihalgatni a sápattarcuakat hoty jöneke vaty nemjönek lovon de nem birt felálni a virustol.

8 Csabi agyvirust kapot oszt eccercsak elfelette a hibrittöl hoty hollakik oszt otmaratt a kapujok elöt világcsufjára. A falu ki nevette regel amikor megláták!

9 Szegény Lovas Józsi aszonta a kocsmába hoty mekmutattya Ihász Gézán mijaza 69 figura de kimentek oszt virustkaptak oszt nemutatak semit.

10 Pálos Frici mék asz orvossnál is vót de asz aszonta vetyen napfürdöt oszt vet is de nemsegitet mékis mekkabta a hibbridet. Ijen orvosunk van minekünk!

11 Bencit asz anyosa tanálta mek amikó eltünt a pájinkafözés után. Aszongyák a hibbrid virus tejjesen kiforgatta a testi tagjait nekije. Szörnyü dolok esz.

12 Mindenkinek aszt üzenem védekezen mer it van mán a hibbridvirus oszt nemlesz jovége ha valaki mekkapja. Utyhoty vigyászatok!


Letölteni ppt "Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával."

Hasonló előadás


Google Hirdetések