Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, es ő nek, hónak, fellegeknek, és nincs ború,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, es ő nek, hónak, fellegeknek, és nincs ború,"— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, es ő nek, hónak, fellegeknek, és nincs ború, örökkévaló. Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, es ő nek, hónak, fellegeknek, és nincs ború, örökkévaló.

11 A víz szalad, a k ő marad, a k ő marad... A víz szalad, a k ő marad, a k ő marad...

12 Üzenem a földnek: csak teremjen, ha sáska is rágja le vetését, ha vakond túrja is gyökeret. A világ fölött ő rködik a Rend, Üzenem a földnek: csak teremjen, ha sáska is rágja le vetését, ha vakond túrja is gyökeret. A világ fölött ő rködik a Rend,

13 s nem vész magja a nemes gabonának, de híre sem lesz egykor a csalánnak. Az id ő lemarja a gyomokat. s nem vész magja a nemes gabonának, de híre sem lesz egykor a csalánnak. Az id ő lemarja a gyomokat.

14 A víz szalad, a k ő marad, a k ő marad... A víz szalad, a k ő marad, a k ő marad...

15 Üzenem az erd ő nek: ne féljen, ha csattog is a baltások hada. Mert er ő sebb a baltánál a fa, s a vérz ő csonkból virradó tavaszon, Újra erd ő sarjad gy ő zedelmesen. Üzenem az erd ő nek: ne féljen, ha csattog is a baltások hada. Mert er ő sebb a baltánál a fa, s a vérz ő csonkból virradó tavaszon, Újra erd ő sarjad gy ő zedelmesen.

16 S még mindig lesznek fák, mikor a rozsda a gyilkos vasat rég felfalta már s a sújtó kéz is szent jóvátétellel hasznos anyaggá vált a föld alatt... S még mindig lesznek fák, mikor a rozsda a gyilkos vasat rég felfalta már s a sújtó kéz is szent jóvátétellel hasznos anyaggá vált a föld alatt...

17 A víz szalad, a k ő marad, a k ő marad... A víz szalad, a k ő marad, a k ő marad...

18 Üzenem a háznak, mely fölnevelt: ha egyenl ő vé teszik is a földdel, nemzedéknek ő rváltásain jönnek majd újra boldog épít ő k, és kiássák a fundamentumot, s az erkölcs ő si hófehér kövére emelnek falat, tet ő t, templomot. Üzenem a háznak, mely fölnevelt: ha egyenl ő vé teszik is a földdel, nemzedéknek ő rváltásain jönnek majd újra boldog épít ő k, és kiássák a fundamentumot, s az erkölcs ő si hófehér kövére emelnek falat, tet ő t, templomot.

19 Jön ezer új K ő míves Kelemen, ki nem hamuval és nem embervérrel köti meg a békesség falát, de szentelt vízzel és búzakenyérrel, és épít régi k ő b ő l új hazát. Jön ezer új K ő míves Kelemen, ki nem hamuval és nem embervérrel köti meg a békesség falát, de szentelt vízzel és búzakenyérrel, és épít régi k ő b ő l új hazát.

20 Üzenem a háznak, mely fölnevelt: a fundamentum Istent ő l való, és Istent ő l való az akarat, mely újra építi a falakat. Üzenem a háznak, mely fölnevelt: a fundamentum Istent ő l való, és Istent ő l való az akarat, mely újra építi a falakat.

21 A víz szalad, de a k ő marad, a k ő marad... A víz szalad, de a k ő marad, a k ő marad...

22 És üzenem a volt barátaimnak, kik megtagadják ma a nevemet: ha fordul egyet újra a kerék, én akkor is a barátjok leszek, És üzenem a volt barátaimnak, kik megtagadják ma a nevemet: ha fordul egyet újra a kerék, én akkor is a barátjok leszek,

23 és nem lesz bosszú, gy ű lölet, harag. Kezet nyújtunk egymásnak, és megyünk, és leszünk Egy Cél és Egy Akarat: és nem lesz bosszú, gy ű lölet, harag. Kezet nyújtunk egymásnak, és megyünk, és leszünk Egy Cél és Egy Akarat:

24 a víz szalad, de a k ő marad, a k ő marad... a víz szalad, de a k ő marad, a k ő marad...

25 És üzenem mindenkinek, testvérnek, rokonnak, idegennek, gonosznak, jónak, h ű ségesnek és alávalónak, annak, akit a fájás ű z, és annak kinek kezéhez vércsöppek tapadnak: És üzenem mindenkinek, testvérnek, rokonnak, idegennek, gonosznak, jónak, h ű ségesnek és alávalónak, annak, akit a fájás ű z, és annak kinek kezéhez vércsöppek tapadnak:

26 vigyázzatok és imádkozzatok! Valahol fenn a magas ég alatt mozdulnak már lassan a csillagok, vigyázzatok és imádkozzatok! Valahol fenn a magas ég alatt mozdulnak már lassan a csillagok,

27 s a víz szalad, és csak a k ő marad, a k ő marad... s a víz szalad, és csak a k ő marad, a k ő marad...

28 Maradnak az igazak és jók, a tiszták és békességesek, erd ő k, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik! Maradnak az igazak és jók, a tiszták és békességesek, erd ő k, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

29 Likasztják már fönn az égben a rostát, s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok. Likasztják már fönn az égben a rostát, s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok.

30 És lészen csillagfordulás megint, és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s ki mint vetett, azonképpen arat, És lészen csillagfordulás megint, és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s ki mint vetett, azonképpen arat,

31 mert elfut a víz, és csak a k ő marad, de a k ő marad. mert elfut a víz, és csak a k ő marad, de a k ő marad.

32

33

34

35

36

37

38

39 De a k ő marad!


Letölteni ppt "Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, es ő nek, hónak, fellegeknek, és nincs ború,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések