Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!"— Előadás másolata:

1 Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!

2 Nem szégyen a kopaszság.
A szép arcnak kell a hely. Senkitől sem tűröm el, hogy lebecsüljön. Kivéve az adóhivatalt. Ha két hideg, esős nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz… …akkor biztosan hétfő van. Az utolsó veszekedésünk oka én voltam. A feleségem megkérdezte: - Mit nézel a tévén? - A port. Ha jobban néznék ki, kiesnék az ablakon.

3

4 A francia diák angliai cserenyaraláson vesz részt egy arisztokrata családnál. A ház ura körbekalauzolja a birtokon. - Az ott golfpálya, ugye? - kérdi a fiú - Gyakran golfozik? - Nem. - feleli a házigazda. - Egyszer kipróbáltam. Unalmas. A diák ezután meglát két lovat. - Látom, szeret lovagolni. - Nem. Egyszer kipróbáltam. Unalmas. - Mondja a vendéglátó. Fiatalember tűnik föl az ösvényen. - Hadd mutassam be a fiamat, Johnt - mondta a lord. Mire a francia fiú: - Gondolom, egyetlen gyerek…

5

6 - Visszaküldték már a vegyvizsgálóból a sörünket. - Igen
- Visszaküldték már a vegyvizsgálóból a sörünket? - Igen. - És mi a vélemény? - A ló egészséges.

7

8 Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról:
a pénz nem boldogít. - Doktor úr! Nagyon hullik a hajam. Mit tud ajánlani,hogy megmaradjon? - Mit szólna egy papírdobozhoz? - Mikor vegyem be a gyógyszert, doktor úr? - Mindig 2 órával a fájdalom jelentkezése előtt. Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam,aki azon töprengett volna: A porchés Karcsival feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Józsival?

9

10 Három férfi utazik autóval. Balesetet szenvednek, mindhárman meghalnak.
A mennyországban Szent Péter fogadja őket: - Mielőtt eldöntenénk hova kerüljetek, mondjátok el, mit szeretnétek, mit mondjanak az emberek a temetéseteken. Az első válasz: Azt szeretném, ha az emberek azt mondanák: jó férj, jó apa, jó orvos volt. A második: - Én azt szeretném, ha azt mondanák: jó férj, jó apa, jó tanár volt. A harmadik válasz: - Én meg azt szeretném, ha azt mondanák: „Nézzétek! Megmozdult!”

11

12 Két pszichiáter beszélget:
- Kolléga úr, a praxisában mi volt a legbonyolultabb eset? - Egyszer volt egy páciensem, aki nagyon kórosan viselkedett. Álomvilágban élt. Fejébe vette, hogy van egy gazdag nagybátyja, aki Brazíliában élt, meghalt és minden vagyonát ráhagyta. Egész nap csak otthon ült, nem járt dolgozni, nem nézett tévét, egyáltalán semmit sem csinált, csak az ügyvéd levelére várt. Nyolc éven át kezeltem, nagyon lassan gyógyult, állandóan arról beszélt, hogy akármelyik nap megérkezhet a levél, amiben az örökségről írnak. Gondolja el kolléga úr, nyolc hosszú éven át beszélgettem vele, győzködtem, hogy az egészet csak kitalálta. Már majdnem sikerült meggyógyítanom… …amikor megjött az a rohadt levél.

13

14 - Képzeld, a bátyám egy ezermester
- Képzeld, a bátyám egy ezermester! A múltkor egy olyan járgányt csinált magának, aminek a motorja a Fordé volt, a sebességváltója egy Wolswagené, a kipufogója pedig egy Mercedesé. - És mi lett belőle? - Másfél év felfüggesztett. Ősember kisfia hozza haza a bizonyítványát. Apuka olvassa: - Fiam! A vadászatból hármas. Rendben, kicsi vagy még, nem bírod el a dárdát. Barlangrajzból kettes. Értem én, készségtárgy, nem lehet mindenkinek tehetsége hozzá. De, hogy történelemből hogyan lehet megbukni, amikor csak két oldal az egész?!

15 S ne feledd! Felhők fölött mindig kék az ég!


Letölteni ppt "Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések