Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő! Már leng a kereszt zászlaja, vár rád a harcmező! Ne tétovázz tovább, halld meg a kürt szavát, mely.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő! Már leng a kereszt zászlaja, vár rád a harcmező! Ne tétovázz tovább, halld meg a kürt szavát, mely."— Előadás másolata:

1 1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő! Már leng a kereszt zászlaja, vár rád a harcmező! Ne tétovázz tovább, halld meg a kürt szavát, mely bátorító harci jel. Fel, lelki harcra, fel!

2 2. Vedd fegyvered, és harcba állj, mint egykor Gedeon! A bűnnek bátran ellenállj az Úr áll jobbodon! Az égi seregek mind téged védnek. A harcban mindig légy erős, hisz véled küzd a Hős!

3 3. Vedd föl az ige fegyverét, ez biztos oltalom! Ez megsegít bármerre mégy, vízen és szárazon. Az üdv sisakja véd, ha bánt az ellenség. A bűn nyila nem járja át a hit erős pajzsát!

4 4. Az Úrnak Lelke bátorít, mint egykor Dávidot. Hogy bátran küzdj, Ő megtanít jól forgatni a kardod Nem tart soká a harc, mindvégig hűn kitarts! Fönn Isten adja néked át az életkoronád!


Letölteni ppt "1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő! Már leng a kereszt zászlaja, vár rád a harcmező! Ne tétovázz tovább, halld meg a kürt szavát, mely."

Hasonló előadás


Google Hirdetések